![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Fashion Scents esir aldi!!
22 sinde yani gecen hafta persembe günü aldim 2 tane davidoff 28$ verdim express maile..28ine geldik hala tracking number yollamadi..3,4 kere mail attim cevap vermedi.. aslinda feedbacki iyi ve baya satiş yapmiş allshewants dan alicaktim son anda bundan almaya karar verdim.. nolcak bilmiorm..
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
fragranceexpress aynı problem
bizde ayın 19 unda ıkı tane Blv parfum ısmarladık, odemeyı yaptık. sonra beyfendi standart shıpment ıle gondermem dedı. Israrla express maılle gonderıcem dedı.1 hafta ugrastırdı. 15 dolar daha fark verdık. express maıl trackıng code versın die. malı gondermıs maıl geldı ama trackıng code u ısrarla vermıo. ilallah detirdi bize. Ebay e sikayet mektubu yazdım bugun. Yarın da dispute acıcam.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
bugün mail atmiş soyle yaziyor ;
Hello Thank you for shopping at Fragrance Alley, your order was shipped on 3/32/07 through Airmail. Unfortunately we do not have a tracking number for your order because the post office does not provide us with international tracking numbers. We kindly ask you to allow a little more time for the transit of your package. Customer service 32 ne oluyor yaw..23 demek istedi heralde.. airmail yazmiş ben 28$ verdim tracking icin.. transactionda bahsetmemiş parayi nasi alicaz bilmiyorum..refund istedim..insallah gonderir..10$ alacagim var.aman abi bu satican bir daha alişveriş fln yapmam.. siz de yapmayin !! ! allshewants en iyisi.. Bu mesaj en son " 03-29-2007 " tarihinde saat 08:36 AM itibariyle dyermaker tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
bizimki de mail attı standart shipping gözüküyo ama 15 dolar fark ıstemısti.
bugun ebay den yanıt geldı sorusturma acıcaz dıe. bana bı paypal linki verdi. orada fazladan verdıgım 15 doların transactıon Id sını gırıp sıkayetımı bıldırdım. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
adam 10 dolarin üzerine yatti.. 3,4 tane mail attim cevap gelmedi..simdi ne yapiyim ben ? negative feedback verirsem bana da vericek 2 tane almistim üstelik..
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar bu da yeni çıktı satıcılar insurance diye extra para taleb ediolar ve normal airmaille yolluyorlar.. ve ürün yolda kaybolursa size yenisini göndermeyi yada paranızı geri vermeyi istiyorlar.
bende geçenlerde von dutch şapka almıştım shipping için 25 dolar verdim ama elamn 8 dolarlık firstclass ile yollamış (ısrarla tracking number vermeyince çaktım) bende dispute açtım bana paramı geri vermeyi yada tekrar ürünü göndermeyi tercih etmemi söyledi bende dur dedim cumaya kadar bekeleylim gelmesse düşünürüz dedim. neyseki cuma günü geldi şapka =)
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Satıcı verdiği ilanda yazan bütün ücretleri ödediğiniz halde ekstra ücret talep ederse EBay'e şikayet edebilirsiniz. Ekstra para istemesi EBay kurallarına aykırı, isterseniz parayı geri isteyip alışverişi iptal edebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Merhaba bende daha once ebayden alisveris yaptim...Sizlere yardimci olabilecek bir tablo adresini vermek istiyorum...
http://pe.usps.com/text/Imm/tz_010.htm#ep1155422 Bu adreste Turkiyeye agirligina ve servisine gore ne kadar ucret aldiklarini bulabilirsiniz....Burda yazanlardan oldukca fazla ucret isteyenleri ebaye sikayet edebilirsiniz... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|