![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Urunleri 30 ekim gibi siparis vermistik bugun geldi(12 kasim),olsun kaybolmadi geldiya 3-5 gun gec gelsin onemli degil.Hepsi cok guzel.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Yurtdışı sitelerde orijinal diye bir çok sitede booster satan var. Ancak son olaydan sonra bunlara güvenmek gelmiyor içimden. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
monilii
hediyeyi sadece yeni kullanıcılara veriliyor dimi kaç günde geldi paketin hangi şehirdesin |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Aşmış Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Strawberry.net'teki büyük indirimlerin bir kısmı http://tr.strawberrynet.com/gift.aspx adresinde yayınlanıyor.
Ben daha önce EBay'deki mağazalarından birer ürünlük iki alışveriş yaptım. Şimdi ilk defa sitelerinden 3 üründen oluşan bir sipariş verdim. Hem bedava, hem takip numaralı göndermeleri çok iyi. Hediye ürünü sadece ilk kez alışveriş yapan müşterilerine gönderiyorlar. Bu arada parfümler Free Shop'tan bile ucuz. Bir sonraki siparişim parfüm olacak. ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
bende fragranceallyden parfüm almistim ama yollamadilar ve dispute actim. o kadar parfümü satip nasi o kadar yorum almis anlamadim.acikcasi parfüm almaktan sogudum ebayden.strawberrynet i bende deniyecegim.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|