![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
türkiyeye göndermiyor mu
arkadaşlar ingilizcemiz biraz az olduğundan allshewants satıcısından parfüm alıcam
http://cgi.ebay.com/COOL-WATER-DEEP-...QQcmdZViewItem ama türkiyeye gönderemiyor mu ben yalnış anladım acaba ? almaya kalktığımda not sell location diye bi uyarı çıkıyor ama yinede alabiliyorum. yardım ederseniz sevinirim |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
bu satıcı sadece Australia, N. and S. America, Japan buralara gönderi yapıyormuş.
eğerki Germany, U.K, Sweden, Ireland, Italy, and other European Countries bu ulkelerde olup teklif verirseniz vede kazanırsanız satıcı negatif feedback verecekmiş. yani türkiyeye satış yapmıyor kısacası.başka satıcılardan bakacaksınız artık. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
herhes almış ve tavsiye ediyorlar dı. ama artık türkiyeye göndermiyor galiba bu vatandaş.
çok saol yardımların için. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
10 USD kargo ücreti verip tracking soran, 3 gün sonra ürünüm gelmedi diyen, 10 gün sonra dispute açan arkadaşlar yüzünden gittikçe az sayıda satıcı Türkiye'ye göndermeye başladı... Yazık...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
her zaman olduğu gibi biz türkler bi işin pokunu çıkartmakta üstümüze yoktur.
başka satıcılara bakıyım ben |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
ayni saticidan bende yakin bir tarihte uc sise parfum aldim ve sanirsam bazi urunlerinde yaziyordu turkiyeye gondermem diye.urune bid verince ekrana turkiyeye gondermiyor diye bir uyari cikiyor fakat comfirm diyip gecebiliyorsunuz.walla ben aldim ama meraklinin dedigi gibi bazi saticilar katiyen gondermiyor artik turkiyeye..
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|