![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
parfümler sahtemi? gerçekmi?
Arkadaşlar kafam iyice karıştı,herkes aldığı parfümlerin geldiğinden bahsetmiş ama orjinalliği konusunda fazla yorum yok.aldığı parfümlerin kesin olarak orjinal olduğunu söyleyebilecek bir arkadaş yokmu? fragrancealley den issye miyaki almayı düşünüyorum.allshewants ı tercih etmememin sebebi 10 positif feedback ve confirmed adres istemesi .alttaki açıklamada bu şartları sağlanmadan ürün alındığı takdirde refund yaparken 5$ kesinti yapacağını söylüyor.lütfen birileri şu parfüm olayına son noktayı koysun
ebyadan parfüm almalımı almamalımı ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
issey miyake demek istemiştim
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Bana bu gün geldi issey miyake hastasıyım 5 senedir kullanııyorum tam olarak bir şey anlamadım orjinal yazmaya korkuyorum neden dersen bende bu sitedeki yorumları okuduktan sonra içime kurt düştü bişey diyemiyorum yanlış yönlendirme olur saygılar
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
5 yıldır bu parfümü kullanıyorsan ve kullandıkların orjinalse,sahte orjinal ayrımını yapabileceğini düşünüyorum,ben orjinal kullandım .çok değil 2 defa sıktığımda kokusu uzun süre geçmiyor.en azından parfümün kalıcılığı hakkında bilgi verirseniz birde parfümü kimden aldığınızı yazarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
nyfragrance123 ten aldım ben aldığım parfümden memnunum ama ancak arkadaşın 24 negatif feedback var bu yüzden ben alırım yinede başkalarına tavsiye etmem forum ortamında yanlış yönlendirme olmasın diye saygılar
Bu mesaj en son " 05-26-2007 " tarihinde saat 01:34 PM itibariyle shasankaraca tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
bişey dikkatimi çekti nyfragrance123 adlı satıcıda ürünlerin orjinalliği konusunda herhangi birşey belirtilmemiş zaten satıcı issey miyake yi 0,99$ dolardan açık arttırmaya sunmuş bana biraz şüpheli geldi.ben allshewants dan almaya karar verdim ama o zaman fiyat 95 ytl yi buluyor,zaten türkiye mağaza fiyatı 150 ytl ürünün orjinalliği açısından riske girmeye değermi bilmiyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Bence o kadar büyük distrübütör ve ithalatcı kazıgı yemektense o riski almaya değer.. 2 dir fragrance alley dan sipariş weriyorum 1 haftada kapıma geliyor ve orjinalliğinden asla we asla şüphe duymuyorum . Arkadaşlar paranoyaklığa gerek yok zaten o parfümlerin abd deki toptan fiyatları da o kadar bize göre ucuz olabilir belki ama abd için zaten normal fiyatlar bunlar ..
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
ok bekliyoruz ...
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Maalesef fragrancealley hakkında senin kadar iyimser düşünemiyorum. 7-8 senedir orjinal Lacoste Booster kullanıyordum. Üretimi durduğu için Türkiye'de bulunmuyor. Bu adamların feedback'ine bakıp 1 tane aldım. Elimde orijinalinden 1 tane var. İçinde çok az kaldı. Gelen parfümü orijinali ile karşılatırdığımda o kadar uyduruk ki anlatamam. Şişesi, kalıcılığı berbat. Dispute açtım. Gelişmeleri bekliyorum. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|