Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Parfüm
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-18-2007, 05:56 PM   #1
ONURONUR
Taze Üye

Giriş: May 2007
Ünü: ONURONUR is on a distinguished road

ALLSHEWANTS lütfen bakın ...

Arkadaşlar forumda tecrübeli kişiler olduğunu gördüm .Bildiğiniz gibi benim de paypal account um confirmed değil. Satıcı Unconfirmed adreslerde en az 10 feedback istediğini söylemiş . Şimdi size sorum 10 taneyi tamamlamadan bu satıcıddan alışweriş yapan war mıdır ?
ONURONUR is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-26-2007, 03:41 PM   #2
Taze Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: avatar0770 is on a distinguished road

Alıntı:
ONURONUR tafarından gönderildi
Arkadaşlar forumda tecrübeli kişiler olduğunu gördüm .Bildiğiniz gibi benim de paypal account um confirmed değil. Satıcı Unconfirmed adreslerde en az 10 feedback istediğini söylemiş . Şimdi size sorum 10 taneyi tamamlamadan bu satıcıddan alışweriş yapan war mıdır ?
ben allshewants a mesaj gönderdim 7 tane positive feedback a sahip olduğumu söyledim.ürünü alabileceğimi söyledi ama henüz almadım
avatar0770 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-29-2007, 09:51 PM   #3
blackpearl
Üye

blackpearl kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Ünü: blackpearl is on a distinguished road

Sanırım onu ciddi kullanıcıları çekmek için yapmış, yoksa kimin kaç alışverişi olduğuna bakmıyor. Ben 3 defa alışveriş yaptım, hepsi de kusursuzdu.
blackpearl is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-30-2007, 01:30 PM   #4
ONURONUR
Taze Üye

Yapmayın arkadaşlar adamla 2 dir mailleşiyoruz ve bana attığı son mail ini burada sizinle de paylaşmak istiyorum ..

Unfortunately for us, so many customers from Brazil, Turkey, Greece and some other countries tried to purchase items from us fraudulently and we decide not to allow them to purchase my items unless they have at least basic reputation on eBay by having 10 positive feedbacks.

I know we may lost many potential customers but we cannot loose the business with those fraudulent people. Anyway, I still have great customers from Brazil, Turkey or Greece and they enjoy purchasing my items. I hope you understand my policy and hope you to enjoy my items after you are qualified. If you have any questions, please feel free to email me.

Thanks,

allshewants
ONURONUR is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-30-2007, 02:03 PM   #5
kemalfatih
Kallavi Üye

kemalfatih kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: kemalfatih is on a distinguished road

walla ben de o kadindan bir kac kez aprfum aldim ben alirkende o 10 feedback olayi vardi ama ben hic sallamadan aldim ve kapima kadarda geldi..onada hic sormadim alabilirmiyim diye...amaaaa ben hala parfumlerin orjinalliginden suphem var...bilmem siz ne dusunursunuz...
kemalfatih is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-31-2007, 01:24 AM   #6
Taze Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: avatar0770 is on a distinguished road

dün trt 2 de parfüm belgesel izledim.parfümer master adı verilen uzmanların ağzından çıkan cümleler şunlardı; parfüm lerin kalıcılığı en fazladır içlerindeki minumum esans oranı %15 civarıdır en fazla 24 saate kadar kalıcıdır.Eau de parfüm esans oranı %7-%10 arasında değişir en azla 6-8 saate kadar kalıcılık sağlar,Eau de Toilette esans oranı %2-6 arasıdır kalitesine göre 5-6 saate kadar kalıcılık sağlar.eau de cologne esans oranı %1 1-2 saat kalıcılık sağlar.bence bu kalıcılık olayını dolayısıyla orjinallik olayını fazla abartıyoruz arkadaşın biri bileğine sıktığı orjinal parfümün 3 gün kokusunun gitmediğinden bahsetmiş ama parfüm uzmanları en fazla 1 gün diyorlar
bu arada parfümlerde bulunan amber adlı maddenin bir balina türünün sindirim sisteminde bulunan patolojik bir salgı olduğunu ve kilosunun 4000ytl olduğunu biliyormuydunuz veya misk maddesinin tibette yaşayan misk keçisinin karın bölgesinde elde edilen bir yumru olduğunu biliyormuydunuz
avatar0770 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-31-2007, 02:30 AM   #7
kesikbas
Kallavi Üye

kesikbas kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Ünü: kesikbas is on a distinguished road

dostum sen bu kadar bilgiden sonra "perfume the story of a murderer" diye bir film var onu da izledin mi,artik imalata kendin baslarsin
kesikbas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-31-2007, 10:08 PM   #8
ONURONUR
Taze Üye

Alıntı:
kemalfatih tafarından gönderildi
amaaaa ben hala parfumlerin orjinalliginden suphem var...bilmem siz ne dusunursunuz...

Bu konuyu biraz daha açarmasın ?..
ONURONUR is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-31-2007, 10:23 PM   #9
kemalfatih
Kallavi Üye

kemalfatih kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: kemalfatih is on a distinguished road

Alıntı:
ONURONUR tafarından gönderildi
Bu konuyu biraz daha açarmasın ?..

tabi acalim...
durum sole ebayden aldıgım parfum fazla dayanmiyor yani cok fazla kalici deil ama magazada siktigim ve bir arkadasimda aynisi olan parfum daha fazla dayaniyor...arkadasimdakinle benimkinin herseyi ayni yani sise ve kutu bazinda fakat kalicilikta beni katliyo..
durum bole...
takdir sizin...
kemalfatih is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-02-2007, 01:28 PM   #10
baha06
Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: baha06 is on a distinguished road

Alıntı:
kemalfatih tafarından gönderildi
tabi acalim...
durum sole ebayden aldıgım parfum fazla dayanmiyor yani cok fazla kalici deil ama magazada siktigim ve bir arkadasimda aynisi olan parfum daha fazla dayaniyor...arkadasimdakinle benimkinin herseyi ayni yani sise ve kutu bazinda fakat kalicilikta beni katliyo..
durum bole...
takdir sizin...
peki bu orjinalliğinden şüphelendiğiniz parfümler genelde hangi satıcıdan aldınız?
baha06 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık