![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
allshewants hakkında..
allshewants adli saticidan parfüm almayi düsünüorm.. fakat infosunda sadece "confirmed adress" lere yollayabiliecegi yaziyor.benim paypal hesabimda unconfirmed olarak gözüküyor bu da sanirim türkiye de herkesde boyleymis forumdan okudugma göre.alanlar nasi aldi? ayrica en az 10 pozitif feedback olucakmis alici.. cok şey istiyor yaw.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Bahsi geçen satıcıdan 4 tane parfüm alım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Yinede karar senin.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
güvenle alışveriş yapabilirsiniz
kargo da çok hızlı geliyor |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bana 13 gunden once asla bırsey gelmedı amerıkadan |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
yaklasık 12 günde geliyor.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
ebay dan urun almısımdır o kadar bu zaman a kadar sadece bu satıcıdan gelmedı urunlerım ıkı adet lacoste parfum almıstım sanırım ptt de ıc ettıler!..
ona gore her zaman dıkkatlı olmakda yarar var arkadaslar |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Takip nosuz ürünlerin iç edilme olasılığı mevcut ve az değil bu olasılık maalesef..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
allshewants dükkanından en az 10 kere parfüm aldım, hepsi de sorunsuz bir şekilde geldi
7-12 gün arası bir sürede geliyor ve ürünler çok iyi paketleniyor kesinlikle tavsiye olunur |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Allshewants' tan 1 mayıs'ta nakliye dahil 50.45 USD 3.4 Oz
Noa cacharel fleur parfüm aldım 2 mayısta gönderdiğini yazdı. 5 Mayıs saat 11.00'da postacı parfümü getirdi. (iki gün önce PTT idaresine adıma gönderilen paketlerin elime ulaşmadığına dair şikayet email'i göndermiştim. onlarda 1 gün sonra telefon ederek konu ile ilgileneceklerini belirtmişlerdi) Acaba bu hız'ın şikayetle ilgisi olabilirmi bilemiyorum. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
bence bu allshewants da sahte parfümler gönderiyor iyice kesinleşince size haber vereceğim. ama hep mağazadan alan birisi olarak hayal kırıklığına uğradım gerçekten.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|