![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
sizce en iyi parfüm?
madem burada ebay ve parfümler var! o halde sizce kullandığınız (tabi orjinal olsa iyi olur) parfümlerden hangisi en iyisiydi? genelde nasıl hissetmenizi sağladı ne yönlerini sevdiniz paylaşırsanız o robot gibi aynı şeyi tekrarlayan kozmetikçilerin önerilerinden kurtulmuş oluruz.
benim önerilerim: Dior Homme by Christian Dior for Men: bir parfüm ve erkek için olağanüstü bir koku kesinlikle vazgeçilmez klasik. Lacoste pour Homme: her ne kadar türkiyeyi bir güzel sömüren bir marka olsa da gerçekten bu parfüm öğleden sonrası için oldukça ideal, müthiş hem spor hem ağırbaşlı. Christian Dior Jadore: bayanlarda önerebileceğim gerççekten en kaliteli parfümlerden birisi. Ungaro L'Homme III: ben bu parfümle uyanmak istiyorummmmm! şimdilik bu kadar uzun bir yazı olmasın, umarım benim gibi parfüm tiryakileri vardır. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
bunun altından reklam çıkmayacak değil mi?
![]() ayrıca paylaşım için teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ve epey bir tecrübeye sahipsinben zara home kullanıyorum çok hoş bir kokusu var zaten bu kokuya zara mağazasında aşık oldum şimdi hergün beraberiz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
bütün herşeyi öğretmemek lazım
o sırrını söyleme bak şimdi yanından geçsem bilicem sırrını hehehe şaka tabi aslında çok merak ettim esansı nasılmış. ama zara nın ayakkabıları çok kaliteli bence. tabi ayakkabınızın üzerinde timsah, illa da tick, üç çizgi ya da atlamaya hazır bir puma görmek istemezseniz. güzel bir parfüm seçimi gibisi yoktur merak uyandırır etrafınızdakilerde![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Bayanlar icin: Emporio Armani Cok hosuma gidiyor
Erkek icinse Avon 'un Full Speed vazgecilmezim-Su anda Perceive kullaniyorm.
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|