![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
tartistiginiz konunun yeri burasi degil
![]() neyse, fragrancealley dan bir cevap alabilmis degilim (3. gun oldu ayni veya ertesi gun yolluyoruz diyorlar ama cevap bile vermiyorlar), ne yapmami onerirsiniz? |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Arkadaşım gerçekçi olmak gerekirse ne yapabilirsin ki ?
Adamın positive oranı %99.2. Binlerce satışı var. Tutup 3 gün cevap alamadım diye ebay ya da paypale şikayet edecek değilsin ya. Mümkün olsa kulağını kıvırabilsek ama o da mümkün değil. Bence maille cevap için ısrar et, öyle ya da böyle ürünün gelir, gelmezse de 45 gün süren var. Şikayet eder alırsın paranı. Bence şu an için yapılacak çok etkili birşey yok. Satıcı telefon numarasını vermiş sayfasında, istersen arayabilirsin ![]()
|
|
|
#23 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Sanırım ürünü isteyip istememenizle ilgili birşey. Çok istemiyorsanız, neden üç gündür göndermediklerini sorup işlemi iptal etme isteğinde bulunabilirsiniz(araya haftasonu da girince 5 gün olacak). Ya da beklersiniz?
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Oturgaçlıgötürgece gelince bu konuda Türk Dil Kurumu nu bende eleştiriyorum. Ama kiminle bu tür konuşmaya girsem önüme oturgaçlıgötürgeç geliyor.Sanki çok duyarlı bir milletizde bütün türetilen Türkçe kelimeleri kullanıyormuş gibi bir bu oturgaçlı götürgeç kalmış. Hadi otobüsü kullanın ama bir işlemci yerine neden cpu kullanılsınki? Yada anakart yerine motherboard.Malesef ısrarla bunları kullananlar var. Son olarak forumda değiştirilmesini istediğim noktalar konusunda ısrarım devam ediyor. Özelliklede tıkladığımız bir çok şeyin ingilizce olması beni rahatsız ediyor. Saygılar. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Yav yarım saat ayrıldım amma yazan olmuş. Forumun bu şekilde canlı olması beni çok sevindiriyor.
![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
musteriyim ben musteri hani velinimet olandan
![]() saka bir yana cevap verseler durumu anlayacam ama yogunluk veya umursamazliktan dolayi bir email bile atmiyorlar.. aramak sorun degilde sanirim burda da operetor cikacak ve beni bekletecek, iyice sinir olacam sonra da daha tuzlu cikacak, skype kurmam ayarlamam lazim ama uzun is.. diger alisverislerimde en azindan cevap veriyorlardi hatta "abi dur patrona sorayim" diyorlardi ama fragrancealley tenezul bile etmiyor.. simdi sabah olmali, umarim gece yarisina dogru cevap verirler, yoksa bekelemekten baska carem yok ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Dostum maalesef bu işler Dünyanın her yerinde böyledir. Malı satana kadar etrafında dört dönerler, sonra o ilgi alaka biter. Malın mı arızalı garantiyi ara bakalım nasıl da bin dereden su getirler.
Bir satıcıdan bir ürün almayı düşünürken maille birşey sordum, tak 1 dakika içinde cevap geldi, o dakika bir soru daha ona da. Bu elemanla belki peşpeşe 10-15 mesajı msn'de yazar gibi yazışıyoruz. Ürünü satın aldım, ödemeyi hemen istiyordu, bekletemeden yaptım ama aklıma birşey daha takıldı onu sordum bekle ki bekle cevap gelsin. Ertesi gün sallama bir cevap Baba dedim ne güzel yazışıyorduk, nerdeyse amca diyecektim sana noldu şimdi. İzleme numaraısnı bile zor aldım, nedir dediğimde yok işim vardı bakamadım, ıvır zıvır. Çevir kazı yanmasın işte bilirsiniz. ![]()
|
|
|
#28 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
valla bu garanti işinden benim ağzım çok yandı.Hadi senin eleman yabancı Türkiyedeki satış temsilcilerine ne demeli? Ürün alırken ithalatçı seçer oldum. Satarken çok güzel, garantiye gelince bir küfür etmedikleri kalıyor.
![]() |
|
|
|
|
|
#29 | ||
|
Üye
Ünü:
![]() |
en sonunda dun mesaj atmislar, gul gul yerlere yatiyorum..
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Normali de bu ve bizim dediğimiz de. Zaten 2 gün önce yaptığınız ödeme için tutup da şikayet etseniz biraz abes kaçardı. 45 günde paypal geri ödeme garantisi varken demek ki biraz sabırlı olmak gerekiyor. Kolay gelsin.
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|