![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
oooo merakli noluyo?? farkli durumlar seziyorum hadi bakalim hayirlisi ben merakliya guvenirim o alin derse ilk siparis benden o zaman ![]() |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Teklifiniz için teşekkür ederim, ancak yurtdışı giriş çıkışlarımda aldığım, daha 1-2 yıl gidecek miktarda (5-6 şişe) parfümüm var.
Parfüm konusunda iddialı biri değilim (genelde bayan arkadaşlarım yönlendirir beni!) cehaletim oranında buradaki insanları da yanlış yönlendirmek istemem. Gittigidiyor'dan 1 şişe parfüm almıştım (DKNY Be Delicious) dediğim gibi en fazla yarım saat sürüyordu koku. Hala doluya yakın olan 1 şişe Duty Free'den aldığım ürün ise minimum 1-2 saat koku veriyor. 1 Arkadaşımda Ebay'den benim bir dönem kullandığım Cerruti - Si almıştı, onun aldığı parfümde kısa sürede uçuyordu. Bilgim bundan ibaret. Nazik teklifiniz için tekrar teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Farklı durumlar sezecek bir durum yok, cevabım yukarıda ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Sayin kemalfatih, Sayin merakli istemedi basliga yazi yazan biri olarak simdiki teklifimiz size, evet kabulse bana adresinizi ozel mesaj olarak atin. Gonderilecek urun Armani Acqua di Gio 3.4 oz. (100 ml) Allshewants ta satilan urun ayni sekilde. Urun orjinal derseniz 66 YTL havale yaparsiniz, yok sahte derseniz geri gonderirsiniz. Sicak teklif baska bir kullanici mesaj yazmadan kabul edin, kacirmayin derim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Hımm konu biraz tartısılır gibi ancak yinede bayagi mesaj yazmandan ve guvenirliginden emin oldugunu soylemenden ilgimi cekti.Daha dogrusu baska biri olsaydı yazdıgın ilk mesaja verilen cevaptan sonra susup otururdu ama sen baya ısrar ediyorsun.
Bende senden Burberry Weekend Men parfum dusuneyim ozaman.Fiyatı gittigidiyorda 60 Ytl ye buldum tester ama orjinal oldugu icin daha hosuma gitti.Ki parfumle ygrasanlar bilirler tester urunler 1-2 doz daha fazla olur ki insanlar denedikleri zaman almaya daha yaklassınlar diye.Sen ne kadara satıyorsun? |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
66 YTL ye orjinal. Burberry Weekend for men 100 ml Orjinal kutusunda. Yaninda bir tane de 8 ml lik Armani Acqua di Gio sample kutusunda (tester degil) gonderirim. Elimde guzel bir Armani stogu var, tavsiyem Armani dir ya da Kenzo. Burberry Weekend pek yaza uygun degildir, daha cok oyle haftasonlari sadece bar ortami icindir. Gundelik yasamda hem sizi hem cevrenizi rahatsiz eder, memnun etmez. Oysa Armani Acqua di Gio veya Kenzo Pour Homme ozellikle yazin her ortamda uygundur. Ama tabi isteginiz Burberry Weekend ise hemen gonderirim. Mesajinizi bekliyorum, saygilar. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
parfüm
ultraviolet 100 ml
black xs 100 ml var mı bu iki parfüm ? parfüm konusunda iddam vardır.Varsa irtibata geçelim |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Su an elimde yok, 2 hafta icinde elime gecebilir. Kendim de sahsen Black XS kullanirim guzel tercihdir. Su an elimde Armani Acqua di Gio stogu var, onlari eritmem lazim. Ultraviolet 100 ml ve black xs 50 ml olarak orjinal kutulu (tester degil) 150 YTL olur. Piyasa da Ultraviolet in bile fiyati bu fiyattan yuksektir. Stok urunum olmadigi icin verebilecegim en uygun fiyat budur. |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Tekrar kontrol ettim her ikisi de 100 ml olarak orjinal (tester degil) toplam 170 YTL ye verebiliyorum. Hala piyasa fiyatinin cok altinda. Armani, Kenzo, Burberry 100 ml lik orjinal de stogum mevcut tane 66 YTL dir. |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Gittigidiyor da satis
Isteyen arkadasa gittigidiyor uzerinden satis acilir, 60 YTL ye indim. Begenmezseniz urunu sadece birkac kez kullanmis olmaniz sarti ile 3 gun icinde iade edebilirsiniz. Urunlerimiz gittigidiyor da satilan defolu urunlerden degildir. Herseyi ile eksiksiz, duzgun orjinal parfumdur.
Bu mesaj en son " 06-25-2007 " tarihinde saat 09:47 AM itibariyle Markaci tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|