![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
2 parfümde geldi ne çabuk!!!
fragrancealley
yukardaki parfüm satıcısından 2 parfüm sipariş ettim ikiside davidoff deep toplam kargo felan 61 $ dı tam hatırlamıyorum. 1 haftada geldi valla çok şaşırdım. hatta ne zaman göndereceksin diye yazıcaktım baktım ürün geldi kapıya . gift işareti koydurmuş bide kapıya kadar geldi hiç bir problem yok artık parfümleri e baydan alıcam . ve bu satıcıdan. çok hızlı gönderiyor tavsiye ederim. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
güle güle kullan ben de istiyorum parfüm almak ama çekincemede kalmıştım. bende bakiim bi bu kullanıcıya
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
davidoff bendensin
güle güle kullan |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ebay dan parfüm aldığıma pişman oldum aldığım parfümler su muudr nedir 1 saat kokusu gitmiyor yada ben koku alamıyorum. şu dışarda satılan orjinal diye tezgahlara konulan parfümlerden herhaldde . gitti bizim 90ytl .
bence parfüm alırsanız bi dajha düşünün. valla şaştım kaldım ya adam türklere böyle gönderiyor yada adamım feedback i yazanlar arkadaşları. davidoff un kokusu mu böyle acaba 1 saat sürmüyor yahuu. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Ne yazıkki Ebay'de satılan farfümlerin ciddi bir çoğunluğu sahte. Çoğu kullanıcı farkına varmadığından feedbacklere de güvenmemek lazım. Satıcıya ürünü resmi dağıtıcıya gösterdiğinizi, sahte olduğunu yazıp refund isteyin. Bu arada ürünlerin linklerini verseydiniz keşke. Linksiz "bana ürün geldi" mesajları ne yazıkki anlam taşımıyor bizim için...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...1484&rd=1&rd=1
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...9204&rd=1&rd=1 bu iki parfüm arkadaşım. refund istemek ne demek bilmiyorum ama siteyi bir araştırıym bir şeyler öğrenirim şimdi. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bende sikayetciyim bu parfum olayindan..3 sise parfum aldim ben ve iki arkadasim icin ve bende dahil kullanan hic kimse memnun deil. mesela bende ck one var. ama ben almadan once bi parfumcede bi deniyim dedim walla parfumun kokusu 3 gun bilegimden cikmadi.. su an kullandigim parfumse 2 saat ya gider ya gitmez.hemde meshur satici allshewants dan ucude...artik parfume son ebay de... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
bende allshewants dan baya parfüm aldım..cidden çoğu sahte mi diyorsunuz?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
eğer ilanda sahte olduğu ibaresi yoksa ürün orjinal olmadığından dispute açabilirsin,
ayrıca sana parfüm alırken yurtdışına giden tanıdıkların varsa onların aracılığıyla getirtmeni tavsiye ederim |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
bende tam denk geldim valla...
Parfüm almak için birilerini önermenizi isteyecektim ama alanların bu yorumlarını okuyunca kafam karıştı iyice Peki ebay'den parfüm (orjinal) alan ve memnun kalan kimse yok mu ? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|