Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Parfüm
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-03-2007, 01:42 PM   #11
kemalfatih
Kallavi Üye

kemalfatih kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: kemalfatih is on a distinguished road

Alıntı:
baha06 tafarından gönderildi
peki bu orjinalliğinden şüphelendiğiniz parfümler genelde hangi satıcıdan aldınız?

allshewants tan almistim...
Eski 06-24-2007, 03:26 PM   #12
arsene
Taze Üye

Giriş: Jul 2006
Ünü: arsene is on a distinguished road

parfum özellikle yaz aylarında ciltte fazla kalıcı olmaz özellikle boyun bölgesinde ama üstünüze sıkıyorsanız kalıcı olur ben ebay den parfum olayına fazla girmemeye çalışıyorum duty free daha pahallı oluyor gerçi ama daha garanti gibi birde son iki ürünümde elime ulaşmayınca soğudum biraz açıkcası

parfum için örnek vermek gerekirse delicous men 36,5 euro duty free de 50 lik olanı allshewants ta 33,5 dolar +15 dolar kargo aynı fiyat yani nerdeyse ancak 100 lüklerde bariz bi fiyat farkı 40 ytl gibi bi fark söz konusu
arsene is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-24-2007, 03:44 PM   #13
emre_86
Kallavi Üye

emre_86 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: emre_86 is on a distinguished road

benımde elıme ulasmadı hala!

bende allshewants tan 3 mayıs ta parfum aldım fakat hala elıme ulasmadı (bunda sakaryadakı ptt nın kusuru da olabılır) kendısıne msj attım hala gelmedı dıye su sekılde yanıt verdı;

Hello,
I am sorry to hear that you have not received item. We shipped out your itemon May 3rd. If you are disappointed with this matter, you must havedisappointed at your postal service in Turkey. If they have delivered yourproduct without any troubles, you should have received it within 2 weeks.Anyway, if we receive returned package, we will let you know. Thanks,

allshewants

bakalım beklıyorum elımde bı trackıng nosu var fakat LC seklınde bu parfumler ıcın ptt ye 5 defa gıttım yok yok... en son gıttıgımde tartıstım cunku bundan oncede abd den bıleklıklerım gelmemıstı 2 ay bekledım onada gıttım kac defa yok dedıler sonra ıhbar kagıdı geldı gıttıgımde adam bana neredesın dedı
bısey demeden aldım paketı paket gelmıs 1 ay beklemıs ptt herneyse o da ayrı bı konu sonuc olarak hala daha beklıyorum
parfumlerı gun gectıkcede soguyorum ebay dan sırf PTT yuzunden ...
emre_86 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-24-2007, 10:43 PM   #14
Tosyali
Üye

Tosyali kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2007
Ünü: Tosyali is on a distinguished road

Alıntı:
emre_86 tafarından gönderildi
bende allshewants tan 3 mayıs ta parfum aldım fakat hala elıme ulasmadı (bunda sakaryadakı ptt nın kusuru da olabılır) kendısıne msj attım hala gelmedı dıye su sekılde yanıt verdı;

Hello,
I am sorry to hear that you have not received item. We shipped out your itemon May 3rd. If you are disappointed with this matter, you must havedisappointed at your postal service in Turkey. If they have delivered yourproduct without any troubles, you should have received it within 2 weeks.Anyway, if we receive returned package, we will let you know. Thanks,

allshewants

bakalım beklıyorum elımde bı trackıng nosu var fakat LC seklınde bu parfumler ıcın ptt ye 5 defa gıttım yok yok... en son gıttıgımde tartıstım cunku bundan oncede abd den bıleklıklerım gelmemıstı 2 ay bekledım onada gıttım kac defa yok dedıler sonra ıhbar kagıdı geldı gıttıgımde adam bana neredesın dedı
bısey demeden aldım paketı paket gelmıs 1 ay beklemıs ptt herneyse o da ayrı bı konu sonuc olarak hala daha beklıyorum
parfumlerı gun gectıkcede soguyorum ebay dan sırf PTT yuzunden ...

valla kardeşim bende sakaryadayım ama ptt ile sorun yaşamadım donatımdaki yerlerine gidiyorum ikinci kezde gitmeden telefon açıyorum dağıtıcınında telefonunu aldım eğer orada yoksa geldiğini tahmin ediyosam onu arıyorum abi sendemi diye bence sende bir donatımdaki yeri dene oradakiler sağolsun baya ilgilendiler benle bir sıkıntı yaşamadım
Tosyali is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-25-2007, 11:09 AM   #15
emre_86
Kallavi Üye

emre_86 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: emre_86 is on a distinguished road

saol arkadasım...
ama bende zaten donatımdakı yere gıdıyorum bugun oraya telefon acıcagım bıde o sekıl deneyelım ...

dagıtıcının telefonu almıssın hep bı kısı mı dagıtıyorkı eger oyleyse bu bılgıyı benımle paylasırmısın

edıt:

yıne bı abd den gelıcek urunde sorun sakaryaya gelıste donatım ptt sı ne yapıyor anlamadım tam 72 gun oldu !!!rezillik baska bırsey degil :@

Bu mesaj en son " 07-15-2007 " tarihinde saat 01:16 AM itibariyle emre_86 tarafından düzenlenmiştir....
emre_86 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık