![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
2 adet lacoste booster parfüm
perfumezoutlet den 2 tane lacoste booster 125ml aldım 2 haftada geldi. Toplam 75ytl ye maloldu bana.
Bu mesaj en son " 05-21-2006 " tarihinde saat 02:23 AM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Gözün aydın Güle Güle kullan kardeş ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun kardeş güle güle kullan
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Çok Sağolun
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
merhaba arkadaşım,bende uzun zamandır bu siteden alış-veriş yapmayı istiyorum.sipariş verme verelerini ve ödeme şekli hakkında bana bilgi verebilirmisin?
bir de bankadaki vadesiz olar hesabın varsa sanal kartı hiç karıştırmadan oradan direk çekebiliyorlar mı?yardımcı olursan sevinirim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Daha öncede sormuştum ama yanıt alamamıştım. Linkteki kolonya mı yoksa parfüm mü?Başlıkta kolonya diyor ama çıklamalarında "Eau De Toilette Spray"
Parfüm konusunda tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum... http://cgi.ebay.com/MANIA-by-Giorgio-Armani-3-4-oz-edt-Cologne-SEALED_W0QQitemZ9525042433QQcategoryZ106226QQtcZph otoQQcmdZViewItem Bu mesaj en son " 05-29-2006 " tarihinde saat 04:32 PM itibariyle msimsek tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
<kolonya dağil o parfüm
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Arkadaşım o parfümün açık parfümünü kullanmıştım. Armani Mania. Kolonya falan değildi, doldurmasına 50 ml olanına 7 lira vermiştim.
Ama ben çok ama çok beğenmemiştim kokusunu ama orijinali bir başkadır belki de ![]()
|
|
|
#9 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Bu satıcıya Versace bir parfüm için mail attım. Çünkü sayfasında Türkiye'ye gönderileceğine dair bir ibare yok..
Maille yollar mısın diye sordum, cevap yazmış, kusura bakma Türkiye kargo yapılacak geçerli ülkelerden değil demiş. Adam yollamayacakmış ben de teklif vermedim. ![]()
|
|
|
#10 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Allah allah bana göndermişti
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|