Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Parfüm
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 11-14-2007, 12:18 AM   #1
selmazehra
Üye

selmazehra kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
Ünü: selmazehra is on a distinguished road

Strawberrynet ile ilgili detaylar

StrawberryNet'ten Alışveriş

* Gümrük mevzuatı ve mevzuatın uygulamaları çok net olmadığından, gümrük ile ilgili sorun yaşamamanız için, cilt bakımı ve makyaj ürünleri için Strawberry'de kargo ücreti bulunmadığını da göz önünde bulundurarak, yüksek tutarlı alışverişlerinizi birkaç ayrı siparişe bölmenizi öneririz.

* Kargo yöntemi olarak "Free Shipping - Registered Post" seçiniz (Zaten bu seçenek seçili gelmektedir).

* StrawberryNet üzerinden başka kişilere de hediye gönderebilirsiniz. Sipariş ekranında size fatura adresiniz (Billing Address) sorulmakta. Bu adres aynı zamanda teslimat adresi olarak kullanılmaktadır. Başka bir kişiye hediye göndermek istediğinizde, sayfanın en altında bulunan "Please click here to enter a Shipping Address below ONLY if it is different from your Billing Address" bağlantısına tıklayarak hediye göndermek istediğiniz kişinin adres bilgilerini giriniz.

* Siparişinizi onaylarken, fatura adresini girdiğiniz bölümde hediye seçeneğini işaretleyiniz (Is this a gift: Yes).

* StrawberryNet'te alışveriş yaptıkça giitikçe artan indirim hakları kazanırsınız. Bu yüzden tüm siparişlerinizi aynı e-posta adresi ile veriniz.

* Eğer Strawberry'den ilk kez alışveriş yapıyorsanız, siparişinizi verdikten sonra sizden kredi kartınızın CVV2 güvenlik kodunu (CVV2 Güvenlik Kodu Nedir?) ve fatura adresinizi doğrulamanızı isteyen, aşağıdaki gibi bir e-posta alabilirsiniz.

Thank you for your order.

While the transaction for your order has been processed, we would also like to re-confirm both your billing address and the security code of your card. This is for extra security to ensure that the billing details provided are accurate and verified.

Any charge that has appeared on your account will be reversed unless we received validation within 7 days, to do this we require the security code and confirmation of your billing address to ensure the transaction has been verified.

For Visa or Master Card, the security code is the last three digits on the back of the card. For American Express, these are the four black numbers on the front of the card.

Being asked for the security code is similar to being asked for your signature when purchasing in a shop and helps verify that the billing details are correct and that payment can be received. Sending this information by e-mail is totally safe as long as the credit card number itself is kept secure.

Thank you for your assistance, your order will be processed once your information has been received and verified.

Bu tamamen sizin güvenliğiniz için yapılan bir kontroldür. Aynen kredi kartınızı kullanarak yapmış olduğunuz alışverişlerden sonra imzanızın istenmesi gibi... Kredi kartı numaranızdan ayrı bir şekilde gönderdiğiniz için, kartınızın CVV2 güvenlik kodunu (CVV2 Güvenlik Kodu Nedir?) e-posta yoluyla iletmenizin bir sakıncası yoktur. Size gelen bu e-postaya cevap olarak sizden istenen bilgileri yazınız. Eğer İngilizce bilmiyorsanız, aşağıdaki şablonu kullanabilirsiniz:

Hello,

My billing address is: [Buraya fatura adresinizi yazınız]

My CVV2 number is: [Buraya kredi kartınızın CVV2 güvenlik kodunu yazınız]

Regards,
[Buraya adınızı soyadınızı yazınız]
Order no:[Buraya sipariş numaranızı yazınız]

Kaynak: http://www.superkozmetik.com/puf-nok...alisveris.html
selmazehra is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-17-2007, 10:38 PM   #2
selmazehra
Üye

selmazehra kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
Ünü: selmazehra is on a distinguished road

Question Parfümlerin kargo ücreti var mı?

Strawberrynet te bütün ürünlerin gönderimi ücretsiz sanıyordum. Parfümler ücretli sanırım.Alan arkadaş var mı?
Ebaydaki store larında yok gibi..İng. i iyi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
selmazehra is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-17-2007, 11:11 PM   #3
ybulut
Taze Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: ybulut is on a distinguished road

Alıntı:
selmazehra tafarından gönderildi
Strawberrynet te bütün ürünlerin gönderimi ücretsiz sanıyordum. Parfümler ücretli sanırım.Alan arkadaş var mı?
Ebaydaki store larında yok gibi..İng. i iyi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Parfümün YTL ücretinin %10'u kadar ücret almaya başladılar bir süredir.
Saygılar
ybulut is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-15-2008, 01:15 AM   #4
tam35
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: tam35 is on a distinguished road

a

strawberrynet ilk yanlışı yaptı bakalım telafi edeceklermii 4 alışverişim olacaktı ürün kayıp ne swiss post ta ne de ptt de görünüyo 12 gün oldu mesaj attım halan bekleyin diyolar ... paylaşmak istedim saygılar
tam35 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-15-2008, 11:38 AM   #5
Gulercan
Taze Üye

Giriş: May 2008
Ünü: Gulercan is on a distinguished road

Site tavsiyesi

www.ucuzveorijinal.com sitesi daha güven veriyor. Ürünler İngiltere'den geliyor...Strawberry ise Hong Kong sitesi...yabancı forumlarda birçok olumsuz yorum yazılmış....
Gulercan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-16-2008, 03:29 PM   #6
kuti
Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: kuti is on a distinguished road

Alıntı:
tam35 tafarından gönderildi
strawberrynet ilk yanlışı yaptı bakalım telafi edeceklermii 4 alışverişim olacaktı ürün kayıp ne swiss post ta ne de ptt de görünüyo 12 gün oldu mesaj attım halan bekleyin diyolar ... paylaşmak istedim saygılar

Hiç merak etmeyin, aynı durum benim de başıma geldi. 1 ay içinde gelmezse tekrar mesaj atın bize dediler, ben de attım. İsterseniz yenisini gönderelim veya paranızı iade edelim dediler. Yenisini istedim, yolladılar ve geldi. Strawberrynet oldukça sağlam bir site, müşteri hizmetleri de çok hızlı ve kaliteli.
kuti is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık