Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Parfüm
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-09-2008, 01:34 PM   #11
Epi
Kallavi Üye

Epi kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2007
Ünü: Epi is on a distinguished road

Parfüm tavsiye ederken kokunun nasıl bi koku olduğu yazılırsa tavsiyeyi dikkate alacak arkadaşta parfümden o kadar memnun kalır..
Bu forumda Ck obsession'u tavsiye eden bi arkadaşımızın soylediklerini dinleyerek parfümü aldım fakat parfüm 17-22 yaş arasına gore çok ağır...
Birde parfümü tavsiye eden kişi parfümlerden ne kadar anladığını yada hangi parfüleri kullanıp hangilerini beğendiğini soylerse çok daha iyi bir sonuç çıkar ortaya...

Öncelikle parfümlerden az derecede anlarım...Ben Rochas men edt,Carolina Herrera 212 kullandım onlarla ilgili bir kaç yorum yapmak istiyorum...

Rochas man edt:Şekerli bi kokusu var..Bana daha çok çileği andırıyor.Bir çok kişi tarafından tavsiye edilen bir parfümdür.Gençlere hitap eden bi koku..

Carolina Herrera 212:Kokusunu tarif etmek biraz zor ama çoğu yaş grubuna hitap eden bir koku...Ayrıca bu parfümde çok tavsiye edilir...
Epi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-09-2008, 01:38 PM   #12
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

New York Nights
Müthiş sexy ve çekici bir parfüm tarif edilemez....
Zaten Parfümün sloganı : GET SEXY!
bills212 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-09-2008, 10:30 PM   #13
LTAC
Üye

Giriş: Jul 2008
Ünü: LTAC is on a distinguished road

lolita lempicka nasıl tarif edilir bilmiyorum tuhaf çok etkileyici hayranlık bırakan bi kokusu var yaş kütük gibi filan kokuyor zaten şişeside ağaç kütüğü gibi.
LTAC is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-04-2008, 03:31 PM   #14
eozen81
Kallavi Üye

eozen81 kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2006
Ünü: eozen81 is on a distinguished road

BU başlıktaki bayan parfümünü yani HYPNOSE'u yumuşak koku seven bayanlara tavsiye ederim, zaten Tekin Acar gibi numune koklatan tüm parfümcülerde de gidip test edebilirsiniz, eşime almıştım çok memnun, ancak ben kendim TR'deki Slazanger Yeşil (eski olanı) Sport kullanıyorum,

E-bay'den aldığım nice erkek parfümü Slazanger'i bırakmama yetmedi şimdiye kadar, ne alsam diye düşünüyorum kara kara
eozen81 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-04-2008, 04:06 PM   #15
alaman
Taze Üye

Giriş: Sep 2008
Ünü: alaman is on a distinguished road

Benim favorim Calvin Klein Truth , kadınlar için... Hafif, fresh bir koku.
Ama parfüm bu, herkesin burnu farklı
Bu arada, strawberrynet.com kargo ücreti almıyor ve ürünler çok ucuz...
alaman is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-07-2008, 04:34 PM   #16
superior83
Taze Üye

superior83 kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2008
Ünü: superior83 is on a distinguished road

ben 25 yaşındayım, biraz kalıcı bi koku denince dupont classic derim ve bununla 1-2 maceram da oldu ama fazla genç işi değil. şimdi söyliceğimin ise kokusunu bilmeyen arkadaşlar adını bi yere not edip bi parfümcüde tester a baksın derim. bi kız arkadaşım tavsiye etmişti 6 aydır bunu kullanıyorum. L'EAU PAR KENZO pour homme...
superior83 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-08-2008, 03:39 PM   #17
zekky9
Taze Üye

Giriş: Aug 2008
Ünü: zekky9 is on a distinguished road

bende BLVGARI BLV POUR HOMME kullanıyorum. bu kokuyu ilk zamanlar taklit kullanmaya başladım ve etkisinden kurtulamadım ama artık orjinal kullanıyorum benim tenime çok yakışan bir koku. yani parfüm olayı kişinin teninin kokuya tepkimesi ile güzelliği belli olan birşey bence.
zekky9 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-11-2008, 12:04 AM   #18
kelli felli
Taze Üye

Giriş: Oct 2006
Ünü: kelli felli is on a distinguished road

Beyler ben 21 yaşında bir erkeğim şöyle ağır olmayan genç işi ama kalıcı birşeyler önerir misiniz,fiyat önemli değil,fazla da baharat lı olmasın Dior Homme by Christian Dior for Men ilk mesajda ki bu koku nasıl ağır birşey mi,arkadaş çok met etmiş biraz da kokusunu tanımlayabilir misiniz?

Bu arada montblanc kullanıyorum ne ağır ne hafif orta karar.
kelli felli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-11-2008, 12:25 AM   #19
ciggsboy
Üye ül-Zebellah

ciggsboy kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2008
Ünü: ciggsboy is on a distinguished road

bende 21im parfümden çok anlamam ama favorim 212men ve 212sexy men
rochas ve armani code da kullanıyorum genelde bayan arkadaşlarım bu 2sine bayılıyor hele rochas berbat bi kokusu war ama kızlar sewiyor işte
Eski 10-13-2008, 10:18 PM   #20
bachelor_55
Taze Üye

Giriş: Oct 2008
Ünü: bachelor_55 is on a distinguished road

BVLGARI - AQVA' yı tek geçerim.. Inanılmaz egzotik ve etkileyici bir kokudur.. Ayrıca CHRISTIAN DIOR - HIGHER ENERGY' yi de kullandım.. O da iyidir ama Bvlgari' ye göre daha fresh kalıyor.. Denemeyenlere kesinlikle Aqua' yı tavsiye ederim..

"PARFUM KÜLTÜRÜ ELİT BİR KÜLTÜRDÜR.."
bachelor_55 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık