Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Parfüm
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-15-2007, 09:44 AM   #1
Bozlik
Taze Üye

Bozlik kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Ünü: Bozlik is on a distinguished road

parfüm konusunda son nokta

arkadaşlar bir çok yerden satıcıdan parfüm aldım. ama hepsi fos çıktı. parfüm konusunda az çok anlarım. devamlı orjinal parfüm kullandığım içinde kokusu kalıcılığı konusunda epey bilgi edindim. aldığım bu yerlerden parfümlerin hepsi dandik çıktı. aslında bi heyecan olsun 1-2 deneme yapıyım diyerek getirtmiştim. herkes orjinal bir yer buldum felan diyo ama bence kanmayın . tavsiye eden adam parfüm işinden anlamıyorsa suya bile orjinal parfüm der.
bu sitelerden satılan parfümler çok iyi taklit edilmiş doldurma parfümlerdir. kalıcılığı sıfırdır.
aldığım parfümlerin hepsini şu anda oda parfümü olarak kullanmaya çalışıyorum.
kendimede yine orjinal parfüm almaya devam edicem. aldımda.
şu anda hepsiburada comdan black xs 100ml aldım canavar gibi 91 ytl ayrıca peşin fiyatına 12 ay taksit. şimdi sizleri düşünmeye davet ediyorum bu benim aldığım parfüm mü daha avantajlı yoksa bu allshewants ta olan 50 ml black xs 25$+posta masrafı toplam 60ytl ye sana gelen orjinal olmayan parfüm mü daha mantıklı geldi sizlere.
karar sizin. ayrıca parada sizin.
Bozlik is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-15-2007, 11:40 AM   #2
eozen81
Kallavi Üye

eozen81 kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2006
Ünü: eozen81 is on a distinguished road

E-Bay den bir çok alışverişim olmasına ragmen tek bir parfüm aldım, oda şu an Ebay'i bırakmış olan "perfume_jungle" adlı satıcıdan. Aldıgım parfümü Hepsiburada.com 135 YTL ye veriyor bense 56 $a getirttim, ayrıca orjinaldi. Öyle olmasa dediğine hak verirdim eşim halen kullanıyor
eozen81 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-15-2007, 11:51 AM   #3
eflatun
Üye ül-Zebellah

eflatun kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: eflatun is on a distinguished road

Alıntı:
Bozlik tafarından gönderildi
arkadaşlar bir çok yerden satıcıdan parfüm aldım. ama hepsi fos çıktı. parfüm konusunda az çok anlarım. devamlı orjinal parfüm kullandığım içinde kokusu kalıcılığı konusunda epey bilgi edindim. aldığım bu yerlerden parfümlerin hepsi dandik çıktı. aslında bi heyecan olsun 1-2 deneme yapıyım diyerek getirtmiştim. herkes orjinal bir yer buldum felan diyo ama bence kanmayın . tavsiye eden adam parfüm işinden anlamıyorsa suya bile orjinal parfüm der.
bu sitelerden satılan parfümler çok iyi taklit edilmiş doldurma parfümlerdir. kalıcılığı sıfırdır.
aldığım parfümlerin hepsini şu anda oda parfümü olarak kullanmaya çalışıyorum.
kendimede yine orjinal parfüm almaya devam edicem. aldımda.
şu anda hepsiburada comdan black xs 100ml aldım canavar gibi 91 ytl ayrıca peşin fiyatına 12 ay taksit. şimdi sizleri düşünmeye davet ediyorum bu benim aldığım parfüm mü daha avantajlı yoksa bu allshewants ta olan 50 ml black xs 25$+posta masrafı toplam 60ytl ye sana gelen orjinal olmayan parfüm mü daha mantıklı geldi sizlere.
karar sizin. ayrıca parada sizin.

Çoğu kişi anlamıyor ve orijinal diye yutuyor ama ebayde bile satılan parfümlerin bence %90'ı çakma. Daha bugün bir power sellerdan daha parfüm aldım, şu anda açtım baktım ki %100 çakma. Bu kadar sahtekarlık olabilir, nasıl bu oranları yakalıyorlar ilginç. İyice soğudum parfüm işinden.
Eski 08-19-2007, 09:48 AM   #4
Bozlik
Taze Üye

Alıntı:
eflatun tafarından gönderildi
Çoğu kişi anlamıyor ve orijinal diye yutuyor ama ebayde bile satılan parfümlerin bence %90'ı çakma. Daha bugün bir power sellerdan daha parfüm aldım, şu anda açtım baktım ki %100 çakma. Bu kadar sahtekarlık olabilir, nasıl bu oranları yakalıyorlar ilginç. İyice soğudum parfüm işinden.

herkes ebaydan orjinal aldım diyor ama bilmiyorlarki kutusuna kadar çok iyi taklit edilmiş.
paralarına yazık diyorum sadece kendilerini kandırıyorlar.
tamam yurt dışında orjinal parfüm ucuz olabilir ama orjinalini bulmak lazım. o yüzden bu alışveriş siteleri yerine yurt dışında yaşıyan tanıdık vasıtasıyla çok rahat alınabilir. ama ne yazıkki benim öyle tanıdığım yok.
ebaydan yada başka siteden böyle parfüm olayında macera arıyacağıma yukarıda anlattığım gibi türkiyeden alırım daha mantıklı.
Bozlik is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-20-2007, 02:02 PM   #5
samanosuke
Üye

samanosuke kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: samanosuke is on a distinguished road

ben kimseye yanlış bilgi vermek istemiyorum ama geçen gün aldığım versace black jeans 2.gün bile kokusu geliyor türkiyeden aldığım bvlgari aqva ise sabah sıkınca akşam duyamıyorum kokusunu.Sahte olup olmadığını anlamanın eniyi yolu aynısını Türkiyeden alıp karşılaştırmak yada benim yaptığım gibi parfümeriye gidip denemek ,birde tavsiyem olacak parfümleri bu sıcaklarda buzdolabına koyarsanız kalıcığını arttırabilirsiniz
Eski 08-21-2007, 01:10 PM   #6
Bozlik
Taze Üye

Alıntı:
samanosuke tafarından gönderildi
ben kimseye yanlış bilgi vermek istemiyorum ama geçen gün aldığım versace black jeans 2.gün bile kokusu geliyor türkiyeden aldığım bvlgari aqva ise sabah sıkınca akşam duyamıyorum kokusunu.Sahte olup olmadığını anlamanın eniyi yolu aynısını Türkiyeden alıp karşılaştırmak yada benim yaptığım gibi parfümeriye gidip denemek ,birde tavsiyem olacak parfümleri bu sıcaklarda buzdolabına koyarsanız kalıcığını arttırabilirsiniz

evet yazdıklarında haklı olabilirsin. ama gennelikle bu satıcılar çok satılan hit olmuş parfümlerin sahtesini yapıyorlar. ve burdan para kazanıyorlar. tanınmamış parfümler zaten ucuz ve orjinal. onun sahtesini yapma gereğini duymuyorlar. şöyle foruma göz atacak olursak genellikle hep aynı parfümler isteniyor. bizde burdan kaybediyoruz
Bozlik is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-28-2007, 09:19 PM   #7
bay e
Taze Üye

bay e kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Ünü: bay e is on a distinguished road

Ben de Türkiye'den Boss in Motion almıştım, parfümü sıktıktan sonraki 30-60 dk boyunca üst notaları belirgin bir biçimde kokuyor ama orta notalarını neredeyse fark edemiyorum, alt notaları daha kalıcı- 1-2 gün teninizde veya giysinizde kalıyor. Ama ben şahsen üst notalarının daha kalıcı olmasını beklerdim. 2-3 sene öncesinde 110-120 YTL para verip aldığım parfümün çakma olmasından bile şüphelendim açıkçası.. Diyeceğim o ki; Türkiye'den orjinal diye gidip onca para verip aldığımız parfümler bile çok kalıcı olmayabiliyor..
ebay'den henüz parfüm almadım. Almayı düşünüyordum ama buradaki mesajları okuyunca bir kez daha düşünmek zorunda hissettim kendimi.. Ha, belki alırım-orası ayrı. Ama internetten ucuza parfüm almak istiyorsanız size bir site daha önerebilirim: www.strawberrynet.com Free Shipping, Türkiye'deki fiyatların neredeyse %50'sine varan fiyatlar var ve adını bile duymadığınız onlarca parfüme rastlayabilirsiniz. En geç 1 hafta içinde de paketiniz elinize ulaşıyor. Denemek isteyenler bir baksın
bay e is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-30-2007, 02:09 PM   #8
samanosuke
Üye

samanosuke kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: samanosuke is on a distinguished road

evet bu siteyi biliyorum. yeni Türkiye seçeneği koymuşlar bence çok iyi olmuş
Eski 08-30-2007, 03:49 PM   #9
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

aslında parfümler okadar pahalı degil fiyatları sisiren son satıs magazaları yine kozmatık konusunda yapılan en büyük hataların basında bir iki marka hariç diger markalara bakılmamasi yerel marka olup kalitele ve ucuz ürünlerde var mesela america veya avrupada bir numara olan ürün burada adını bile bilen yok sebebide firmanın sadece amerika veya avrupanın bir bölümüne dagıtım yapması (simdi parfümler o kadar pahalı degil derken hadi canım 150 ytl parfümde pahalı degil mi diyorsunuz 4 yıl boyunca türkiye geneline dagılmıs bir firmanın kozmatık bölümüyle ilgilendim)
saç boyalarında %75&45 arası
kremlerde %85&50
ruz ve benzeri makyaz ürünlerinde %80&60
parfümlerde %200&80 arası kar marjı ile satıs yapıyordu
magazaya 13 ytl lik girisi olan parfümü 49 ytl lik bir fiyata satıyorlardı
Eski 08-30-2007, 05:05 PM   #10
sissente
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: sissente is on a distinguished road

Orjinal parfüm zor

Orjinal derken ben artık orjinal parfümlerin bile eski kalitede olduklarına inanmıyorum. Bilen bilir İstanbul Karaköyde amerikan pazarı vardı oradan alırdım parfümleri. İster inanın ister inanmayın 2 kez fıs yapardım sadece. T-shirtümü çıkarırdım annem yıkardı gardoraba koyardı her gardorabı açışımda parfüm kokardı
Bir gün arkadaşımın ofisine gittim. İçeride kimse yoktu. Ertesi gün aradı ofisimemi geldin diye. Kim söyledi diye sorduğumda kimse söylemedi ofis parfümün kokuyordu demişti.

Oysa şimdi tanınmış mağazalardan almama rağmen ve orjinal olmasına rağmen . Neredeyse şişeyi boşaltıcam ama 2 saat sonra ne koku kalıyor ne birşey.
Yani üreticiler suyu fazla koyuyorlar anlaşılan
sissente is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık