![]() |
|
|
| Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla. |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
dostum düzgün satıcıysa eğer ürünün özelliklerinde 2. kalite diye belirtiyor.
sahte yada orjinal değil 2. kalite yazıyorlar. mesala bak türkiyede bi ilan http://www.alcamsatcam.com/urun.php?id=2631 |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Sahte parfüm, 50'lik DKNY almıştım, koku taklidi başarılı ama kolonya gibi, 10 dakikada uçuyor
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2009
Ünü:
![]() |
arkadaşlar yurtdışından veya yurtiçi şahıslardan aldığınız ucuz parfümlerin orjinalliği tartışılabilir sanırım.türkiye piyasasına ithalatçı distribütör firmalar tarafından getirilmiş ve satışa sunulmuş barkodlu ve etiketli %100 orjinal ürünler fiat konusunda çokmu astronomiktir.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
dostum gg dekilerin çoğu sahte içlerinde orjinalleri var ama onlarda mağaza fiyatına yakın oluyor.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Bence hiç bulaşma gittigidiyora falan. Ebay en güzeli. Eğer istersen birsürü parfümcü war denenmiş forumda arattırrsan ben link koydum çok da sağlam orjinal parfümler.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Banned
Giriş: Nov 2009
Ünü:
![]() |
gg ye gerek yok
....................
Bu mesaj en son " 03-29-2010 " tarihinde saat 07:44 PM itibariyle grdiyan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Üye
Giriş: Aug 2009
Ünü:
![]() |
gg deki ürünlerin çogu kaçak bence sahte ürünlerin çogu garanti belgesi bile yok bazı urunlerın hatta cuıgununu
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|