![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
|
RESİMDE GÖSTERDİĞİM SORUN? Paypal kodu nereye gelicek?
Merhaba arkadaşlar ebaydan ürün aldım ve paypal sitesine geliyorum fakat ödemeyi yapmak için aşağıda resimde gösterdiğim sorun ile karşılaşıyorum 4 haneli anladığım kadarıyla doğrulama için paypal kodu istiyor..Anlayamadığım şey bu paypal kodu nereye geliyor? Kendi kodumu nereden bulucam bundan dolayı üst üste yanlış kodlar girmekden başka bir kredi kartımı kullanılamaz duruma getirdi..
[IMG] [/IMG]Resend PayPal Code tıkladığımda mailime hep bilgiler geliyor ama bir türlü doğrulama için paypal koduna ulaşamadım.. Bunuda yanlış girip kredi kartımı kullanılamaz duruma düşürmek istemiyorum bilen arkadaşlarımdan acil yardım beklemekteyim.Sevgiler |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
"Resend paypal code" seçeneğini sürekli tıklamamanızı öneriyorum. Aslında arka arkaya zaten paypal kodunu isteyemiyor olmanız gerekli ama belli bir süre geçtikten sonra sanırım tekrar tekrar isteyebiliyorsunuz.
En son gelen paypal kodunu "paypal code" kutucuğuna girin ve "submit" edin. Bunu 2-3 gün sonra kredi kartınızın dönem içi işlemlerinden bakarak yapın ki, en son kredi kartınıza gelen kodun hangisi olduğunu daha rahat görebilesiniz. ![]()
|
|
|
#3 |
|
Üye
|
Maalesef bir faydasını göremiyorum aynı şekilde sadece bilgilendirme maili gönderiyor doğrulama kodunu girmeniz gerekiyor gibi hazır kalıp bir yazı gönderiyor paypal...Ben orda 4 haneli doğrulama kodunu bir türlü nerede olduğunu bulamadım ve ödemeyi gerçekleştiremiyorum.. Lütfen yardım bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
4 haneli doğrulama kodu daha önceden de söylediğim gibi kredi kartınızın dönem içi işlemlerinde görünecektir. Size gelen maillerde değil. Beklemek de isterseniz kart ekstrenizi bekleyin...
![]()
|
|
|
#5 |
|
Üye
|
Alla alla enteresan bir durum çünkü bu kartla ebay üzerinden 2 alışveriş yaptım bu hafta ve tanımlı bir karttı doğrulanmıştı şimdi neden böyle bir gereksinim duyduğunu anlamış değilim..
Ayrıca paypalın istediği şeyi anladım Paypalda tanımlı kredi kartımın bulunması gerekiyor ki bulunuyor şuanda ondan 1.95 para çektirip kartımı onaylatmam gerekiyor sonrasında işlem yapmama müsade ediyor ama bu şekilde bekletme yapmasını veya ekstrede bu şifreyi görmeme müsade etmesi bankayla ne alakası var halen anlamış değilim |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Aşağıda vereceğim linkte Extended use number kısmını inceleyerek konuyu daha iyi kavrayabilirsiniz. Sizin daha önce alışveriş yapabilmiş olmanız çok normal çünkü bu paypal code'unu girmediğiniz sürece siz limitli olarak alışveriş yapabilirsiniz.
![]() http://forum.iyibey.com/paypal-ve-od...light=verified
|
|
|
#7 |
|
Üye
|
Çok teşekkür ederim burayı görmemiştim şimdi inceliyorum malum daha acemilik ve yeni öğreniyorum yol gösterdiğin için çok sağol.Umarım konu hakkında takılanlarada bu başlık altında ışık olmuştur.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
|
Alıntı:
ARKADAŞLAR BU SORUNU BENİM GİBİ YAŞAYAN MUHAKKAK YENİ ARKADAŞLAR VARDIR BEN ŞÜKÜR ÇÖZDÜM BANKANIZIN İNTERNET ŞUBESİNİ KULLANARAK SON ÖZET EKSTRE BİLGİLERİNİ KONTROL EDİN PAYPAL YANINDA 4 HANELİ SAYI GÖRÜNECEK İŞDE İSTENEN BİLGİ ODUR..umarım faydalı olur iyi alışverişler |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|