![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
allshewants tan almistim...
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
parfum özellikle yaz aylarında ciltte fazla kalıcı olmaz özellikle boyun bölgesinde ama üstünüze sıkıyorsanız kalıcı olur ben ebay den parfum olayına fazla girmemeye çalışıyorum duty free daha pahallı oluyor gerçi ama daha garanti gibi birde son iki ürünümde elime ulaşmayınca soğudum biraz açıkcası
parfum için örnek vermek gerekirse delicous men 36,5 euro duty free de 50 lik olanı allshewants ta 33,5 dolar +15 dolar kargo aynı fiyat yani nerdeyse ancak 100 lüklerde bariz bi fiyat farkı 40 ytl gibi bi fark söz konusu |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
benımde elıme ulasmadı hala!
bende allshewants tan 3 mayıs ta parfum aldım fakat hala elıme ulasmadı (bunda sakaryadakı ptt nın kusuru da olabılır) kendısıne msj attım hala gelmedı dıye su sekılde yanıt verdı;
Hello, I am sorry to hear that you have not received item. We shipped out your itemon May 3rd. If you are disappointed with this matter, you must havedisappointed at your postal service in Turkey. If they have delivered yourproduct without any troubles, you should have received it within 2 weeks.Anyway, if we receive returned package, we will let you know. Thanks, allshewants bakalım beklıyorum elımde bı trackıng nosu var fakat LC seklınde bu parfumler ıcın ptt ye 5 defa gıttım yok yok... en son gıttıgımde tartıstım cunku bundan oncede abd den bıleklıklerım gelmemıstı 2 ay bekledım onada gıttım kac defa yok dedıler sonra ıhbar kagıdı geldı gıttıgımde adam bana neredesın dedı bısey demeden aldım paketı paket gelmıs 1 ay beklemıs ptt herneyse o da ayrı bı konu sonuc olarak hala daha beklıyorum parfumlerı gun gectıkcede soguyorum ebay dan sırf PTT yuzunden ... |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
valla kardeşim bende sakaryadayım ama ptt ile sorun yaşamadım donatımdaki yerlerine gidiyorum ikinci kezde gitmeden telefon açıyorum dağıtıcınında telefonunu aldım eğer orada yoksa geldiğini tahmin ediyosam onu arıyorum abi sendemi diye bence sende bir donatımdaki yeri dene oradakiler sağolsun baya ilgilendiler benle bir sıkıntı yaşamadım |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
saol arkadasım...
ama bende zaten donatımdakı yere gıdıyorum bugun oraya telefon acıcagım bıde o sekıl deneyelım ... dagıtıcının telefonu almıssın hep bı kısı mı dagıtıyorkı eger oyleyse bu bılgıyı benımle paylasırmısın ![]() edıt: yıne bı abd den gelıcek urunde sorun sakaryaya gelıste donatım ptt sı ne yapıyor anlamadım tam 72 gun oldu !!!rezillik baska bırsey degil :@ Bu mesaj en son " 07-15-2007 " tarihinde saat 02:16 AM itibariyle emre_86 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|