Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-13-2008, 08:51 PM   #1
flemenko
Taze Üye

Giriş: Oct 2008
Ünü: flemenko is on a distinguished road

Paypal *shatteredcr

arkadaşlar dün akşam knightonline g1 kredi için paypal shatteredcr vasıtasıyla biraz harcama yaptım kartımdan para ootamatik çekildi. ödeme gerçekleştirildi.fakat g1 kredisi alamadığım için ödeme iptalini PAYPAL *SHATTEREDCR yetkilisine bildirdim ve alışverişimi iptal etdi. dünden bu yana para hesabımda geri yatmadı. Bir ikinci sorunumda reguest money seçeneğinden kafadan salladığım bir mail adresine 50 dolar göderdim oda kartımdan otamatik çekildi ve hemen işlemi iptal etdim onun parasıda geri gelmedi. ne iş anlamadım bu paralar ne zaman geri gelir bir bilgisi olan varmı acaba..
flemenko is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-13-2008, 09:30 PM   #2
ciggsboy
Üye ül-Zebellah

ciggsboy kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2008
Ünü: ciggsboy is on a distinguished road

Alıntı:
flemenko tafarından gönderildi
kafadan salladığım bir mail adresine 50 dolar göderdim oda kartımdan otamatik çekildi
bunu yapmaktaki amacın ne arkadaşım
paypal la fantazimi yapıosun
geri yatcak para 5-10 güne yatar ama gönderdiğini bilemicem

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok