Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Parfüm
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-30-2007, 04:21 PM   #11
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

Alıntı:
nausica tafarından gönderildi
pelikan bu soyledigin 13 ytl lik urun ıthal bır marka mıydı?
sattıgımız ürünlerin %90 ithal ürünlerdi ve pazarliderleri firmalardı magazadan 35 ytl ye aldıgınız kremlerin magaza giris fiyatları 20 ytl geçmez artı magaza her siparis verdiginde anlasmaya göre %10 ile 20 arası bedelsiz ürün verir simdi o kadar çalıntısı oluyor kırıgı çatlagı oluyordur o kadar kar normal diyenlerden seniz kırık ürünler ayda bir o miktarda ürünle degistirir satılmayan ürünleride firma geri alır 6 ayda birde magazalardan çalıntı bilgisi alınıp çalınan ürün miktarı kadar ürün verilir( burada genel fiyat alırlar ve istedigin üründen o fiyat aralıgında ürün temin edilir )
Eski 08-30-2007, 04:28 PM   #12
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

Alıntı:
sissente tafarından gönderildi
Orjinal derken ben artık orjinal parfümlerin bile eski kalitede olduklarına inanmıyorum. Bilen bilir İstanbul Karaköyde amerikan pazarı vardı oradan alırdım parfümleri. İster inanın ister inanmayın 2 kez fıs yapardım sadece. T-shirtümü çıkarırdım annem yıkardı gardoraba koyardı her gardorabı açışımda parfüm kokardı
Bir gün arkadaşımın ofisine gittim. İçeride kimse yoktu. Ertesi gün aradı ofisimemi geldin diye. Kim söyledi diye sorduğumda kimse söylemedi ofis parfümün kokuyordu demişti.

Oysa şimdi tanınmış mağazalardan almama rağmen ve orjinal olmasına rağmen . Neredeyse şişeyi boşaltıcam ama 2 saat sonra ne koku kalıyor ne birşey.
Yani üreticiler suyu fazla koyuyorlar anlaşılan
bu daha ziyede raf ömrüyle ilgili görüntüyü güzel göstermek için rafları floresan ve spotlarla donatıyorlar parfüm hergün aksama kadar kaynıyor aksamda sabaha kadar donuyor parfümü alana kadar bu böyle devam ediyor bu ısınma ve soguma faslı arasında parfüm özelligini yitiriyor raftan ürün alacaksanız en arka sıradan almanızı tavsiye ederim en yeni gelen ürünler en arka sıradadır magaza kuralı odur yeni gelen daima arkaya konur kutunun deforma olması engellemek ve raf ömrü bitmeden satısını yapmak için
Eski 08-30-2007, 11:11 PM   #13
sissente
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: sissente is on a distinguished road

Alıntı:
pelikan tafarından gönderildi
bu daha ziyede raf ömrüyle ilgili görüntüyü güzel göstermek için rafları floresan ve spotlarla donatıyorlar parfüm hergün aksama kadar kaynıyor aksamda sabaha kadar donuyor parfümü alana kadar bu böyle devam ediyor bu ısınma ve soguma faslı arasında parfüm özelligini yitiriyor raftan ürün alacaksanız en arka sıradan almanızı tavsiye ederim en yeni gelen ürünler en arka sıradadır magaza kuralı odur yeni gelen daima arkaya konur kutunun deforma olması engellemek ve raf ömrü bitmeden satısını yapmak için

çok güzel bir açıklamaydı. teşekkür ederim
sissente is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-18-2007, 08:33 PM   #14
ONURONUR
Taze Üye

Giriş: May 2007
Ünü: ONURONUR is on a distinguished road

Alıntı:
pelikan tafarından gönderildi
ewt gerçekten yararlı bi bilgi olmus . bu tür seyler sadece migros tarzı yerlerde oluyor diye biliyordum . bu arada strawberry net ten alıswerişim oldu tawsiye edebilirm ...
ONURONUR is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-19-2007, 12:05 AM   #15
monili
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: monili is on a distinguished road

Ben de ayni fikirdeyim.

Alıntı:
sissente tafarından gönderildi
Orjinal derken ben artık orjinal parfümlerin bile eski kalitede olduklarına inanmıyorum. Bilen bilir İstanbul Karaköyde amerikan pazarı vardı oradan alırdım parfümleri. İster inanın ister inanmayın 2 kez fıs yapardım sadece. T-shirtümü çıkarırdım annem yıkardı gardoraba koyardı her gardorabı açışımda parfüm kokardı
Bir gün arkadaşımın ofisine gittim. İçeride kimse yoktu. Ertesi gün aradı ofisimemi geldin diye. Kim söyledi diye sorduğumda kimse söylemedi ofis parfümün kokuyordu demişti.

Oysa şimdi tanınmış mağazalardan almama rağmen ve orjinal olmasına rağmen . Neredeyse şişeyi boşaltıcam ama 2 saat sonra ne koku kalıyor ne birşey.
Yani üreticiler suyu fazla koyuyorlar anlaşılan

Gercekten eskiden gardrobu actigimda parfum kokardi,simdi bende farkettim ki eskisi gibi kalici yapmiyorlar.Fransada Fragonard diye bir yer var.Parfum yapiyor.Kisiye ozelde yapiyorlar.Cok ta kalici.Begendiginiz ozellikleri soyluyorsunuz(baharat,cicek vs)gibi.Eger parfumu begenirseniz karisimlarini bir yere not ediyorlar,daha sonralari telefon veya maille isteginizi bildiriyorsunuz,size ozel kokulu parfumunuz geliyor.Parfum imalathanesini dileyene ucretli gezdiriyorlar.Adamlar turlar duzenliyorlar bu imalathaneye.Balya balya otlar var.Ilginc bir yer.
monili is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-19-2007, 03:45 PM   #16
melrock
Kallavi Üye

melrock kullanıcısının avatarı

Ünü: melrock is on a distinguished road

strawberrynet'den alışveriş yapan var mı acaba?
Burası ile ilgili birkaç şey sormak istiyorum:

1. Ürünleri hangi yolla kargoluyorlar? Yani Hong Kong Post mu yoksa özel kargo şirketleri aracılığı ile mi? (sitelerinde iddialı gönderim süreleri belirtmişler de)

2. Alış verişi kendi kredi kartımızla yada paypal hesabımızla yapıp teslim adresi olarak başkasının adresini belirtebiliyor muyuz?

3. Ürünlerin yanında fatura da gönderiyorlar mı? (gümrük için soruyorum) yoksa sadece gümrük deklerasyonu mu yazıyorlar?
melrock is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-19-2007, 10:09 PM   #17
melrock
Kallavi Üye

Alıntı:
mel dhl ile urunler abd den yollaniyor diye biliyorum, istedigin kisinin adresini yazabilirsin, fatura koyup koymadiklarini bilmiyorum ama sakin sakin 100 dolari asma, yani 100 dolar mi 100 euro mu deniyor bu strawberry den alinanlar 100 dolari gecmesin arkadaslarim oyle konusuyorlardi

bak soyle yap mesela kendi kartinla aliosun demi, bi siparisin 70 dolarlik filan olsun baska birine yollat, bi siparisin yine 70-8o dolarlik olsun kendi adina yollat ayni gun bile alabilirsin ama sakin sakin siniri gecme
kolay gelsin hayirli olsun ne alican? ben de insallah cilekten bisiler alıcam ama bakalim ne zaman ebaydan yakamı kurtaramıyorum ki tamam bu son diyorum bakiyorum tatlış tatlış ürünler var,güzel kokulu kremler var ondan soracıma dus jelleri var sac kremleri varrr

kendim için 1 tane parfüm almayı düşünüyordum aslında. belki en fazla 2 tane olur. fiyatları da zaten çok uygun. 1 tanesi 100YTL'nin altında kalıyor. 2 tanesi bile 100euro'nun altnda. bende teslimat için arkadaşımın adresini vermeyi düşünüyordum. çünkü daha 2 hafta önce bir ürün kendi adıma geldi yurtdışından. üstelik de nazar değmesin 2.5kg'lık 50cm uzunluğunda bir paket iş yeri adresime teslim edildi. belki de ilk defa adıma birşey geldiği içindir. o yüzden hemen şansımı zorlamak istemiyorum. belki ilerde başka şeyler de getirtmem gerekebilir. o yüzden ben de dediğin gibi parfümleri arkadaşımın adresine göndertmeyi düşünüyorum
Eski 09-19-2007, 10:48 PM   #18
monili
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: monili is on a distinguished road

Alıntı:
moniii web sitesi var mı bu yerin? bir de sen gitmeden mi karısım hazırlattın? hani insan baharat der tarcın yerine kimyonumsu bi koku olur filan,acaba naif kokular mı gercekten, cok merak ettim moni tesekkurler

Nausica.Ben gezdim bu imalathaneyi.Koca koca damacanalarda parfumler hazirlaniyor ,cok enteresn bir imalathane.Fransaya gidenlere bir tur duzenliyorlar Fragonard icin.Oyle ezberden siparis etmek cok zor.Bizzat sen koklayarak ,mudahele ederek karisimi hazirlatiyorsun.Ben 99 yilinda gitmistim boyleydi.Ezberden cok zor.İlk etapta bir karisim hazirlatiyorsun ,begendigin kokuyu ,onu senin adina not ediyorlar ,daha sonra hep ayni karisimi yapip gonderiyorlar.Google da 'Fragonard' yazarsan site aciliyor.Epeydendir gitmedim sistem degismemistir herhalde.Google da turkce sayfalarda da ac. (sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=fragonard).Burayi oku daha da aydinlanirsin.
monili is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-20-2007, 08:17 AM   #19
melrock
Kallavi Üye

Alıntı:
mell ne aldın 50 cm kutuda? cok merak ettim nasi getirdiler eve maasallah-ü zebellah yani, memurlarin tirnaklariyla pakete yapismasi da sozkonusuydu,vermezük vermezük deyu

sen beni çok güldürdün Allah da seni güldürsün nausica
hatta kutu boyunu yanlış yazmışım. aslında yaklaşık 70-80cm boyundaymış.
profesyonel fotoğraf makinesi tripodu (üç ayak) almıştım. hatta postanede
bu kutuyu bir de bildiğimiz çuvala koymuşlar. orjinal ambalajı boydan boya kesip açtıkları için tekrar toplayamadılar herhalde. şirkete kocaman çuval içinde geldi. utandım valla
bende çağırılmayı beklerken bir de baktım dağıtıcıya verilmiş. aynı gün de geldi zaten. çok sevinmiştim
Eski 09-20-2007, 10:55 AM   #20
eozen81
Kallavi Üye

eozen81 kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2006
Ünü: eozen81 is on a distinguished road

Konu parfüm ya bende gireyim,
Bende 1 hafta önce eşim ve kendim için toplam 125 USD tutan 2 adet parfüm aldım, USPS air mail ile gönderiyor satıcı bakalım akibetimiz ne olacak
eozen81 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık