Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Parfüm
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-16-2006, 07:08 PM   #31
Madmaxx
Üye

Giriş: May 2006
Ünü: Madmaxx is on a distinguished road

Bak adam yollamış am konuyu biraz yanlış anlamış sanırım
Madmaxx is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-17-2007, 02:01 PM   #32
eozen81
Kallavi Üye

eozen81 kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2006
Ünü: eozen81 is on a distinguished road

Alıntı:
payk tafarından gönderildi
tartistiginiz konunun yeri burasi degil

neyse, fragrancealley dan bir cevap alabilmis degilim (3. gun oldu ayni veya ertesi gun yolluyoruz diyorlar ama cevap bile vermiyorlar), ne yapmami onerirsiniz?

Hep elektronik eşya aldıgım Ebay'den parfüm alma niyetine giriştim bu aralar ve bu dogrultuda Hugo Boss Soul'u almak için fragrancealley e mail attım, benim bu tip durumlarda ilk işim satıcıya mail atmaktır, soru önemli değil maksat ilgisini cevap verme süresini ölçmek

Bu manada fragrancealley benden sıfır alıyor. Keza attıgım mailde ürünleri TR ye kaça ship ettiğini sordum, ayrıca hediye olarak mı yolladıgını ve kutusuz istediğimi bunu yapabilip yapamayacagını sordum, birde parfüm değil de polisher gibi birşey olarak yollamasını,

1. adam bana 3 gün sonra cevap verdi :

Hello
Thank you for considering Fragrance Alley our service is attainable from everywhere in the world including: Italy, Turkey, Australia, Canada, and France. Our international shipping rates are $13.95 for the 1st item and $4.95 for any additional item. The approximated transit period is of 1-2 weeks. Express mail is not offered for a single fragrance.

Attn: German Buyers. Due to German Laws, We DO NOT ship any tester or unboxed items to Germany.

2. Bana sadece bu tip sorulara cevap olsun diye hazırlanmış klasik bir taslak metin yolladı yani bana özel bir cevap bile vermedi keza ben sadece verdiği cevapla ilgili soru sormamıştım.

Anlaycagınız bu arkadaşı ben eledim kendisi her ne kadar yüksek puanlar vs. alsa da...

Zaten ismine de kıl olmuştum france olayından ötürü
eozen81 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-22-2007, 01:54 PM   #33
payk
Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: payk is on a distinguished road

fragrancealley mail hizmetleri neredeyse sifir, en son 17 de 100ml+100ml+125ml urunler aldim ve bugun elime ulasti (hafta sonunu cikartirsaniz 4 gun)..
fragrancealley urun alan arkadaslara mail atarak yorulmamalarini oneririm, islerini dogru yapiyorlar, beklemenizi tavsiye ederim, urun gelmez ise itiraz eder alirsiniz paranizi..
bu arada hazir mesaj daha mantikli, o fiyat politikasi ile kac kisi calistirmasini dusunuyorsunuz ki..
gerekli bilgiler urunu alirken yaziyor zaten, france degil fragrance (guzel koku)..
payk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-22-2007, 02:19 PM   #34
eozen81
Kallavi Üye

Alıntı:
payk tafarından gönderildi
fragrancealley mail hizmetleri neredeyse sifir, en son 17 de 100ml+100ml+125ml urunler aldim ve bugun elime ulasti (hafta sonunu cikartirsaniz 4 gun)..
fragrancealley urun alan arkadaslara mail atarak yorulmamalarini oneririm, islerini dogru yapiyorlar, beklemenizi tavsiye ederim, urun gelmez ise itiraz eder alirsiniz paranizi..
bu arada hazir mesaj daha mantikli, o fiyat politikasi ile kac kisi calistirmasini dusunuyorsunuz ki..
gerekli bilgiler urunu alirken yaziyor zaten, france degil fragrance (guzel koku)..

Fragnance evet ben neden france olarak okumuşum ki demek maile cevap yazmamasına kızıp ön yargılarım kabarmış

Gerçekten de çok hızlı gelmiş paket ya inanılmaz, bende agır olur ptt de falan takılır diye parfümler gidip 50 lik aldım iyi mi Dostum o kadar 225 ML parfüm paketi vs. 500 gr bulmuştur hiç sorun olmadan geldi mi eline yani, daha öncede parfüm sipariş etmiş miydin yoksa ilk kez mi geldi? Acaba ilkkez ettiysen bir daha etsen gümrükte patlar mı
Eski 01-22-2007, 05:47 PM   #35
payk
Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: payk is on a distinguished road

325ml di, siseleri vs 500gr geciyordur muhtemelen, express posta ile yollatmistim hizli gelmesinin nedeni bu olabilir, diger bir neden de postacilarin ugradigi bir adres olmasindan dolayidir..
farkli isime yollatmistim, gumrukte takilacak bir urun degil tabi abartmadiginiz surece..
payk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-22-2007, 07:21 PM   #36
eozen81
Kallavi Üye

Farklı bir isme yollatıtıgna göre daha önceden sipariş vermişsin ve bir sorun çıkmasın diye farklı bir isme yollatmşsın harika etmişsin bakalım ben bir çok şey almıştım ebayden umarım şu ufacık 50 ml parfüm takılmaz
Eski 02-01-2007, 07:03 PM   #37
jlotheone
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: jlotheone is on a distinguished road

Arkadaşlar benim şimdi forumda karşılaştıgım bir çok sorundan sonra aklım takıldı sorıyım dedim

ben bu itemi aldım ve bana satıcı pazartesi günü yolladı aslında daja yeni gonderildi ama acaba gümrükte bir problem yaşarmıyım

LİNK
jlotheone is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-09-2007, 02:47 PM   #38
ybulut
Taze Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: ybulut is on a distinguished road

fragrancealley den Lacoste Booster aldım.
Tam bir felaket, düpedüz sahte.
Yıllarca kullandım bu parfümün orjinalini.
ybulut is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık