![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
AllSheWant'tan Davidoff Parfüm
Kız arkadaşım için 8 Kasımda siparişini verdiğim ürün bugün elime ulaştı.
Formata göre yazayımda kızdırmayalım yöneticileri Ürünün alındığı kişi: http://myworld.ebay.com/allshewants/ Alınan ürün: Davidoff Coolwater Eau De Toilette Sipariş tarihi: 08 Kasım Eline geçiş tarihi: 13 Kasım Hangi Yolla Alındığı: USPS - Postacı Kargo Ücreti: 14.95$ Yanlız bazı arkadaşlar her alışımda yanına en az 5 tane tester koyuyor demişti bende bekliyordum ama koymamış çok kırıldım ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Kaç Ml getirdiniz?
Ve daha önce Ebayden başka ürünlerde aldınız mı? Yani aynı isme bir çok mal gelince acaba adamlar gümrüktekiler yani kıllanıyor mudur? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Arkadaşın mesajı çok eski, görüp cevap veremeyebilir. Ancak benim tahminim 3.4 oz yani 100 ml olanlarından getirtmiştir. Zira tek ürün getirttiğini ve kargo indiriminden faydalanmadığını düşünürsek 50 ml hiç mantıklı olmaz.
Benim düşüncem her zaman 100 ml ve en az 2 adet en çok 3 adet ürün almak mantıklı. Diğer seçenekler çok riskli ya da pahalıya geliyor.
Akıllı Tüketicinin Mekanı Bu mesaj en son " 01-19-2007 " tarihinde saat 04:56 PM itibariyle eflatun tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
@eflatun cevap için teşekkürler.
Bende yazdıgının tersine tert bir mantık güderek, agır ve sayısı çok ürünlerin gümrükte takılma riski fazla olur diye 50 ML bir adet parfüm aldım (keza gümrükte mallar adınıza gramajlarına göre kayıt altına alınıyor ve gelip almanız istenirse bu gramajı belirten bir APS kagıdı gönderiyorlar) , ek olarak satıcıya mümkün oldugunda küçük pakette göndermesini rica ettim, keza ebatta göze batan direk unsurlardan. Bakalım gelecek mi gelince Parfüm kısmında zaten detayları belirteceğim. Saygılar... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
NIB ne demek.
Bazi parfumlerin yaninda NIB yaziyor.Ben birkere bu sayfalarda gormustum ,cevap verilmisti ama cok aradim bulamadim hangi folderda oldugunu.Bilen arkadaslardan cevap bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
New In Box |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|