![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
hugo boss soul 90ml. geldi
fragrancebeauty den geçen perşembe aldım cuma postaya vermiş bu gün geldi(1hafta) paket falan çok sağlam içeriği de beğendim kesinlikle dolum parfümden daha keskin kokuyo. ürün türkiyede 125 ytl bana kargo dahil 54 ytl ye mal oldu
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Dolum parfumle karşılaştırıken nedemek istediniz anlayamadım zaten gerçek parfümleri kokusu daha iyi ve kalıcıdır.Sizin ürününüz orjinalmi saygılar
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
|
evet hocam ürün orjinal mi?orjinalse bunu nasıl anladınız?keskin kokusundan değil heralde
bir tavsiyede bulunursanız sevinirim. teşekkürler...
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Haklısın kutu ve şise kapağıyla yazılarıyla herşeyiyle belli eder ama arkadaş sadece içerikle karşılaştırdığı için sordum saygılar |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
valla kutusu şişesi kapağı kısacası tüm fiziksel hali ile kendini belli ediyordu
bana göre orjinal ![]() saygılar |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
a
satıcını linkini atabilirmisin
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
lınki verir misin acaba bi bakalım
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
daha önce kullanmadıysa orjinal parfümlerle haşır neşir değilse zaten en çakmasını verseniz arkadaşa çok güzel kokuyor diyecektir. parfümün kokusunu ayrıt etmek için daha önce kullanmış olmanız gerekir.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|