![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#13 | |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
çok güzel bir açıklamaydı. teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Ben de ayni fikirdeyim.
Alıntı:
Gercekten eskiden gardrobu actigimda parfum kokardi,simdi bende farkettim ki eskisi gibi kalici yapmiyorlar.Fransada Fragonard diye bir yer var.Parfum yapiyor.Kisiye ozelde yapiyorlar.Cok ta kalici.Begendiginiz ozellikleri soyluyorsunuz(baharat,cicek vs)gibi.Eger parfumu begenirseniz karisimlarini bir yere not ediyorlar,daha sonralari telefon veya maille isteginizi bildiriyorsunuz,size ozel kokulu parfumunuz geliyor.Parfum imalathanesini dileyene ucretli gezdiriyorlar.Adamlar turlar duzenliyorlar bu imalathaneye.Balya balya otlar var.Ilginc bir yer. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
strawberrynet'den alışveriş yapan var mı acaba?
Burası ile ilgili birkaç şey sormak istiyorum: 1. Ürünleri hangi yolla kargoluyorlar? Yani Hong Kong Post mu yoksa özel kargo şirketleri aracılığı ile mi? (sitelerinde iddialı gönderim süreleri belirtmişler de) 2. Alış verişi kendi kredi kartımızla yada paypal hesabımızla yapıp teslim adresi olarak başkasının adresini belirtebiliyor muyuz? 3. Ürünlerin yanında fatura da gönderiyorlar mı? (gümrük için soruyorum) yoksa sadece gümrük deklerasyonu mu yazıyorlar? |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
kendim için 1 tane parfüm almayı düşünüyordum aslında. belki en fazla 2 tane olur. fiyatları da zaten çok uygun. 1 tanesi 100YTL'nin altında kalıyor. 2 tanesi bile 100euro'nun altnda. bende teslimat için arkadaşımın adresini vermeyi düşünüyordum. çünkü daha 2 hafta önce bir ürün kendi adıma geldi yurtdışından. üstelik de nazar değmesin 2.5kg'lık 50cm uzunluğunda bir paket iş yeri adresime teslim edildi. belki de ilk defa adıma birşey geldiği içindir. o yüzden hemen şansımı zorlamak istemiyorum. belki ilerde başka şeyler de getirtmem gerekebilir. o yüzden ben de dediğin gibi parfümleri arkadaşımın adresine göndertmeyi düşünüyorum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Nausica.Ben gezdim bu imalathaneyi.Koca koca damacanalarda parfumler hazirlaniyor ,cok enteresn bir imalathane.Fransaya gidenlere bir tur duzenliyorlar Fragonard icin.Oyle ezberden siparis etmek cok zor.Bizzat sen koklayarak ,mudahele ederek karisimi hazirlatiyorsun.Ben 99 yilinda gitmistim boyleydi.Ezberden cok zor.İlk etapta bir karisim hazirlatiyorsun ,begendigin kokuyu ,onu senin adina not ediyorlar ,daha sonra hep ayni karisimi yapip gonderiyorlar.Google da 'Fragonard' yazarsan site aciliyor.Epeydendir gitmedim sistem degismemistir herhalde.Google da turkce sayfalarda da ac. (sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=fragonard).Burayi oku daha da aydinlanirsin. |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
sen beni çok güldürdün Allah da seni güldürsün nausica hatta kutu boyunu yanlış yazmışım. aslında yaklaşık 70-80cm boyundaymış. profesyonel fotoğraf makinesi tripodu (üç ayak) almıştım. hatta postanede bu kutuyu bir de bildiğimiz çuvala koymuşlar. orjinal ambalajı boydan boya kesip açtıkları için tekrar toplayamadılar herhalde. şirkete kocaman çuval içinde geldi. utandım valla bende çağırılmayı beklerken bir de baktım dağıtıcıya verilmiş. aynı gün de geldi zaten. çok sevinmiştim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Konu parfüm ya bende gireyim,
Bende 1 hafta önce eşim ve kendim için toplam 125 USD tutan 2 adet parfüm aldım, USPS air mail ile gönderiyor satıcı bakalım akibetimiz ne olacak ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|