Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Parfüm
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-11-2007, 08:46 PM   #1
Taze Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: avatar0770 is on a distinguished road

L'EAU D'ISSEY * Issey Miyake Cologne * 4.2 bugün geldi

Allshewants dan verdiğim sipariş bugün elime ulaştı
Issey Miyake Cologne * 4.2 30 mayısta aldım 11 haziran yani bugün elime ulaştı
ilk izlenimlerim:kutusunu dikkatle inceledim orjinal kutusundan farkı yok,kalıclığına gelince abartmadan sadece 2 defa sıktım yaklaşık 4 saat oldu kokusu hala burnuma geliyor,sahte olanlarını çok iyi biliyorum 30 dk sonra kokudan eser kalmıyor .bence bu süre yani 4 saat bile yeterli sonuçta bu işin uzmanları Eau de Toilette lerin en fazla 5-6 saat kalıcılık sağladığını söylüyorlar.rahatlıkla söyleyebilirki parfüm orjinal
avatar0770 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-11-2007, 10:11 PM   #2
shasankaraca
Kallavi Üye

Ünü: shasankaraca is on a distinguished road

GÜle güle kullanın bende çok severim issey miyake
shasankaraca is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-11-2007, 10:12 PM   #3
ONURONUR
Taze Üye

Giriş: May 2007
Ünü: ONURONUR is on a distinguished road

öncelikle hayırlı olsun diliyorum fakat bir tane getirince biraz daha pahallıya geliyor o yüzden en az 2 tane alınmalı diye düşünyorum .. bu arada alıswerisi yaparken kac tane positive feedbackin wardı ?..
ONURONUR is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-11-2007, 10:41 PM   #4
Taze Üye

Ünü: avatar0770 is on a distinguished road

Alıntı:
ONURONUR tafarından gönderildi
öncelikle hayırlı olsun diliyorum fakat bir tane getirince biraz daha pahallıya geliyor o yüzden en az 2 tane alınmalı diye düşünyorum .. bu arada alıswerisi yaparken kac tane positive feedbackin wardı ?..
teşekkür ederim.evet 1 tane alınca pahalıya geliyor ama güvenemediğimden 1 tane aldım bi dahakine 2 söleriz artık ,alışverişi yaparken 7 tane positive feedback vardı satıcıya mail attım alabileceğimi söyledi
avatar0770 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık