Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Parfüm
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-01-2008, 11:13 PM   #1
Epi
Kallavi Üye

Epi kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2007
Ünü: Epi is on a distinguished road

StrawberryNET Takip (Tracking)

StrawberryNET'ten "RD123456789SE" şeklinde takip numarası verildi ve detaylara tıkladığımda hong kong postasının sitesine bağlanıyor sonu HK değil takip edilemiyor siteden.Hong kong'da yola çıkışı diede tarih verilmiş.Takip numarası hangi ulkeye ait ve sonu neden "SE" biri açıklayabilir mi ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
Epi is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-01-2008, 11:43 PM   #2
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
Epi tafarından gönderildi
StrawberryNET'ten "RD123456789SE" şeklinde takip numarası verildi ve detaylara tıkladığımda hong kong postasının sitesine bağlanıyor sonu HK değil takip edilemiyor siteden.Hong kong'da yola çıkışı diede tarih verilmiş.Takip numarası hangi ulkeye ait ve sonu neden "SE" biri açıklayabilir mi ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
İsveç olarak görünüyor ama herhangi birbilgi yok yeni verilmişse güncellenmemiş olabilir... Ayrıca bağlantıyıda kuramadım hong kong-sweden??
şimdi farkettim numarada çoook enteresan 123456789 bunlar seninle kafa buluyor olmasın ????
O.Veli
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-01-2008, 11:50 PM   #3
Epi
Kallavi Üye

hayır numarayı ben ole temsili olarak verdim...sonunda "SE" olması ve detaylar kısmından hong konga bağlanmasına bi anlam veremedim başka bi forumda parfümler zurih makyaj malzemeleri singapur üzerinden geliyor yazmış bi arkadaş strawberryNET için,isveç nerden çıktı ?

Takip numarası:RD003066638SE

Daha once alışveriş yapanlarada farklı ulkelerin izleme numaraları mı verildi acaba ????

Nuramayı değiştirerek kafa karıştırmamışımdır umarım...
Epi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-02-2008, 12:36 AM   #4
LTAC
Üye

Giriş: Jul 2008
Ünü: LTAC is on a distinguished road

strawberry nin merkezi hong kong ta olmasına rağmen Türkiye ye ürünleri avrupa şubesinden isviçreden yolluyorlar.isviçre postanesinin web sitesinden takip ediliyor.
LTAC is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-02-2008, 12:40 AM   #5
Epi
Kallavi Üye

Çok Teşekkürler...
Eski 08-05-2008, 12:15 PM   #6
Epi
Kallavi Üye

İsveççe bilen ???

www.track-trace.com'dan bugun kontrol ettim urun isveçte sanırım bi açıklama buluyor ama isveççe olduğu için hiç bişey anlamadım ne yazıkki...

StrawberryNET'in yeni uygulaması sanırım isviçre değil isveç uzerinden geliyor ürünler...
Eski 08-05-2008, 12:18 PM   #7
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
Epi tafarından gönderildi
www.track-trace.com'dan bugun kontrol ettim urun isveçte sanırım bi açıklama buluyor ama isveççe olduğu için hiç bişey anlamadım ne yazıkki...

StrawberryNET'in yeni uygulaması sanırım isviçre değil isveç uzerinden geliyor ürünler...
Strawberry' nin Türkiye temsilciliği ara ve merak ettiğin herşeyi sor
0216 6881900
O.Veli
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-05-2008, 12:24 PM   #8
Epi
Kallavi Üye

Teşekkür ederim...
Eski 08-05-2008, 01:41 PM   #9
Epi
Kallavi Üye

Sahte olduğunu nasıl anladınız ??? Genelde bu site için çok iyi yorumlar yapılmış sadece shipping sureleri ve stok durumları için şikayetler var urunlerin orjinalliği konusunda pek şikayet bulunmuyor...Bende 3 parfüm sipariş ettim umarım problem çıkmaz...
Eski 08-05-2008, 05:36 PM   #10
LTAC
Üye

Giriş: Jul 2008
Ünü: LTAC is on a distinguished road

ben daha önce parfüm aldım orjinal çıktı ilk kez burda duydum sahte parfüm sattıklarını şaşırdım.
web de parfüm alınabilecek en iyi yer oldugunu söyleyebilirim.bugüne kadar hiçbi sahtekarlıkları duyulmamıştı.
LTAC is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık