Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Parfüm
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-28-2007, 07:27 PM   #31
aZrAiL
Kallavi Üye

Giriş: May 2006
Ünü: aZrAiL is on a distinguished road

SHISEIDO BASALA EDTS bu nasıl bir kokudur..? En çok kullandığım ve beğendiğim kokular Aqua Di Gio ve By Dolce&Gabbana(siyah-beyaz zebra desenli olan) olmuştur. Fakat, son zamanlarda By dolce&gabbana'nın bahsettiğim ürünü yurtdışında bile çok az bulunuyor ve fiyatı çok artmış(100 lük 200$ civarında..).. Alternatif bir koku bulmak lazım..

50 liği 66 ytl miş burada.. http://www.e-kuafor.com/site/page.asp?dsy_id=3254

Bu mesaj en son " 06-28-2007 " tarihinde saat 07:34 PM itibariyle aZrAiL tarafından düzenlenmiştir....
aZrAiL is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-28-2007, 10:12 PM   #32
ardent
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: ardent is on a distinguished road

Alıntı:
aZrAiL tafarından gönderildi
SHISEIDO BASALA EDTS bu nasıl bir kokudur..? En çok kullandığım ve beğendiğim kokular Aqua Di Gio ve By Dolce&Gabbana(siyah-beyaz zebra desenli olan) olmuştur. Fakat, son zamanlarda By dolce&gabbana'nın bahsettiğim ürünü yurtdışında bile çok az bulunuyor ve fiyatı çok artmış(100 lük 200$ civarında..).. Alternatif bir koku bulmak lazım..

bana doğum günümde hediye gelmişti.Gerçekten güzel kokusu var biraz agır ama ben bitene kadar kadar memnundum
ardent is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-28-2007, 11:14 PM   #33
Markaci
Üye

Ünü: Markaci is on a distinguished road

Alıntı:

Acqua di Gio 100 ml lik 60 YTL ye hemen gondereyim isterseniz, urun orjinal jelatin posetinde. Gittigidiyordan guvenli satis yaparim isterseniz.
Markaci is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-29-2007, 08:55 AM   #34
aZrAiL
Kallavi Üye

Giriş: May 2006
Ünü: aZrAiL is on a distinguished road

Söylediğiniz fiyata, kargo dahil ebay de bulabiliyoruz. Hatta açık arttırmalar takip edilirse, daha ucuza da alınabilir.

Bir de, parfümler orjinal olabilir, fakat depolama şartları kötüyse ürün özelliğini yitirebilmektedir. Sahte kokular gibi sadece kısa bir süre kalıcılığı olabilir. Özellikle güneş gören vitrin malları tüm özelliğini yitiriyor. Yani ürün orjinal olabilir,ama özelliğini de yitirmemiş olması gerekir. Daha önce gümrükten parfüm alıp satan bir arkadaşım vardı ordan tecrübe edindim. Bana bir gio getirmişti %100 orjinal, sıkıyorsun koku tamam, ama kalıcılığı yarım saat-1 saat en fazla, ben de geri vermiştim..
aZrAiL is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-29-2007, 10:03 AM   #35
Markaci
Üye

Alıntı:
Söylediğiniz fiyata, kargo dahil ebay de bulabiliyoruz. Hatta açık arttırmalar takip edilirse, daha ucuza da alınabilir.

Bir de, parfümler orjinal olabilir, fakat depolama şartları kötüyse ürün özelliğini yitirebilmektedir. Sahte kokular gibi sadece kısa bir süre kalıcılığı olabilir. Özellikle güneş gören vitrin malları tüm özelliğini yitiriyor. Yani ürün orjinal olabilir,ama özelliğini de yitirmemiş olması gerekir. Daha önce gümrükten parfüm alıp satan bir arkadaşım vardı ordan tecrübe edindim. Bana bir gio getirmişti %100 orjinal, sıkıyorsun koku tamam, ama kalıcılığı yarım saat-1 saat en fazla, ben de geri vermiştim..

Ebay dakilerin hepsinin orjinal olmadigini siz de biliyor olmalisiniz, tavsiyem allshewants ve benzer saticilardir. Urunlerimiz orjinalligini yitirmemistir, kutuludur magaza da satildigi gibidir.
Eski 07-18-2007, 08:29 PM   #36
faik
Üye

Ünü: faik is on a distinguished road

burberry

bana bıtane burberry lazım 100 mg ne kadar olur
faik is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-19-2007, 08:48 PM   #37
Markaci
Üye

Alıntı:
faik tafarından gönderildi
bana bıtane burberry lazım 100 mg ne kadar olur

55 YTL olur
Eski 07-20-2007, 01:29 AM   #38
AyKuTix
Üye

AyKuTix kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: AyKuTix is on a distinguished road

Hugo Boss getirdin mi arkadaşım? Ayrıca hala kimse almadı forumda ya. Bir tane bile denemek isteyen yokmu test etsinde bizde alsak.
AyKuTix is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-20-2007, 02:07 AM   #39
s2s
Üye

Giriş: Jul 2006
Ünü: s2s is an unknown quantity at this point

re

ya bu nasıl forum.forumun amacı neydi noluyo ben bişey anlamadım saçma
s2s is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-20-2007, 12:55 PM   #40
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Alıntı:
AyKuTix tafarından gönderildi
Hugo Boss getirdin mi arkadaşım? Ayrıca hala kimse almadı forumda ya. Bir tane bile denemek isteyen yokmu test etsinde bizde alsak.

Buyrun siz alın, test edin
Meraklı is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık