Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-12-2008, 10:41 PM   #1
kassatura
Taze Üye

Giriş: Oct 2008
Ünü: kassatura is on a distinguished road

Claim i disputa çevirmek.!!!

2 hafta önce ebaydan bir satıcıdan ps3 aldık.Satıcıya parasını ödedik.Ertesi gün satıcıya bir kişi 'dolandırıcılık yapıyor' diye feedback verdiği için satıcının hesabı silindi. Biz satıcıya mail attık ilk 2 kez cevap verdi ama daha sonra cevap vermedi. Bizde hemen claim açtık.
Dün claim in cevabı geldi.Paypal satıcının dolandırıcı olmadıını yazmış. Lütfen dispute açıp satıcıyla iletişime geçin yazmış. Birçok kez denememe rağmen dispute açamadım. Yükardaki yazan neden ise (ing tercümesi)'bu dolandırıcılık hareketi dosyaya alındı' You have already filed a unauthorized activity case regarding this transaction. Please visit the Resolution Center to view the status of your open cases. diyor.Ne yapmam lazım? Biraz beklemem mi lazım?
Yoksa ben paypal sayfamdan mı bir işlem yapmam gerekir? Bu durumda banka paramı geri öder mi?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
kassatura is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-13-2008, 03:05 AM   #2
izmir07
Üye ül-Zebellah

izmir07 kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Sizin probleminiz askıya alınmış. Yani inceleniyor. Bu incelemenin de ne kadar süreceğinin yazılı olması gerekiyor. Resolution centerdan görebilirsiniz. Bir süre bekleyin. En son çare olarak bankaya başvurun. Satıcının ürününüzü göndermediğinden emin misiniz peki?
Eski 10-13-2008, 03:23 AM   #3
aristo
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2008
Ünü: aristo is on a distinguished road

Aynı transaction numarasına birden fazla şikayet açılamıyor. Yardım merkezinde Bu dosya için ayrıntıları gör yazan kısımdan gelişmeleri takip edin.Eleman Ebay'dan şutlandı ise kesinlikle paranız Paypal'de kalmaz.Şutlanmadı ise de elemanın ürünü gönderdiğini ispatlayabilmesi gerekir. İşlemin Claime çevrildikten sonra sanırım 20 gün içinde sonuçlandırılması gerekiyor.
aristo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-13-2008, 04:55 PM   #4
kassatura
Taze Üye

Giriş: Oct 2008
Ünü: kassatura is on a distinguished road

Elbette eminim.çünkü adama parayı ödedikten sonra bana 2 italyandan mail geldi bu adam dolandırıcıdır diye. Bide maillered decavap atmıyor. Cavap verdiğiniz için teşekküür ederim.
kassatura is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık