![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
bu fiyatlara orjinal mi? (gittigidiyor'dan)
arkadaşlar gittigidiyor sitesinde 2 satıcıya rastladım, sattığı ürünlerin fiyatları ebay'da bulabileceğinizin en fazla 10ytl fazlası,biz mi boş riskler alıyoruz yoksa bu fiyatlara bu satıcılar orjinal ürün mü satıyolar?
http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?search_type=detail&aramasatici=z_aydin& aramasira=eda&aramakategori=s http://www.gittigidiyor.com/main/sea...satici=dr_1984 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Verdiğiniz satıcıları bilmiyorum ama GG'de satılan parfümlerin çoğu sahte. Uzakdoğuda o kadar başarılı taklitler yapıyorlarki kokusunu ayırtetmek imkansız şişesi zaten kolay yapılıyor. Ancak ürünün Duty Free ya da mağaza orijinali ile beraber kullanınca anlıyorsunuz. Biri yarım saat kadar koku yayarken orijinali 2-3 saat bana mısın demiyor. Ortalama kullanıcının anlaması pek mümkün değil. Parfüm işinde feedback olayına güvenmeyin
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
size tavsiyem toplu çok sayıda ve ucuza parfüm satanlardan ziyade tekli, eline fazladan geçmiş ürünleri veya yurtdışından 1-2 tane getirip satanlardan almanız..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
ebay dekilerede gg dekilere pek güvenmeyin.herşeyin taklidinin yapılması mümkün hologramların bile.....free shoptan alın ucuza alabiliyorsanız..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
free shop'tan alinan urunlerde bariz kalite farki var, sinirda gumruksuz 50€ olan bir urnun ebay'da yine gumruksuz 30$ olmasi garip..
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Banned
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Hocam oyle diyorsunda ben free shoptanda aldim. Adamlarda hic utanma yok icine su koymuslar. Bildigimiz su... Jelatinli kutusu falan herseyi orjinal ama icinde parfum yok. Ebaydan aldigim ürün saglam cikti. Ebayda satilan ürünlerin saticilari eger uzak dogudansa ürünün orjinal olmasi hayal gibi birsey. Location USA yazanlarinda büyük bölümü yine uzak dogudan saticilar. Her ne kadar ürünü Amerikada satiyor olsalarda aldiklari yer uzak dogu. Tavsiyem önce ismini sorun saticiya. Ben artik öyle yapiyorum. Adi Ho chan, Fe yang vs. gibi japon isimleriyse hayirli isler deyip uzaklasin ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
ya ismim corç derse gerçek adı feng hu olan
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
gg dekiler genellikle 2. kalite oluyor bildiğim kadarıyla hatta düzgün satıcıyla belirtiyor ilanda
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Yazdığınızdan birşey anlamadım? "Düzgün satıcıyla belirtiyor ilanda" ne demek? parfümün ikinci kalitesi nasıl olur, ya orijinaldir ya da sahte?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|