![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
|
Satıcı : beautyshop02
Fiyat : 20 dolar + 18 dolar kargo (Süper fiyata kapattım o yüzden kargoyu biraz yüksek tuttu) Geliş süresi : 9 gün Geliş yolu : USPS priority mail ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Dostum ilk önce hayırlı olsun.Peki bunun kokusu nasıl tavsiye edermisin.Birde bunlar hakikaten orjinalmi.Ne dersin?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
|
Kesinlikle orjinal !!!
Dostum öncelikle Calvin Klein Obsession hakkında bilgi veriyim.
Obssesion Calvin Klein'in ilk parfümüdür.Tanıtımı çok büyük bir extravaganza ile yapılmıştır ve parfüm dünyasında bir çığır açmıştır.Parfüm alırken en çok dikkat etmeniz gereken şey istikrardır.Yani aynı kokuyu daha sonra yine bulabilmek çok önemli.Obsessionun formülü yaklaşık 25 senedir hiç değişmedi.Karabiber ve bir kaç farklı maddenin özünü bulunduruyor.Afrodizyak etkisi var (Yani kokusu hatunların başını döndürebilir ) ![]() Orjinallik kokusuna gelince...Forumda okuyorum.Bazı arkadaşların yanlış yorumları var.Böyle kaliteli parfümlerin esansını birebir tutturmak imkansızdır.Bazı arkadaşlar kokuların etkisinin bir süre sonra geçtiğini söylüyor.Kokunun etkisi uzun süre geçmez ama tabi bir süre sonra burun kokuya alışıyor ve pek farkına varamıyor. Tabi yine de dikkat etmek lazım.Çünkü işin üçkağıdına kaçan satıcılar olabilir.Adam hiç bir şey yapamasa parfümü sulandırıp öyle satar ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Vayy be orjinalmiş.. Denemek lazım
![]() Bu mesaj en son " 07-08-2007 " tarihinde saat 09:14 AM itibariyle teknolog35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
|
tavsiyene göre denemek lazım.
![]()
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
bende gecen gun aynisindan aldim,arkadas super fiyat demis ama biraz morali bozulcak ,29 dolara aldim ben benimki daha super olmus
kargoda dahil,gercekten mukemmel bi urun bende herkese tavsiye ederim tabii orjinalse![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
sen kimden aldın? |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye ül-Zebellah
|
bende de calvin klein one parfümünden var gerçekten çok değerli benim için neredeyse koklar gibi sıkıyorum 3 senedir bende ve hala kokusuna hayranım
|
|
|
#9 | |
|
Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Arkadaşım bu kaç oz ? ml ? |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Bende çok parfüm denedm fena değil gece parfümü yanlız ...baharatlı
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|