Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Parfüm
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 03-03-2007, 08:44 AM   #1
offguard
Kallavi Üye

offguard kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: offguard is on a distinguished road

bu fiyatlara orjinal mi? (gittigidiyor'dan)

arkadaşlar gittigidiyor sitesinde 2 satıcıya rastladım, sattığı ürünlerin fiyatları ebay'da bulabileceğinizin en fazla 10ytl fazlası,biz mi boş riskler alıyoruz yoksa bu fiyatlara bu satıcılar orjinal ürün mü satıyolar?

http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?search_type=detail&aramasatici=z_aydin& aramasira=eda&aramakategori=s

http://www.gittigidiyor.com/main/sea...satici=dr_1984
offguard is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-03-2007, 02:14 PM   #2
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Verdiğiniz satıcıları bilmiyorum ama GG'de satılan parfümlerin çoğu sahte. Uzakdoğuda o kadar başarılı taklitler yapıyorlarki kokusunu ayırtetmek imkansız şişesi zaten kolay yapılıyor. Ancak ürünün Duty Free ya da mağaza orijinali ile beraber kullanınca anlıyorsunuz. Biri yarım saat kadar koku yayarken orijinali 2-3 saat bana mısın demiyor. Ortalama kullanıcının anlaması pek mümkün değil. Parfüm işinde feedback olayına güvenmeyin
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-03-2007, 04:04 PM   #3
avukatkemal
Kallavi Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: avukatkemal is on a distinguished road

size tavsiyem toplu çok sayıda ve ucuza parfüm satanlardan ziyade tekli, eline fazladan geçmiş ürünleri veya yurtdışından 1-2 tane getirip satanlardan almanız..
avukatkemal is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-03-2007, 10:13 PM   #4
necip3663
Üye

necip3663 kullanıcısının avatarı

Ünü: necip3663 is on a distinguished road

ebay dekilerede gg dekilere pek güvenmeyin.herşeyin taklidinin yapılması mümkün hologramların bile.....free shoptan alın ucuza alabiliyorsanız..
necip3663 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-03-2007, 11:54 PM   #5
payk
Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: payk is on a distinguished road

free shop'tan alinan urunlerde bariz kalite farki var, sinirda gumruksuz 50€ olan bir urnun ebay'da yine gumruksuz 30$ olmasi garip..
payk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-04-2007, 12:58 PM   #6
mert21
Banned

mert21 kullanıcısının avatarı

Ünü: mert21 is on a distinguished road

Alıntı:
necip3663 tafarından gönderildi
ebay dekilerede gg dekilere pek güvenmeyin.herşeyin taklidinin yapılması mümkün hologramların bile.....free shoptan alın ucuza alabiliyorsanız..

Hocam oyle diyorsunda ben free shoptanda aldim. Adamlarda hic utanma yok icine su koymuslar. Bildigimiz su... Jelatinli kutusu falan herseyi orjinal ama icinde parfum yok. Ebaydan aldigim ürün saglam cikti.
Ebayda satilan ürünlerin saticilari eger uzak dogudansa ürünün orjinal olmasi hayal gibi birsey. Location USA yazanlarinda büyük bölümü yine uzak dogudan saticilar. Her ne kadar ürünü Amerikada satiyor olsalarda aldiklari yer uzak dogu. Tavsiyem önce ismini sorun saticiya. Ben artik öyle yapiyorum. Adi Ho chan, Fe yang vs. gibi japon isimleriyse hayirli isler deyip uzaklasin
mert21 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-05-2007, 12:52 AM   #7
necip3663
Üye

necip3663 kullanıcısının avatarı

Ünü: necip3663 is on a distinguished road

Alıntı:
mert21 tafarından gönderildi
Hocam oyle diyorsunda ben free shoptanda aldim. Adamlarda hic utanma yok icine su koymuslar. Bildigimiz su... Jelatinli kutusu falan herseyi orjinal ama icinde parfum yok. Ebaydan aldigim ürün saglam cikti.
Ebayda satilan ürünlerin saticilari eger uzak dogudansa ürünün orjinal olmasi hayal gibi birsey. Location USA yazanlarinda büyük bölümü yine uzak dogudan saticilar. Her ne kadar ürünü Amerikada satiyor olsalarda aldiklari yer uzak dogu. Tavsiyem önce ismini sorun saticiya. Ben artik öyle yapiyorum. Adi Ho chan, Fe yang vs. gibi japon isimleriyse hayirli isler deyip uzaklasin
freeshopcuların böyle bir şey yapması gerçekten inanılmaz bir olay hatta kanunen suç olması bile lazım...şimdi şikayet etsen sen doldurdun içine derler..
necip3663 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-05-2007, 12:56 AM   #8
avukatkemal
Kallavi Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: avukatkemal is on a distinguished road

ya ismim corç derse gerçek adı feng hu olan
avukatkemal is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-26-2007, 04:39 PM   #9
Bozlik
Taze Üye

Bozlik kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Ünü: Bozlik is on a distinguished road

gg dekiler genellikle 2. kalite oluyor bildiğim kadarıyla hatta düzgün satıcıyla belirtiyor ilanda
Bozlik is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-26-2007, 04:42 PM   #10
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Yazdığınızdan birşey anlamadım? "Düzgün satıcıyla belirtiyor ilanda" ne demek? parfümün ikinci kalitesi nasıl olur, ya orijinaldir ya da sahte?
Meraklı is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık