Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Parfüm
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-29-2007, 06:06 PM   #1
merkintr
Taze Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: merkintr is on a distinguished road

türkçe bilen ebay satıcısı

selam arkadaslar uzun zamandan beri parfum aldigim ve en önemliside türkçe bilen bir satıcıyı size tavsiye etmek isterim.adresi http://stores.ebay.com/The-Finest-Fragrances.
ismi karin tokatlioglu.bugüne kadar aldiğim tüm parfümler orjinaldi.kendisi amerikada yaşiyor.bir deneyin derim.isterseniz adresini benden aldiğinizida belirtebilirsiniz.adim erkin.kolay gelsin
merkintr is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-30-2007, 01:07 PM   #2
monili
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: monili is on a distinguished road

[quote=merkintr]selam arkadaslar uzun zamandan beri parfum aldigim ve en önemliside türkçe bilen bir satıcıyı size tavsiye etmek isterim.adresi http://stores.ebay.com/The-Finest-Fragrances.
ismi karin tokatlioglu.bugüne kadar aldiğim tüm parfümler orjinaldi.kendisi amerikada yaşiyor.bir deneyin derim.isterseniz adresini benden aldiğinizida belirtebilirsiniz.adim erkin.kolay gelsin[/QUOTE

Parfumleri inceledim hakikaten ucuz.Strawberrynet.com kargosuz diyor ama kargo ucretini koymus ,bunun kargolu fiyatindan daha fazla.Eger gercekten orijinalse cok super.Elbet sizin adinizi vererek alirim,belki size parfum gondermede daha comert olur.
monili is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-30-2007, 02:29 PM   #3
merkintr
Taze Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: merkintr is on a distinguished road

bu satıcıdan 20 ye yakın parfum aldim.hepside orjinaldi.iyi alişverişler
merkintr is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-30-2007, 04:45 PM   #4
istceko
Aşmış Üye

istceko kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Ünü: istceko is on a distinguished road

bir Türkün TÜrkçe bilmesine şaşmamak lazim doğrusu
istceko is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-30-2007, 04:51 PM   #5
melrock
Kallavi Üye

melrock kullanıcısının avatarı

Ünü: melrock is on a distinguished road

@istceko,
ya çeviri bölümünde bir başlık açmıştım.
"Satıcıya Uncorfirmed Adres ile ilgili Mesaj" diye. orda bir kaç cümlelik bir çeviri ihtiyacım vardı. ama dünden beri kimse yardımcı olamadı. acaba biraz yardım edebilir misin?
melrock is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-30-2007, 09:27 PM   #6
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

Alıntı:
nausica tafarından gönderildi
ceko, karin diye turk ısmı mı olurmus? herhalde turklerle evlenmıs bırı o satıcı
öyle isimlere rastladımki sasırırsın normalde dısarıda birisi tanıstırsa kesin yabancı dersin
Eski 09-30-2007, 09:32 PM   #7
pelikan
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
merkintr tafarından gönderildi
selam arkadaslar uzun zamandan beri parfum aldigim ve en önemliside türkçe bilen bir satıcıyı size tavsiye etmek isterim.adresi http://stores.ebay.com/The-Finest-Fragrances.
ismi karin tokatlioglu.bugüne kadar aldiğim tüm parfümler orjinaldi.kendisi amerikada yaşiyor.bir deneyin derim.isterseniz adresini benden aldiğinizida belirtebilirsiniz.adim erkin.kolay gelsin
türkçe bilmesi ve amerikada olması güzel aslında bazı satıcılara genellikle satmadıgı fakat ihtiyacım olan ürünler için istekde bulunuyordum bir arkadasada sorayım gönderiyi kabul ederse yabancıdan alacagıma bir turkten almayı tercih ederim
Eski 09-30-2007, 10:53 PM   #8
istceko
Aşmış Üye

istceko kullanıcısının avatarı

Ünü: istceko is on a distinguished road

yani o kişinin ismi onun Türk olmadiği anlamina gelmez her isim bir Türke ait olabilir

çünkü dünyanin heryerinde biz variz

pelikana bu konuda katiliyorum
istceko is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-30-2007, 11:24 PM   #9
pelikan
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
nausica tafarından gönderildi
ihih evet mesaj attım,cok seker bırı, cevap yazmıs
onun satmadıgı bı parfumu sordum, elınde yokmus
eger olsaydı ondan alıcaktım
yoksa ebaydan parfum almam korkarım yane
parfümmü benim istedigim cihaz bu http://store.apple.com/1-800-MY-APPL...family/mac_pro
bir iki satıcıyla anlastım sadece ups ile göndeririz diye inat edince yattı sonuçta o devasa cihaz gümrükte kalacak postadan daha az masraf ve sorunla alırım önemli degil

Bu mesaj en son " 09-30-2007 " tarihinde saat 11:29 PM itibariyle pelikan tarafından düzenlenmiştir....
pelikan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-30-2007, 11:39 PM   #10
monili
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: monili is on a distinguished road

Bazi parfumler sordum ,hemen mesajima cevap vermis.Hele oyle bir parfum buldumki,cok severdim bu kokuyu ,cok cok ucuz.Bize bu kisiyi tanistarana tesekkurler.
monili is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık