![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Parfüm tavsiye ederken kokunun nasıl bi koku olduğu yazılırsa tavsiyeyi dikkate alacak arkadaşta parfümden o kadar memnun kalır..
Bu forumda Ck obsession'u tavsiye eden bi arkadaşımızın soylediklerini dinleyerek parfümü aldım fakat parfüm 17-22 yaş arasına gore çok ağır... Birde parfümü tavsiye eden kişi parfümlerden ne kadar anladığını yada hangi parfüleri kullanıp hangilerini beğendiğini soylerse çok daha iyi bir sonuç çıkar ortaya... Öncelikle parfümlerden az derecede anlarım...Ben Rochas men edt,Carolina Herrera 212 kullandım onlarla ilgili bir kaç yorum yapmak istiyorum... Rochas man edt:Şekerli bi kokusu var..Bana daha çok çileği andırıyor.Bir çok kişi tarafından tavsiye edilen bir parfümdür.Gençlere hitap eden bi koku.. Carolina Herrera 212:Kokusunu tarif etmek biraz zor ama çoğu yaş grubuna hitap eden bir koku...Ayrıca bu parfümde çok tavsiye edilir... |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
New York Nights
Müthiş sexy ve çekici bir parfüm tarif edilemez.... Zaten Parfümün sloganı : GET SEXY! ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
lolita lempicka nasıl tarif edilir bilmiyorum tuhaf çok etkileyici hayranlık bırakan bi kokusu var yaş kütük gibi filan kokuyor zaten şişeside ağaç kütüğü gibi.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
BU başlıktaki bayan parfümünü yani HYPNOSE'u yumuşak koku seven bayanlara tavsiye ederim, zaten Tekin Acar gibi numune koklatan tüm parfümcülerde de gidip test edebilirsiniz, eşime almıştım çok memnun, ancak ben kendim TR'deki Slazanger Yeşil (eski olanı) Sport kullanıyorum,
E-bay'den aldığım nice erkek parfümü Slazanger'i bırakmama yetmedi şimdiye kadar, ne alsam diye düşünüyorum kara kara ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
Benim favorim Calvin Klein Truth , kadınlar için... Hafif, fresh bir koku.
Ama parfüm bu, herkesin burnu farklı Bu arada, strawberrynet.com kargo ücreti almıyor ve ürünler çok ucuz... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
ben 25 yaşındayım, biraz kalıcı bi koku denince dupont classic derim ve bununla 1-2 maceram da oldu
ama fazla genç işi değil. şimdi söyliceğimin ise kokusunu bilmeyen arkadaşlar adını bi yere not edip bi parfümcüde tester a baksın derim. bi kız arkadaşım tavsiye etmişti 6 aydır bunu kullanıyorum. L'EAU PAR KENZO pour homme... |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
bende BLVGARI BLV POUR HOMME kullanıyorum. bu kokuyu ilk zamanlar taklit kullanmaya başladım ve etkisinden kurtulamadım
ama artık orjinal kullanıyorum benim tenime çok yakışan bir koku. yani parfüm olayı kişinin teninin kokuya tepkimesi ile güzelliği belli olan birşey bence. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Beyler ben 21 yaşında bir erkeğim şöyle ağır olmayan genç işi ama kalıcı birşeyler önerir misiniz,fiyat önemli değil,fazla da baharat lı olmasın
Dior Homme by Christian Dior for Men ilk mesajda ki bu koku nasıl ağır birşey mi,arkadaş çok met etmiş biraz da kokusunu tanımlayabilir misiniz?Bu arada montblanc kullanıyorum ne ağır ne hafif orta karar. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
bende 21im parfümden çok anlamam ama favorim 212men ve 212sexy men
![]() rochas ve armani code da kullanıyorum genelde bayan arkadaşlarım bu 2sine bayılıyor hele rochas berbat bi kokusu war ama kızlar sewiyor işte![]()
|
|
|
|
#20 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2008
Ünü:
![]() |
BVLGARI - AQVA' yı tek geçerim.. Inanılmaz egzotik ve etkileyici bir kokudur.. Ayrıca CHRISTIAN DIOR - HIGHER ENERGY' yi de kullandım.. O da iyidir ama Bvlgari' ye göre daha fresh kalıyor.. Denemeyenlere kesinlikle Aqua' yı tavsiye ederim..
"PARFUM KÜLTÜRÜ ELİT BİR KÜLTÜRDÜR.." |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|