![]() |
|
|
| Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla. |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#41 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2009
Ünü:
![]() |
parfüm geldi lacoste red %100 orjinal
![]() |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#42 |
|
Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2009
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar elimde Versace blue jeans ler var 3 adet tester. Almak isteyenler olursa kargo dahil 55 TL den gönderebilirim.
VERSACE BLUE JEANS 75 ML / ORJİNAL TESTER |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Banned
Giriş: Nov 2009
Ünü:
![]() |
...........
Bu mesaj en son " 03-29-2010 " tarihinde saat 07:42 PM itibariyle grdiyan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Banned
Giriş: Nov 2009
Ünü:
![]() |
strawberry
....................
Bu mesaj en son " 03-29-2010 " tarihinde saat 07:42 PM itibariyle grdiyan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2009
Ünü:
![]() |
<..........>
Bu mesaj en son " 06-01-2010 " tarihinde saat 03:57 PM itibariyle TheGuardian tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2010
Ünü:
![]() |
Bende internetten parfüm sipariş edip burda 3-5 lira kazanıyorum ancak hemde STRW'dan hemde CS'den sipariş ediyorum. Kimse çamur artmasın bu sitelere. %100 güvenilir ve müşteri dostu sitelerdir.
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2009
Ünü:
![]() |
Bende bu yorumları okuyarak ilk parfüm alışverişimi yaptım. Ebaydan 10un üzerinde alışverişim var fakat parfüm almamıştım. Arkadaşlar dünya kalite ödülü felan diyince strawdan almaya karar verdim. Bvlgari EDT parfümüm 10 gün içinde geldi. Harika paketlenmişti srawın bu konuda helali var. İçinde parfüm kutusu jelatinli bişekilde tekrar kutuda çıkıyor. Sahte olmasına imkan tanımayacaktım, sıktım parfümü çok güzeldi tamam dedim. Fakat parfüm 10dk sonra sıkılmamış gibi etrafta koku bırakmıyor. Geçen artık kalıcı olur diye 5-6 kere fıslattım fakat çarşıya inene kadar gitti. Ben kendi t-shirt ümü kokluyorumda ancak sıkılmış olma ihtimali verşyorum. Hiç yoktan farklı işte fakat başka birinin kokuyu almasına ihtimal yok. Şimdi birileri diyecek ozaman keskin koku al bu hafif koku diye. Tamam koku hafifte hiç kokmayan hafifliği ne yapayım. Hafif hafifde kokmuyor. Bu siteyi bulduğuma sevinmişken artık alışveriş yapmamaya karar verdim. İlk ve sondu. 50tl suya gitti diye düşünüyorum. Bu tecrübemi paylaşmak istedim belki bi alıcı arkadaş daha fikir sahibi edinmiştir. Bu yazdıklarım tamamen kendi kanaatimdir.
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2009
Ünü:
![]() |
öyle kanaat getirilmez daha önce kullandığın sabit yada bildiğin bir pahalı parfüm markası yokmu getir aynı ürünü ordan öyle kıyasla arasında fark varmı diye strawberry imalatçı değilki neye göre karar veriyorsun belkide aldığın ürün öyle yada nebileyim bozuk vs
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2010
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|