![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#31 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
SHISEIDO BASALA EDTS bu nasıl bir kokudur..? En çok kullandığım ve beğendiğim kokular Aqua Di Gio ve By Dolce&Gabbana(siyah-beyaz zebra desenli olan) olmuştur. Fakat, son zamanlarda By dolce&gabbana'nın bahsettiğim ürünü yurtdışında bile çok az bulunuyor ve fiyatı çok artmış(100 lük 200$ civarında..).. Alternatif bir koku bulmak lazım..
50 liği 66 ytl miş burada.. http://www.e-kuafor.com/site/page.asp?dsy_id=3254 Bu mesaj en son " 06-28-2007 " tarihinde saat 07:34 PM itibariyle aZrAiL tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#32 | |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Acqua di Gio 100 ml lik 60 YTL ye hemen gondereyim isterseniz, urun orjinal jelatin posetinde. Gittigidiyordan guvenli satis yaparim isterseniz. |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Söylediğiniz fiyata, kargo dahil ebay de bulabiliyoruz. Hatta açık arttırmalar takip edilirse, daha ucuza da alınabilir.
Bir de, parfümler orjinal olabilir, fakat depolama şartları kötüyse ürün özelliğini yitirebilmektedir. Sahte kokular gibi sadece kısa bir süre kalıcılığı olabilir. Özellikle güneş gören vitrin malları tüm özelliğini yitiriyor. Yani ürün orjinal olabilir,ama özelliğini de yitirmemiş olması gerekir. Daha önce gümrükten parfüm alıp satan bir arkadaşım vardı ordan tecrübe edindim. Bana bir gio getirmişti %100 orjinal, sıkıyorsun koku tamam, ama kalıcılığı yarım saat-1 saat en fazla, ben de geri vermiştim.. |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ebay dakilerin hepsinin orjinal olmadigini siz de biliyor olmalisiniz, tavsiyem allshewants ve benzer saticilardir. Urunlerimiz orjinalligini yitirmemistir, kutuludur magaza da satildigi gibidir. |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
burberry
bana bıtane burberry lazım 100 mg ne kadar olur
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
55 YTL olur |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Hugo Boss getirdin mi arkadaşım? Ayrıca hala kimse almadı forumda ya. Bir tane bile denemek isteyen yokmu test etsinde bizde alsak.
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
re
ya bu nasıl forum.forumun amacı neydi noluyo ben bişey anlamadım saçma
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Buyrun siz alın, test edin ![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|