![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
satıcıya sordum %100 orjinal diyo. bide telefon numarası felan vermiş. valla kafam karıştı . bu koku bana kokmuyo yada davidoff kokusu böyle. neyse ders oldu bana parfüm olayı sakat biraz.
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
gerçekten şu sahte olayını duydum ve moralim bozuldu çünkü allshewants dan baya bi alışveriş yaptım..peki sahte olup olmadıgını nasıl anlarız ya da ordan alıp parfüm satan bi yere götürüp test ettiren varmı
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Daha yeni issey miyake sipariş ettim nasıl olacak şimdi ağlıyasım geldi ama
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
walla bende besttime77 adli kullanicidan cok guzel 1 seiko saat aldim 2 gunde geldi,bende bile sasirdim adam kargoyu fedexe vermis,taa taiwandan 2 gunde teslim etti helal olsun walla..
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
orjinal parfüm kullandıysan anlarsın . kokusu çabuk geçiyor kalıcı olmuyor. |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ewt kullandım, bazı aldıgım parfümler (allshewants) cidden iyi gidiyor kokusu ama insan alışınca farketmiyor tam olarak kokusunu da diyorlar..ama allshewants dan aldıgım Davidoff Cool Water dan şüpheliyim, bozlik de Davidoff dan şüphelenmiş, yani aldıgımda kutusu flan da çok basitti.. Davidoff alacaklar iyi düşünsün derim, tabi sahte mi bilmiyorum ama.. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
yaa arkadaşlar allshewants tan alısweriş yaparken peki gerçektende satıcının dediği gibi 10 tane positive feedback iniz war mıydı ?
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
yok öyle birşey satıcıyla konuş anlaşıunca gönderiyor. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
merhaba parfumlerimi (ve diger tum kozmetik urunlerini)ben artik www.strawberrynet.com dan aliyorum hem cok ucuz hem de kargo ucretsiz
ustelik cok hizli ve guvenilir. gecenlerde aldigim bir tonik yolda biraz dokulmus. haber verdim, o tonigi ve onunla beraber verdigim tum siparisleri ucretsiz tekrar gondermisler 100 ytl nin uzerinde bedava urun kazanmis oldum ![]() |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
orjinal mi getirttiklerin acaba? |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|