![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
strawberry bizzat test edilmiştir.. orjinal
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 | |
|
Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
En başta Sahte parfüm kalıcı olmaz,diğer taraftan sahtesi ile gerçeğinin kokusu arasındaki fark çok rahat anlaşılabiliyor.Daha önce kullandığım orjinal parfümlerden aldım hiçbir sahtekarlık görmedim. |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
O kadarını hatta daha fazlasını biliyorsun madem 2-3 kutu alınca sorun olup olmayacağını mı bilmiyorsun! |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
parfümlerin nasl orjinal olup olmadığından bahsediyorm sende...netten almadm sonuçta baktığım fiyatlar pek farklı gelmedi.
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
benim 20'ye yakın siparişim oldu strawberryden tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
yardımcı olabilirsen sevinirim strawberrynin ingce sitesinde kargo ücretsiz dio türkiyedeki sitesinde ise kargo ücreti alıyor ben bu işi anlamadım amerikadakindenmi sipariş verelim yanı ama aynı anda 3 adet almak istiyorum bi sorun çıkarmı amerikadan alsam yoksa işimi garanti yapıp 16 mil daha ödeyim türkçe sitesinden mi alsam???? şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Strawberrynet cilt bakımı makyaj malzemeleri ve vucut bakımı urunleri ucretsiz gonderiliyor..Parfümler bu yazdıklarımla aynı kargoda gelemiyor uluslararası kargo kurallarına goreymiş sanırım...Ülkemize gonderimde aldığınız parfümlerin fiyatının yuzde 10'u kadar ucret alıyorlar...Ülke olarak amerika seçtiğinizde gonderim ucretsiz yazıyor ama o amerikada olanlar için geçerli..ürünleriniz 100 euroyu geçecek ise 2 parça şeklinde gonderim tercih edin.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
bende bi deniyim bakalm
Bu mesaj en son " 09-13-2008 " tarihinde saat 12:28 AM itibariyle bakimci tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
Memnun Kalmadım...
http://tr.strawberrynet.com/productD...oChar=G#DETAIL
bu ürün hiç kalıcı çıkmadı. 2-3 saatte kayboldu. Bu yüzden iade edildi. Sanırım biraz şans işi... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|