![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
türkçe bilen ebay satıcısı
selam arkadaslar uzun zamandan beri parfum aldigim ve en önemliside türkçe bilen bir satıcıyı size tavsiye etmek isterim.adresi http://stores.ebay.com/The-Finest-Fragrances.
ismi karin tokatlioglu.bugüne kadar aldiğim tüm parfümler orjinaldi.kendisi amerikada yaşiyor.bir deneyin derim.isterseniz adresini benden aldiğinizida belirtebilirsiniz.adim erkin.kolay gelsin |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
[quote=merkintr]selam arkadaslar uzun zamandan beri parfum aldigim ve en önemliside türkçe bilen bir satıcıyı size tavsiye etmek isterim.adresi http://stores.ebay.com/The-Finest-Fragrances.
ismi karin tokatlioglu.bugüne kadar aldiğim tüm parfümler orjinaldi.kendisi amerikada yaşiyor.bir deneyin derim.isterseniz adresini benden aldiğinizida belirtebilirsiniz.adim erkin.kolay gelsin[/QUOTE Parfumleri inceledim hakikaten ucuz.Strawberrynet.com kargosuz diyor ama kargo ucretini koymus ,bunun kargolu fiyatindan daha fazla.Eger gercekten orijinalse cok super.Elbet sizin adinizi vererek alirim,belki size parfum gondermede daha comert olur. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
bu satıcıdan 20 ye yakın parfum aldim.hepside orjinaldi.iyi alişverişler
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
bir Türkün TÜrkçe bilmesine şaşmamak lazim doğrusu
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
@istceko,
ya çeviri bölümünde bir başlık açmıştım. "Satıcıya Uncorfirmed Adres ile ilgili Mesaj" diye. orda bir kaç cümlelik bir çeviri ihtiyacım vardı. ama dünden beri kimse yardımcı olamadı. acaba biraz yardım edebilir misin? |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
yani o kişinin ismi onun Türk olmadiği anlamina gelmez her isim bir Türke ait olabilir
çünkü dünyanin heryerinde biz variz pelikana bu konuda katiliyorum |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bir iki satıcıyla anlastım sadece ups ile göndeririz diye inat edince yattı sonuçta o devasa cihaz gümrükte kalacak postadan daha az masraf ve sorunla alırım önemli degil
Bildigimizi zannetmemiz ögrenmemizin en büyük düşmanıdır. DR.C.BERNARD Bu mesaj en son " 09-30-2007 " tarihinde saat 10:29 PM itibariyle pelikan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Bazi parfumler sordum ,hemen mesajima cevap vermis.Hele oyle bir parfum buldumki,cok severdim bu kokuyu ,cok cok ucuz.Bize bu kisiyi tanistarana tesekkurler.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|