![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
perfume_jungle'dan 5 Günde Parfüm (Hızlı, Kaliteli Satıcı)
19 Ocak'da siparişini verdiğim Hypnose 50 Ml/1.7 Oz Bayan Parfüm 24 Ocak'da elime ulaştı. Ürün çok güzel kutulanmış orjinal paketinde, satıcı maillere o kadar çabuk cevap yazdıki hayret ettim.
Ürün : HYPNOSE by Lancome EDP Spray 1.7 oz [W]'Sealed' Toplam Tutar : $56.24 Seller: perfume_jungle (2614) http://stores.ebay.com/Perfume-jungle Feedback: 99.1% Positive Member: since Nov-23-05 in United States Ödeme : 19 Ocak 2007 Varış : 24.01.2007 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
iyi günlerde kullan dostum .
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Dostum teşekkürler ancak bir bay olarak bayan parfümünü kullanmayacagım
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
İyi günlerde kullanman dileğiyle..Ürünün orjinal olduğundan eminmisin?? BEnde alacam aynısından
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
tebrikler, acaba hangi kargo seçeneğini seçtiniz, sigorta payı ödediniz mi?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Dostlar satıcıyı herkese tavsiye ederim ürün tamamiyle orjinal zaten olmasa sizce adama + feedback verir miyim
Sigorta dahil alışveriş yapmaya çalışıyorum hep ve regular mail ile yollattım 5 günde geldi ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Nakliye Turu
Alıntı:
MERHABA SAYIN EOZEN bende jungle storesenı baktım ama benım sorunum kargo konusunda anlasma saglamak ilk kez sipariş verecegim ama adamlar int flat rate diyor yaa air mail ile yollmaslarsa standart servis secerlerse ? nasıl bir anlasma saglayacagım ben ? yanı hangi kargo sekli ile gondermesiini soyleyecegim yada benmı onların dediklerini yanlıs anlıyorum ve ıkı parfum ıcın en fazla kac dolar kargo parası odemelıyım ben lutfen yardımcı olun arkadaslar ? |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
bay jungle den glene mail bu ?
perfume_jungle( 2873)
Positive feedback: 99.1% Member since: Nov-23-05 Location: NY, United States Registered on: www.ebay.com Item: COOL WATER by Davidoff 3.4oz EDT 'SEALED' (W) (190082586480) This message was sent while the listing was active. perfume_jungle is the seller. we can ship you air mail parcel post,shipping will be $29.99 for 1st item and additional items will be $12.95 each it cost lot more money to ship by air parcel post Thanks |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|