Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Parfüm
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-30-2007, 03:05 PM   #11
kemalfatih
Kallavi Üye

kemalfatih kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: kemalfatih is on a distinguished road

Alıntı:
Markaci tafarından gönderildi
Sayin merakli 734 mesaj gondermissiniz foruma gercekten tebrik ederim. Ozel mesaj olarak adresinizi gonderirseniz size bir parfum gondereyim, orjinal olduguna inanirsaniz parasini havale yaparsiniz, yok sahte oldugunu dusunurseniz birkac kere kullanmis olsaniz bile bana geri gonderirsiniz.

Not: Baskalari boyle birsey istemesin, bunu sadece 734 mesaji olan bir kullaniciya sunulan tekliftir.

oooo merakli noluyo??
farkli durumlar seziyorum
hadi bakalim hayirlisi
ben merakliya guvenirim o alin derse ilk siparis benden o zaman
kemalfatih is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-30-2007, 03:08 PM   #12
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Teklifiniz için teşekkür ederim, ancak yurtdışı giriş çıkışlarımda aldığım, daha 1-2 yıl gidecek miktarda (5-6 şişe) parfümüm var.

Parfüm konusunda iddialı biri değilim (genelde bayan arkadaşlarım yönlendirir beni!) cehaletim oranında buradaki insanları da yanlış yönlendirmek istemem. Gittigidiyor'dan 1 şişe parfüm almıştım (DKNY Be Delicious) dediğim gibi en fazla yarım saat sürüyordu koku. Hala doluya yakın olan 1 şişe Duty Free'den aldığım ürün ise minimum 1-2 saat koku veriyor. 1 Arkadaşımda Ebay'den benim bir dönem kullandığım Cerruti - Si almıştı, onun aldığı parfümde kısa sürede uçuyordu. Bilgim bundan ibaret.

Nazik teklifiniz için tekrar teşekkürler
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-30-2007, 03:10 PM   #13
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Alıntı:
kemalfatih tafarından gönderildi
oooo merakli noluyo??
hadi bakalim hayirlisi

Farklı durumlar sezecek bir durum yok, cevabım yukarıda
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-30-2007, 03:16 PM   #14
Markaci
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: Markaci is on a distinguished road

Alıntı:
kemalfatih tafarından gönderildi
oooo merakli noluyo??
hadi bakalim hayirlisi

Sayin kemalfatih, Sayin merakli istemedi basliga yazi yazan biri olarak simdiki teklifimiz size, evet kabulse bana adresinizi ozel mesaj olarak atin. Gonderilecek urun Armani Acqua di Gio 3.4 oz. (100 ml) Allshewants ta satilan urun ayni sekilde. Urun orjinal derseniz 66 YTL havale yaparsiniz, yok sahte derseniz geri gonderirsiniz. Sicak teklif baska bir kullanici mesaj yazmadan kabul edin, kacirmayin derim
Markaci is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-30-2007, 09:51 PM   #15
yzbey
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: yzbey is on a distinguished road

Hımm konu biraz tartısılır gibi ancak yinede bayagi mesaj yazmandan ve guvenirliginden emin oldugunu soylemenden ilgimi cekti.Daha dogrusu baska biri olsaydı yazdıgın ilk mesaja verilen cevaptan sonra susup otururdu ama sen baya ısrar ediyorsun.

Bende senden Burberry Weekend Men parfum dusuneyim ozaman.Fiyatı gittigidiyorda 60 Ytl ye buldum tester ama orjinal oldugu icin daha hosuma gitti.Ki parfumle ygrasanlar bilirler tester urunler 1-2 doz daha fazla olur ki insanlar denedikleri zaman almaya daha yaklassınlar diye.Sen ne kadara satıyorsun?
yzbey is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-31-2007, 02:29 AM   #16
Markaci
Üye

Alıntı:
yzbey tafarından gönderildi
Hımm konu biraz tartısılır gibi ancak yinede bayagi mesaj yazmandan ve guvenirliginden emin oldugunu soylemenden ilgimi cekti.Daha dogrusu baska biri olsaydı yazdıgın ilk mesaja verilen cevaptan sonra susup otururdu ama sen baya ısrar ediyorsun.

Bende senden Burberry Weekend Men parfum dusuneyim ozaman.Fiyatı gittigidiyorda 60 Ytl ye buldum tester ama orjinal oldugu icin daha hosuma gitti.Ki parfumle ygrasanlar bilirler tester urunler 1-2 doz daha fazla olur ki insanlar denedikleri zaman almaya daha yaklassınlar diye.Sen ne kadara satıyorsun?

66 YTL ye orjinal. Burberry Weekend for men 100 ml Orjinal kutusunda. Yaninda bir tane de 8 ml lik Armani Acqua di Gio sample kutusunda (tester degil) gonderirim. Elimde guzel bir Armani stogu var, tavsiyem Armani dir ya da Kenzo. Burberry Weekend pek yaza uygun degildir, daha cok oyle haftasonlari sadece bar ortami icindir. Gundelik yasamda hem sizi hem cevrenizi rahatsiz eder, memnun etmez. Oysa Armani Acqua di Gio veya Kenzo Pour Homme ozellikle yazin her ortamda uygundur. Ama tabi isteginiz Burberry Weekend ise hemen gonderirim. Mesajinizi bekliyorum, saygilar.
Eski 05-31-2007, 04:48 AM   #17
kadiryildiz84
Taze Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: kadiryildiz84 is on a distinguished road

parfüm

ultraviolet 100 ml

black xs 100 ml

var mı bu iki parfüm ?

parfüm konusunda iddam vardır.Varsa irtibata geçelim
kadiryildiz84 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-31-2007, 12:53 PM   #18
Markaci
Üye

Alıntı:
kadiryildiz84 tafarından gönderildi
ultraviolet 100 ml

black xs 100 ml

var mı bu iki parfüm ?

parfüm konusunda iddam vardır.Varsa irtibata geçelim

Su an elimde yok, 2 hafta icinde elime gecebilir. Kendim de sahsen Black XS kullanirim guzel tercihdir. Su an elimde Armani Acqua di Gio stogu var, onlari eritmem lazim.
Ultraviolet 100 ml ve black xs 50 ml olarak orjinal kutulu (tester degil) 150 YTL olur. Piyasa da Ultraviolet in bile fiyati bu fiyattan yuksektir. Stok urunum olmadigi icin verebilecegim en uygun fiyat budur.
Eski 05-31-2007, 01:43 PM   #19
Markaci
Üye

Alıntı:
Markaci tafarından gönderildi
Su an elimde yok, 2 hafta icinde elime gecebilir. Kendim de sahsen Black XS kullanirim guzel tercihdir. Su an elimde Armani Acqua di Gio stogu var, onlari eritmem lazim.
Ultraviolet 100 ml ve black xs 50 ml olarak orjinal kutulu (tester degil) 150 YTL olur. Piyasa da Ultraviolet in bile fiyati bu fiyattan yuksektir. Stok urunum olmadigi icin verebilecegim en uygun fiyat budur.

Tekrar kontrol ettim her ikisi de 100 ml olarak orjinal (tester degil) toplam 170 YTL ye verebiliyorum. Hala piyasa fiyatinin cok altinda.

Armani, Kenzo, Burberry 100 ml lik orjinal de stogum mevcut tane 66 YTL dir.
Eski 06-25-2007, 10:41 AM   #20
Markaci
Üye

Gittigidiyor da satis

Isteyen arkadasa gittigidiyor uzerinden satis acilir, 60 YTL ye indim. Begenmezseniz urunu sadece birkac kez kullanmis olmaniz sarti ile 3 gun icinde iade edebilirsiniz. Urunlerimiz gittigidiyor da satilan defolu urunlerden degildir. Herseyi ile eksiksiz, duzgun orjinal parfumdur.

Bu mesaj en son " 06-25-2007 " tarihinde saat 10:47 AM itibariyle Markaci tarafından düzenlenmiştir....
Markaci is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık