Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla.

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Parfüm
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yanıtla

LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 09-25-2009, 12:13 PM   #41
TheGuardian
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2009
Ünü: TheGuardian is on a distinguished road

parfüm geldi lacoste red %100 orjinal
TheGuardian Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-13-2009, 07:35 PM   #42
exitus
Üye

Giriş: Jul 2008
Ünü: exitus is on a distinguished road

Arrow

Alıntı:
TheGuardian tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
parfüm geldi lacoste red %100 orjinal
sahte gelme şansı yok zaten strawberry'den
exitus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-19-2009, 11:40 PM   #43
looksharp
Taze Üye

Giriş: Oct 2009
Ünü: looksharp is on a distinguished road

Arkadaşlar elimde Versace blue jeans ler var 3 adet tester. Almak isteyenler olursa kargo dahil 55 TL den gönderebilirim.

VERSACE BLUE JEANS 75 ML / ORJİNAL TESTER
looksharp Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-28-2009, 10:07 AM   #44
bankaokan
Banned

Giriş: Nov 2009
Ünü: bankaokan is on a distinguished road

...........

Bu mesaj en son " 03-29-2010 " tarihinde saat 07:42 PM itibariyle grdiyan tarafından düzenlenmiştir....
bankaokan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-29-2009, 02:56 PM   #45
zekiak
Banned

Giriş: Nov 2009
Ünü: zekiak is on a distinguished road

strawberry

....................

Bu mesaj en son " 03-29-2010 " tarihinde saat 07:42 PM itibariyle grdiyan tarafından düzenlenmiştir....
zekiak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-06-2009, 11:59 PM   #46
TheGuardian
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2009
Ünü: TheGuardian is on a distinguished road

<..........>

Bu mesaj en son " 06-01-2010 " tarihinde saat 03:57 PM itibariyle TheGuardian tarafından düzenlenmiştir....
TheGuardian Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-13-2010, 07:52 PM   #47
siMITci
Taze Üye

Giriş: Jan 2010
Ünü: siMITci is on a distinguished road

Bende internetten parfüm sipariş edip burda 3-5 lira kazanıyorum ancak hemde STRW'dan hemde CS'den sipariş ediyorum. Kimse çamur artmasın bu sitelere. %100 güvenilir ve müşteri dostu sitelerdir.
siMITci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-03-2010, 05:03 PM   #48
NeGNeM
Taze Üye

Giriş: Oct 2009
Ünü: NeGNeM is on a distinguished road

Bende bu yorumları okuyarak ilk parfüm alışverişimi yaptım. Ebaydan 10un üzerinde alışverişim var fakat parfüm almamıştım. Arkadaşlar dünya kalite ödülü felan diyince strawdan almaya karar verdim. Bvlgari EDT parfümüm 10 gün içinde geldi. Harika paketlenmişti srawın bu konuda helali var. İçinde parfüm kutusu jelatinli bişekilde tekrar kutuda çıkıyor. Sahte olmasına imkan tanımayacaktım, sıktım parfümü çok güzeldi tamam dedim. Fakat parfüm 10dk sonra sıkılmamış gibi etrafta koku bırakmıyor. Geçen artık kalıcı olur diye 5-6 kere fıslattım fakat çarşıya inene kadar gitti. Ben kendi t-shirt ümü kokluyorumda ancak sıkılmış olma ihtimali verşyorum. Hiç yoktan farklı işte fakat başka birinin kokuyu almasına ihtimal yok. Şimdi birileri diyecek ozaman keskin koku al bu hafif koku diye. Tamam koku hafifte hiç kokmayan hafifliği ne yapayım. Hafif hafifde kokmuyor. Bu siteyi bulduğuma sevinmişken artık alışveriş yapmamaya karar verdim. İlk ve sondu. 50tl suya gitti diye düşünüyorum. Bu tecrübemi paylaşmak istedim belki bi alıcı arkadaş daha fikir sahibi edinmiştir. Bu yazdıklarım tamamen kendi kanaatimdir.
NeGNeM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-03-2010, 08:55 PM   #49
sadık
Üye ül-Zebellah

sadık kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2009
Ünü: sadık is on a distinguished road

öyle kanaat getirilmez daha önce kullandığın sabit yada bildiğin bir pahalı parfüm markası yokmu getir aynı ürünü ordan öyle kıyasla arasında fark varmı diye strawberry imalatçı değilki neye göre karar veriyorsun belkide aldığın ürün öyle yada nebileyim bozuk vs
sadık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-07-2010, 10:49 AM   #50
pinky
Taze Üye

Giriş: Apr 2010
Ünü: pinky is on a distinguished road

Alıntı:
superior83 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar şimdi kısaca strawberry sitesini tavsiye ediyo musunuz etmiyor musunuz?

Almak istiyorum daha uygun diye ama fikir oluşturamıyoruz ki. 3 kişi aldım memnunum orijinal diyor, diğer 3 kişi kötülüyo. nedir bu işin ortası ????
Ben ve bir çok arkadaşım alışveriş yaptık, bir sorun yaşamadık kesinlikle güvebilirsin.Hatta dün son parfüm siparişim geldi
pinky Çevrimdışı   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları