Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Parfüm
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-25-2007, 03:49 PM   #1
Markaci
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: Markaci is on a distinguished road

Ucuza parfum %20-%30 allshewants tan ucuz

Degerli arkadaslar siteyi yeni kesfettim, burda sizlerle bircok bilgimi paylasmak istiyorum ve ayni sekilde yardimci olmak. Oncelikle parfum konusunda yardimci olmak istedim, cogunuz yurtdisindan parfum getirtirken surekli gelcek mi acaba gumrukten sorunsuz gecer mi diye endiseleniyorsunuz, acikcasi eskiden bende endiseleniyordum ama artik bittiii.
Ilk mesajimin bunla basladiktan sonra hemen diger konularda (paypal, gumruk, kargolama, ebay satis vb.) elimden geldigi kadar bende cevaplayamaya calisicam.

Ebay daki en saglam parfum saticilarindan olan allshewants tan %20 ucuz (5 tane alimda %30) parfum temin edicez isteyen arkadaslara. Su an elimizde 20-30 arasi marka var, tamami orjinal (tester veya imitasyon degil). Kutusunda barkodlu, allshewants tan nasil aliyorsaniz ayni sekilde. Almak istediginiz urunu bize soyluyorsaniz sizde allshewants (dukkan fiyati) tan kontrol ediyorsaniz fiyati kargo dahil kac urun alacaksaniz cikan son fiyat uzerinden %20 indirim yapiyoruz. Aras kargo ile ertesi gun elinizde ayrica 1 adet te 8 ml lik yine kutusunda yaninda hediye.

Simdi size kisa bir aciklama yapayim nasil oluyorda daha ucuz? Cok kolay ebay yuzdesi yok, araci yok. Internette ucuz olmasinin bircok sebebi var, wholesaler urunu ve bu urunlerin bir kismi 2007 sezonu degil (Parfumde son kullanma tarihi yoktur) Ama buyuk marka magaza da 2006 sezonu satamazsiniz ve bunlar whosaler a gecer onlar da ellerinden cikara cikara fiyat duser. Bunun gibi daha cok sayida sebep var.

Cok yakinda Ebay da parfum satmaya baslayacak bir Turk dukkani olacak su paypal sorunu haziran da cozmeyi basarirsa.

Hepinize saygilar
Markaci is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-25-2007, 04:02 PM   #2
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Piyasada (Gittigidiyor vb. dahil olmak üzere) bir yığın sahte (hem de oldukça iyi taklitler) parfümler var. orijinalleri 2-8 saat koku verirken bu taklitler 15 dk. - 1 saat arası koku verebiliyorlar. Sattıklarınızın bunlardan olmadığı konusunda nasıl garanti ya da referans verebilirsiniz?

Ebay'deki parfümler zaten piyasa fiyatlarının oldukça altında. Siz daha da ucuz satacağınızdan bahsediyorsunuz! Ürünlerinizin Tahtakale kökenli olduğunu düşünüyorum Eğer orijinal olsalar burada çok ucuza satmak yerine, rahatca parfümerilere verebilirsiniz

Elbette yanılıyor olabilirim ama bana inandırıcı gelmediniz
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-25-2007, 04:10 PM   #3
Markaci
Üye

Alıntı:
Meraklı tafarından gönderildi
Piyasada (Gittigidiyor vb. dahil olmak üzere) bir yığın sahte (hem de oldukça iyi taklitler) parfümler var. orijinalleri 2-8 saat koku verirken bu taklitler 15 dk. - 1 saat arası koku verebiliyorlar. Sattıklarınızın bunlardan olmadığı konusunda nasıl garanti ya da referans verebilirsiniz?

Ebay'deki parfümler zaten piyasa fiyatlarının oldukça altında. Siz daha da ucuz satacağınızdan bahsediyorsunuz! Ürünlerinizin Tahtakale kökenli olduğunu düşünüyorum Eğer orijinal olsalar burada çok ucuza satmak yerine, rahatca parfümerilere verebilirsiniz

Tabiki haklisin arkadasim guven hersey %100 de %100 refund (Begenilmedigi taktirde tamami geri odenir paranin) veririm.
Bu arada Ebay 1-2 urun aldiginizda piyasa fiyatinin cok ustunde. Fiyat konusunda tek muhattap allshewants i aliyorum. Buyuk magazalar sattiklari urunlerden yuksek yuzdeler alir(emin olun daha ucuza elde ederler), mahalle arasindaki parfumeri de de zaten bu urun gitmez, vatandas gider D&P den alir.

Bu mesaj en son " 05-25-2007 " tarihinde saat 04:22 PM itibariyle Markaci tarafından düzenlenmiştir....
Markaci is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-26-2007, 04:01 AM   #4
Markaci
Üye

Ornek Fiyat Deatyli aciklama

Gelen ozel mesajlar uzerune detayli aciklama:

Armani: Men's Acqua di Gio by Giorgio Armani ~ 3.4 oz (100 ml) Eau de Toilette Spray Allshewants fiyati: 47.50 $ + 14.95 $ (international kargo) = 62.45 $ = 62.45 x 1.33 = 83.06 YTL
Bizdeki fiyati 83.06 x 0.8 = 66.45 YTL
http://cgi.ebay.com/ACQUA-Di-GIO-Gio...QQcmdZViewItem

Urunun free shop fiyati : 56 Euro dur = 56 x 1.80 = 100.80 YTL http://www.atu.com.tr/TR/preorder/ur...nikod=30007050

Urun kesinlikle kutusunda ve kutu da kendi posetinde gelecektir. Barkodu herseyi mevcuttur. Orjinal olmayan bir urun satacak degiliz. Ayrica yaninda bir adet promosyon 8 ml farkli marka parfum (Ornek Kenzo vb.) bedava.
Bekleme derdi yok odemeyi yaptiktan ertesi gunu Aras Kargo ile elinizde. 1 ay icinde Ebay dan satisa basliyoruz, su an cesitliligi arttirmaya calisiyoruz.

Bu mesaj en son " 05-26-2007 " tarihinde saat 04:06 AM itibariyle Markaci tarafından düzenlenmiştir....
Eski 05-26-2007, 11:44 AM   #5
Taze Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: avatar0770 is on a distinguished road

Alıntı:
Markaci tafarından gönderildi
Gelen ozel mesajlar uzerune detayli aciklama:

Armani: Men's Acqua di Gio by Giorgio Armani ~ 3.4 oz (100 ml) Eau de Toilette Spray Allshewants fiyati: 47.50 $ + 14.95 $ (international kargo) = 62.45 $ = 62.45 x 1.33 = 83.06 YTL
Bizdeki fiyati 83.06 x 0.8 = 66.45 YTL
http://cgi.ebay.com/ACQUA-Di-GIO-Gio...QQcmdZViewItem

Urunun free shop fiyati : 56 Euro dur = 56 x 1.80 = 100.80 YTL http://www.atu.com.tr/TR/preorder/ur...nikod=30007050

Urun kesinlikle kutusunda ve kutu da kendi posetinde gelecektir. Barkodu herseyi mevcuttur. Orjinal olmayan bir urun satacak degiliz. Ayrica yaninda bir adet promosyon 8 ml farkli marka parfum (Ornek Kenzo vb.) bedava.
Bekleme derdi yok odemeyi yaptiktan ertesi gunu Aras Kargo ile elinizde. 1 ay icinde Ebay dan satisa basliyoruz, su an cesitliligi arttirmaya calisiyoruz.

herşey iyi güzel hoşta bir aracı kurum olmadan taraflar birbirine nasıl güvencek onu anlamadım,ben parayı göndermeden siz parfümü göndermezsiniz,bende siz parfümü göndermeden parayı göndermem. gittigidiyorda parfümleri deneme ,orjinalliği konusunda yorum yapma ve iade etme şansımız var,parfümün sahte olduğuna kanaat getiririp size söylesem ve iade etmek istesem siz ürününüzün kesinlikle sahte olmadığını ve iade alamıyacağınızı çünkü parfümün açılıp kullanıldığını söyelersiniz diye düşünüyorum.anlıyacağınız alıcı ve satıcı arasına ciddi bir güvensizlik sorunu olacak ama şu var parfümleriniz gerçekten orjinalse ve bir sizden alan birkaç kişi bunu onaylarsa zaten ebayda satmanıza gerek yok çünkü yalnız bu forumdan bile sipariş yetiştiremezsiniz vermiş olduğunuz fiyatlara insanlar 3 er 5 er parfüm almak ister
avatar0770 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-26-2007, 12:52 PM   #6
s2s
Üye

Giriş: Jul 2006
Ünü: s2s is an unknown quantity at this point

re

ben annamadım valla iyibey forumu noluyo.her konuda birileri bişeyler satmaya çalışıyo iyibeyin amacı bu muydu annamış değilim
s2s is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-26-2007, 01:34 PM   #7
Markaci
Üye

Isterseniz adiniza ozel gittigidiyor da satis acilir ama o zaman gittigidiyor masrafi olan %10 eklenir (hala Allshewants tan ucuz olur). Turkiye de esnafin bircogu nakit calisanlar banka havalesi ile calisir. Yorumu buraya yaparsin, gittigidiyor kadar saglam olur . Urun ertesi gun elinde olur, sonucta havale yaptigin hesabi, ismi biliyorsun, birkac ytl kar icin kimse sacmalik yapmaz. Istersen hemen bir Armani gonderirim, sahte oldugunu dusundugun an birkac kere kullanmis olmak sartiyla ve kutusu posetiyle aldigin urunu gondermek sartiyla iade kabul ederim. (%90 refund veririm, yani 100 YTL lik aldiysan 90 YTL geri oderim, bunu yapma sebebim de o urunu bir daha kullanilmamis urun diye satamayacagimdan) Biz urunlerimize guveniyoruz guvenmesek ne sizi ugrastiririz ne kendimizi.
Eski 05-26-2007, 02:27 PM   #8
Markaci
Üye

Alıntı:
s2s tafarından gönderildi
ben annamadım valla iyibey forumu noluyo.her konuda birileri bişeyler satmaya çalışıyo iyibeyin amacı bu muydu annamış değilim

Iyibey in amacina aykiri birsey yapmis oldugumu sahsen dusunmuyorum. Paypal sorunu duzelmis onumuzdeki hafta eBay uzerinden satisa basliyoruz. Fiyat stratejisi, urun cesitliligi ve devamliligi uzerinde kafa yoruyoruz. Ebay dan bir-iki urun almak yerine saglam whosaler lardan sayica daha cok urun elde edip, uygun fiyattan ulkemizde ki ihtiyaci olana vermenin nesi kotu.

Bir ornek Ebay da bazi saticilar 0.01 $ yani 1 cent (yani 1.33 kurus) a orjinal kullanilmamis DVD satar ve bundan kar eder nasil mi? 1.urun icin 6 dolar kargo alir, ondan sonraki her urun icin 3 dolar kargo alir. Oysa aslinda o satici kar eder, kargoyla anlasir 1 dolara kargo gonderir, 1 dvd de 2 dvd de ayni fiyata kargolar. Ama alicilar o 1 cent e satiyor diye ondan alir.
Eski 05-30-2007, 02:17 PM   #9
Markaci
Üye

Arkadaslar urunun orjinalligi konusunda suphe duydugunuz an paranin tamami geri odenir. Odemenin ertesi gunu urun elinizde, firsati kacirmayin.
Eski 05-30-2007, 02:50 PM   #10
Markaci
Üye

Alıntı:
Meraklı tafarından gönderildi

Sayin merakli 734 mesaj gondermissiniz foruma gercekten tebrik ederim. Ozel mesaj olarak adresinizi gonderirseniz size bir parfum gondereyim, orjinal olduguna inanirsaniz parasini havale yaparsiniz, yok sahte oldugunu dusunurseniz birkac kere kullanmis olsaniz bile bana geri gonderirsiniz.

Not: Baskalari boyle birsey istemesin, bunu sadece 734 mesaji olan bir kullaniciya sunulan tekliftir.

Bu mesaj en son " 05-30-2007 " tarihinde saat 02:54 PM itibariyle Markaci tarafından düzenlenmiştir....
Markaci is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık