![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Satıcı:carpuller1
Alınan Ürün:Pherlure Pheromone Cologne w/ Pheromone Bonus You Pick Fiatı:21.00$(best offer) Kargo:19,99$ Hangi yol ile geldi:Usps regular mail Ödeme ayın 10 unda yapıldı ayın 15 inde gönderildi ayın 20 sinde postacı getirdi. Gümrük problemi veya başka bir problem yok Satıcı:kissy_82 Alınan Ürün:3.4 OZ Victoria Secret Perfume VERY SEXY HIM 2 Fiatı:18.75$(Auction) Kargo:16,99$ Hangi yol ile geldi:Usps Air mail Ödeme ayın 10 unda yapıldı ayın 12 sinde gönderildi ayın 20 sinde postacı getirdi. Gümrük problemi veya başka bir problem yok |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bilen varsa soylesın lutfen |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
yaw bendeki sansa bak! Millet 2 parfüm geciriyor gumrukten.Bizim 30 $ lık parfum gumrukte takiliyor.Nasil is bu anlamadim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
güzel mi bu parfümler whereby, kalıcılık açısından yani
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
sizin yine en azindan geliyor.. benim 1 ay oldu hala ortada yok..satici fashion scents. .dispute actim.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Pheromone almışsın nasıl memnunmusun işe yarıyormu gerçekten
|
|
|
#7 | |
|
Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bende merak ettim gerçek mi? işe yarıyoır mu ? |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
aynı satıcıdan ürünüm gelmiyor...
Alıntı:
selam arkadaşlar, alıntıda adı geçen carpuller1 isimli satıcıdan 28.12.2007 tarihinde pherlure marka feromon aldım. 02.01.2008 de kargoya verdiğini bildirdi (USPS First Class Mail İnt. ile). Ancak ürün hala elime ulaşmadı. Kargo türünden ötürü ürün takip edilemiyormuş. Yukarıdaki alıntıda bahsedilen ürünü sorunsuzca albilen bi arkadaş varken, benim ürünümün gümrüğe takılmış olması ihtimali var mıdır? Eğer böyleyse bu hiç bi durumda ürünü alamayacağım anlamına gelir? Şimdiden yardımve önerileriniz için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
kardeş aynı satıcıdan Pherlure ürününü ben de aldım ama elime ulaşmadı, gümrüğe takılmış olma ihtimali var. Sende de böyle bir durum söz konusu oldu mu gümrüğe takılma falan? |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|