![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#61 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
GG deki kullanıcı adınız nedir acaba?Yada dükkan ismi? |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#62 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Shiseido
Basala Eau De Toilette Natural Spray 100ml/3.3oz ne kadar getirebilrisin |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
GG de urun listeleme ucretlerinin yuksekligi ve ciddi bir parfum alici kitelsi olmadi icin sadece istenildigi zaman orada urun listeliyorum. Eger istediginiz bir parfum olursa ve hesaba havale yapma konusunda guvensizlik duyuyorsaniz asagida belirttigim dukkan uzerinden satis yapabilirim. feedback in %91 olmasinin sebebi benden ucuza alip pahaliya satmaya calisan birkac uyanik ve tek satis seklim GG olmadigi icin kargolayamadigim birkac islemdir. http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Victorias_Secret_ci/ Parfumlerimiz ebay kokenlidir, allshewants veya diger benzer kalitedeki saticilardan aldiginiz urunlerin aynisidir. Tekrar saygilar |
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar merhaba,
paco rabanne XS Black 100 ml litre sipariş verecğim. ödeme paypal nasıl ve ne kadar olduğunu tarafıma iletirmisiniz? |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Arkadasim ,ben size inaniyorum.Birkac parfum soracagim ve elinizde varsa bunlardan bir tanesini siparis edecegim.Omnia kristal-65 ml( omnia yi 110 ytl ye almistim taksitle)Davidoff cool water (erkekler icin)
175 ml,Kenzo de kenzo veya Kenzo le monde.100 ml. Bu mesaj en son " 09-24-2007 " tarihinde saat 02:57 PM itibariyle monili tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Markaci arkadas nereye kayboldun?
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
paco rabanne XS Black 100 ml, Paypal ile 50 dolar hemen ertesi gun kargolarim. Saygilar |
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Merhaba arkadasim. Kusura bakma su siralar yogunum. Elimde Omnia yok, Davidoff ve Kenzo mevcut. Su an elimde hemen stoktan gonderebilecegim Bvlgari Aqua 100 ml ler ve CK in 2 you him 100 mlmevcut. Size ozel fiyat 60 YTL den. 100 ytl alista yaninda 60 ml lik marka bir parfum hediye ediyorum. Saygilar |
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
merhabalar,
elinizde versace blue jeans erkek parfümü ve givenchy pi 100ml erkek parfümü var mı?varsa kargo dahil ikisi ne kadar acaba?teşekkürler |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Davidoff coolwater 175 ml kac para ve de kenzo de kenzo hani su kapagi cicek seklinde olan 100 ml ne kadar. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|