Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Parfüm
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-05-2007, 12:39 PM   #1
eozen81
Kallavi Üye

eozen81 kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2006
Ünü: eozen81 is on a distinguished road

Christian Dior'dan 2 adet Farklı Parfüm Satıcı:perfumestationus

Satıcı : perfumestationus
Ürünler :

1 adet Bayan Parfüm HYPNOTIC POISON 50 Ml US $59.99

1 adet Bay Parfüm HIGHER ENERGY 50 Ml US $39.99
Kargo Ücreti Toplam: US $19.99 (USPS AirMail)
Sigorta (Tercihli) : US $2.00
TOPLAM : USD 126.96$

Satıcıdan ilk kez alışveriş yaptım, zaten feedbackinden de görebileceğiniz gibi satıcı çok iyi, iletişim konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım, ürünler tamamen orjinal bu konuda zerre şüphem yok zaten kabartmalı kutular vs. ler herşeyiyle ok

13 Eylül'de aldıgım ürünüm sagolsun satıcı tarafından aynı gün kargolanmış ve 21 Eylül'de Türkiyeye ulaşmış ancak bekle bekle ürün gelmeyince AVPIM'i aradım ve AVPIM ürünü gelip almam gerektiğini söyleyince bugün gidip ürünümü 1,50 YTL ödeyerek aldım

Saygılar...
eozen81 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-05-2007, 12:53 PM   #2
ardent
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: ardent is on a distinguished road

iyi günlerde kullanın.....
ardent is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-05-2007, 01:17 PM   #3
eozen81
Kallavi Üye

Teşekkürler dostum
Bu arada piyasa fiyatlarını karşılaştıtırsak

1 no'lu parfüm = 138 YTL
2 no'lu parfüm 104 YTL

Yani toplamda bu 2 ürün piyasada ortalama $200, bu hesapla karımız o kadar kargo sigorta vs. ödediğmiz halde 75$ az buz değil
eozen81 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-05-2007, 08:31 PM   #4
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

Alıntı:
nausica tafarından gönderildi
,
hayırlı olsun gule gule kullanın, o zaman her paket merkezıne cagrılmamız urunun gumruge takıldıgı vergı odeyecegımız anlamına gelmıyor mu? yanı evde yoksak vs posta ısletmesıne gıtmıs olabılır mı?
hayır her gümrüge çagrılmamız gümrük ödiyecegimiz anlamına gelmiyor paket agır , büyük veya süpheli görürlerse ise postacılar dagıtımı yapmıyor paket merkezine çagırıyor arada paketi yanınızda açıp inceliyorlar içinden fatura çıkar ise fatura fiyatını baz alırlar 100 euro altıysa 1.75 ardiye parası ödeyip teslim alırsın fatura yoksa ya fiyat birdirimini kabul ederler yada internetten fiyat arastırması yaparlar burada ya 1.75 ardiye parasına alırsın yada vergi çıkarırlar
Eski 10-05-2007, 09:12 PM   #5
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

Alıntı:
nausica tafarından gönderildi
hımm, peki urunun faturası yoksa koymamıssa satıcı ve normalde tr de 100 kusur ytl ıse ama bız 13 dolara almıssak vergilendırme yapmaya kalktıgı zaman ıste 13 d0lara aldım dıye paypal cıktısı yada banka extresı gostersek ne yapacak bu sevgili memurlar? o zaman herhalde 100 ytl ustunden yapamaz vergı hesaplamasını 13 dolar ustunden yapmak zorunda oyle dııl mı?

ve ayrıca yok ben 100 ytl den yapıcam derse ınadına noter gotururum valla verırım o parayı
zaten 100 ytl lik alısveris vergi haricidir 1.75 ardiye parasına alırsın ayriyetten banka extrasınıda kabul etmeleri gerekir karsısındaki fiyat konusunda okadar emin olunca fazla üstelemiyorlar

Bu mesaj en son " 10-05-2007 " tarihinde saat 09:15 PM itibariyle pelikan tarafından düzenlenmiştir....
pelikan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-05-2007, 03:02 PM   #6
socrates
Taze Üye

socrates kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
Ünü: socrates is on a distinguished road

Alıntı:
eozen81 tafarından gönderildi
Satıcı : perfumestationus
Ürünler :

1 adet Bayan Parfüm HYPNOTIC POISON 50 Ml US $59.99

1 adet Bay Parfüm HIGHER ENERGY 50 Ml US $39.99
Kargo Ücreti Toplam: US $19.99 (USPS AirMail)
Sigorta (Tercihli) : US $2.00
TOPLAM : USD 126.96$

Satıcıdan ilk kez alışveriş yaptım, zaten feedbackinden de görebileceğiniz gibi satıcı çok iyi, iletişim konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım, ürünler tamamen orjinal bu konuda zerre şüphem yok zaten kabartmalı kutular vs. ler herşeyiyle ok

13 Eylül'de aldıgım ürünüm sagolsun satıcı tarafından aynı gün kargolanmış ve 21 Eylül'de Türkiyeye ulaşmış ancak bekle bekle ürün gelmeyince AVPIM'i aradım ve AVPIM ürünü gelip almam gerektiğini söyleyince bugün gidip ürünümü 1,50 YTL ödeyerek aldım

Saygılar...

Gerçi şimdi bitmiştir parfum ama yine de hayırlı bitirmeler diyelim...

selamlar.
socrates is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-05-2007, 06:16 PM   #7
eozen81
Kallavi Üye

yok dostum bitirir miyim hemen

Sağolasın
eozen81 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-05-2008, 07:13 PM   #8
lord_kharon
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: lord_kharon is on a distinguished road

Invoice u da geç yolladı, sorulara da cevapları geç veriyor. Verdiği tracking henüz çalışmıyor. Express parası ödedim tracking CJ ile başlıyor. Pek kıllandım bu satıcıdan ama verdik bir kere siparişi vekliyorum.
lord_kharon is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık