Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Parfüm
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 02-16-2007, 01:58 PM   #1
monster_trq
Taze Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: monster_trq is on a distinguished road

yardım lutfen parfum ship hakkında

okudugum kadarı ıle parfume_jungle satıcısının 5 gunde gonderdıgını ıyı anlattıklarını gordum ama ben ırtıbata gectım kac para tutar kargo dıye ıkı urun ıstıyorum dedım bana attıgı cevap su oldu

we can ship you air mail parcel post,shipping will be $29.99 for 1st item and additional items will be $12.95 each
it cost lot more money to ship by air parcel post
Thanks

neden bu kadar yuksek fiya tyazmıs lutfen yardım edın ub benım ılk alısverısım olacak ama sanırım bu gıdesle olmayacak gıbı yanı parfum almak ıstıyorum satıcının tekı bana su mesajı attı aynen ve şok oldum anladım kadarı ıle 21-30 gun arası ulasır gıbı anladım ?

ilk mesaj bu :

Shipping to Turkey is $16.95 for 1st item and additional item are $9.95 each,we sell only original and autentic products
Thanks

ikinic imesaj ise bu :

We usually ship bu usps airmail service and it usually takes about 21 to 30 business days for internatioal shipping to arrive.

Best Regards,

powerman888

bende ona bu kadar uzun omaması gerektıgını yazdım bana son olarka bu mesajı attı

Dear ozgur_tr,

Don't forget the time for customs to process. The usps told us to tell our customers about 21 to 30 business days. Sometimes it arrive early or later depending on U.S. postal and Turket postal and Turket customs' processing time. At least, we shipped it right after we received your payment, right? Hope the Turkey customs and postal office will ship fast.

Best Regards,

powerman888

anlamadıgım nokta forumdada okudun ınt rate flat derken herhangı bır posta servısı yanı genellık usps oluyor ama adamıın kafasına hangısı eserse o posta servısınıme verecek ornek ucuz olsun dıye aır olmayan bır kargoyamı yanı...

hanı bu herkesın dedıgı ortalama 15 usd verıde 5 gunde gelen kargo turu ne ben saıtcıdan bunu nasıl ıstıyecegım adama usps sıtesınde ucret tablosnu yoolladım ama adam kafasına goore fıyat yazıyor sankı ıkı parfum en fazla 2 pounds = 1 kg gelse ortalama oda zaten global express ıle 29 usd tutuor fakat adamalr kargo parsından kar yapıyor bu nasıl ıs lutfen bilen herkesden bu konuyu aydıınlatmasını rıca edıyorum onemle tesekkur ederım...
monster_trq is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-16-2007, 02:04 PM   #2
monster_trq
Taze Üye

Ünü: monster_trq is on a distinguished road

Question parfum nakliyesi

parfum jungle ılk sordugumda bana bu mesajı atmısdı sonra ben ona bir teklif gibi mail attıgımda bana o diger 29 usd dedigi ikinci urun içinde 12 usd dedigi mesaj geldi

ilk mesaj satıcı tarafından

Shipping to Turkey is $16.95 for 1st item and additional item are $9.95 each,we sell only original and autentic products
Thanks

benım ona attıgım mesaj
for 2 pound usps shiping services

http://ircalc.usps.gov/intl_speed.as...ds=2 &Ounces=
Global Express Mail™ (EMS) 3 - 5 Days $29.80
Airmail Letter Post 4 - 7 Days $16.50
Airmail Parcel Post 4 - 10 Days $19.50

i dont know complate ebay shopping because i first shopping. But really i wanna shopping first ebay. i wanna 2 frangance with shipping and i thinking 2 fraggance max 2 pounds weight .Are you receive positive feedback ? pls help me J i safe buyer. But i search safe seller and helper.

Pls send me offer :

Name: davidoff cool water edt

Women: 3.4oz 1 piece 23 $

Man : 4.2 oz 1 piece 23 $

%100 orginal authentic

New box

No tester

Shipping : global Express mail = 29.80 $

Paypal

Pls total price = ??

my calc total : 75.80 $

satıcı tarafından gelen son mesaj

we can ship you air mail parcel post,shipping will be $29.99 for 1st item and additional items will be $12.95 each
it cost lot more money to ship by air parcel post
Thanks

ne yapmam gerek yada kımden almam gerek !!!
monster_trq is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-23-2007, 10:18 PM   #3
mert21
Banned

mert21 kullanıcısının avatarı

Ünü: mert21 is on a distinguished road

dostum sana tavsiyem eger 30 $ kadar bir kargo ucretini gozden cikardiysan tracking informations i acik olan bir saticidan al parfumunu. boylelikle yol boyunca nerelerde oldugunu ogrenebilirsin. ayrica trackingleri acik olan gonderimlerde sigortada bulunuyor. yok ben bu kadar para veremem tasima ucreti icinde dersen add each itemleri ucuz olan saticilar yonel bunlar ilk itemlere 15 ikinciler icinde 7 $ kadar alirlar. power seller olmasida senin icin bir avantajdir.
mert21 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık