Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Parfüm
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-26-2007, 02:20 AM   #1
tam35
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: tam35 is on a distinguished road

elimize geçen ürünler ve satıcıları

parfümcü arkadaşlar tecrübesi olan arkadaşlar herkez problem yaşadığı veya yaşamadığı satıcıları yazarsa çok güzel olur ....
bende şu satıcıdan abbas1122 parfüm aldım adam trcking no vermemek için direniyor daha önce bu satıcıyla alışveriş yapan varmı ??????
tam35 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-05-2008, 01:25 AM   #2
tam35
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: tam35 is on a distinguished road

a

parfüm bu gun geldi vallaha helal olsun gunahını aldım adamın baya bii tavsiye ederim 10 gunde geldi abbas1122
tam35 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık