Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Parfüm
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 07-17-2006, 01:43 PM   #1
redlabel
Taze Üye

Giriş: Jul 2006
Ünü: redlabel is on a distinguished road

Lacoste Boosters Parfüm

Toplam 26 dolara maloldu.12 dolar parfüm +14 dolar kargo tuttu.Ve parayı yatırdıktan 8 gün sonra elime ulaştı.Satıcı süper ve ilgili bir arkadaş maillere 1 gün içerisinde cevap veriyor.
satıcı : perfumehead
Satıcının öz geçimişi de şudur :http://www.laovision.net/staff/profile/deuane.htm

Bu mesaj en son " 07-27-2006 " tarihinde saat 03:14 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir....
redlabel is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-17-2006, 03:20 PM   #2
mehmetsirin
Taze Üye

mehmetsirin kullanıcısının avatarı

Ünü: mehmetsirin is on a distinguished road

Alıntı:
redlabel tafarından gönderildi
Toplam 26 dolara maloldu.12 dolar parfüm +14 dolar kargo tuttu.Ve parayı yatırdıktan 8 gün sonra elime ulaştı.Satıcı süper ve ilgili bir arkadaş maillere 1 gün içerisinde cevap veriyor.
satıcı : perfumehead
Satıcının öz geçimişi de şudur :http://www.laovision.net/staff/profile/deuane.htm

hayırlı ollsun dostum.. bende ilk siparişi verdim bekliorum bakalım nezman gelcek hong kongdann

Bu mesaj en son " 07-27-2006 " tarihinde saat 03:15 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir....
mehmetsirin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-17-2006, 04:37 PM   #3
redlabel
Taze Üye

bu da benim ilk siparişimdi ve ilk siparişler biraz sancılı oluyor.(gelicekmi ürün yoksa para gittimi diye).Ama eline geçince çocuklar gibi seviniyosun.İnşallah seninkide bir an önce gelir.
redlabel is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-17-2006, 07:31 PM   #4
WICKY
Üye ül-Zebellah

WICKY kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: WICKY is on a distinguished road

Alıntı:
redlabel tafarından gönderildi
bu da benim ilk siparişimdi ve ilk siparişler biraz sancılı oluyor.(gelicekmi ürün yoksa para gittimi diye).Ama eline geçince çocuklar gibi seviniyosun.İnşallah seninkide bir an önce gelir.
iyi günlerde kullan dostum nasıl ürün peki çakma felan değil dibi ???
WICKY is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-18-2006, 03:09 PM   #5
redlabel
Taze Üye

yok sadece tester ve nakliye 13 dolar dedi 8.5 dolar vermiş ama hepsi aynı şeyi yaptığından kafama pek takmadım.
redlabel is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık