![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Parfüm Ebay'den satın aldığınız parfümleri burada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Alınan Ürün: (SAHTE)ARMANİ BLACK CODE 100 ML EDT
Ürün Fiyatı: 21 GBP Satıcı: AMBER-QUEEN Gönderi Cinsi: AİRMAİL Kargo Tipi: PAKET Kargo Ücreti: 6 GBP Ücret Bildirimi: ANLAŞILMIYOR(LİTVANYACA) Gönderi Statüsü: Gift Geliş Süresi: 9 Gün Hangi Yol İle Aldığı: Postacı Getirdi Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: VAR Tavsiyeler: KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM ÇÜNKÜ SAHTE PAYPALA ŞİKAYET ETTİM YANIT BEKLİYORUM Bu mesaj en son " 09-06-2006 " tarihinde saat 02:39 AM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Burada bir sorun var satıcı sahte malı da 40 dolara satabilir orjinal malı da, satıcı malın orjinalliğinden bahsetmemiş. Yani bu %100 orjinaldir gibi bir iddiası yok, dolayısı ile sırf fiyatından dolayı bir ürüne orjinal demek hatalı olur. Satıcı önceden de bu yüzden tepki almış sonuçta %50 %50 iyi de olur kötü de .
Ama geçmiş olsun hoş bir durum değil. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Satıcı malın Authentic olduğunu ve FAKE ürün satmadığını iddia ediyor, dispute açma hakkınız var. Belki kargo ücretini alamazsınız ama ücret iadesi almanız mümkün.
Açık arttırma öncesi mümkün olduğunca çok feedback okumak lazım, baktığım 1-2 sayfada en azından 5-6 tane fake uyarısı var zaten, bir kısmı yarım refund almış, bir kısmı full (kargo ücretini yazmamışlar) Bastırmanız fayda var... Bu arada satıcıyı benim gibi zor bulabilenler için http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1...ZamberQ2dqueen Şu anda satışta hiç ürünü yok, sıvışmadan dispute açın derim ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
merhaba.Paypala şikayet ettim.Paramı yatırdılar bile.27 poundumu yani.İşte bugün ürünü tekrar yollacağım.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Güzel bir gelişme. Gittigidiyordan bildiğim kadarıyla karşı taraf hakkında yorum yapma hakkı tek yönlü olarak sana açılması lazım. Tabi e-bay'ı bilmiyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
teşekkürler
Uyarın için teşekkürler. Parfüm konusunda "allshewants" adlı satıcıyı tavsiye ederim.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|