![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Ürünün Alındıgı Kişi:fragrancealley
http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAP...eedback:1: us Alınan Ürün:1.Burberry Weekend 3.3 oz edp Perfume for Women 3.4 * NEW(bu ürün tester geldi neden bilmem ama dolu sonuçta) Price: $25.95 2.DUNE by Christian Dior 3.4 oz. edt Perfume SEALED Price: $47.95 Sipariş Tarihi: 23/08/2006 Eline Geçiş Tarihi:07/09/2006 Hangi Yolla Aldıgı: USPS - AIRMAIL postacı getirdi.tatildeydim,güvenlik almış..vermek istememiş portacı ama güveniğin haberi vardı zorlamış almış.kaçmaz bizim güvenlikçi amcadan. Kargo Ücreti:iki ürün için 18.90 Opsiyonel Acıklamalar Gumruk Takıntıları: vergi ödenmedi ben adama bişey demedim ama o vergiden kaçırmak için herhalde kendisi paketin üstüne hediye yazmış birde toplam 2 ürün 9.94$ göstermiş.kargo bedelini de 16.50 yazmış.benim için farkeden bişi olmadı çünkü zaten 100 euronun altında idi.kendisi işine geldiği için böyle yapmış olabilir. oldukça çabuk geldi.siparişim 2. günü kargoya vermiş.kargoya veriliş tarihi 25 ağustos.. :)
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
İyi günlerde kullanın, aldığınız parfüm fiyatları oldukça normal, ne ucuz ne pahalı. Burberry Weekend'in sayfasında ise kutusuz ve tester olduğu belirtilmiş.
100% AUTHENTIC AND BRAND NEW NEVER SPRAYED NEVER USED TESTER. (No Cap) Kendiniz kullanacağınız için sorun değil ancak hediye olarak ilerde bu tür ürünler almayı düşünürseniz ürün sayfasını iyi incelemeniz faydanıza. Kutusuz hediye biraz garip kaçabilir ![]()
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
güle güle kullan green
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
teşekkürler arkadaşlar.
eflatun daha sonra okudum ki ürün testermış.dediğin gibi çok iyi bakmak ve herşeyi okumak lazım.gerçi bu ürün için önemli değildi ama başka bir şey olsa elektronik bir alt falan olsa zor bir durumla karşı karşıya kalabilirdim. aman dikkat arkadaşlar her ayrıntıyı okumadan sipariş vermeyin.
|
|
|
|
#5 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
merhaba.. bilen arkadaslardan cevp istiyorum lutfen Description: Brand New Tester - Never Been Sprayed(With Cap) !!! bu tanım peki tester olup fakat herhangi bir kutuya konuldugunumu bildiriyor ? |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Yepyeni bir tester olup hiç kullanılmamış ve kutusunda olduğunu yazıyor.
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Bildiğim kadarıyla şöyle; orjinal box kutuda değil.. aynı orj. box kutu şeklinde, ama düz karton görünümlü bir malzeme sadece, üzerinde herhangi bir yazı-foto bişey yok..
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|