![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
Henüz ödeme yapamadım!
arkadaşlar merhaba ben 2 gün önce ebaydan bir ürünü buy it now yaptım ama hala ödemedim çünkü ilk defa alışveriş yapıyordum paypaldan nasıl hesap açılır vs. bilmiyordum. neyse kendime hesap açtım kredi kartımı ekledim. onayladım ödemeye yapmaya geldim bu sefer şöyle bir hata verdi.
"You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit." ne demek istiyor bu kartım finansbank. biraz daha sonra da world kartımı da ekliyim dedim.çektiler parayı aradım bankayı 1-2 gün içinde belli olurmuş dedi. finansbank 5 dk geçmemişti alışveriş yaptıktan sonra hemen bana 4 haneli şifreyi vermişti. world kart ise 1-2 gün diyor. başına öyle bişey gelen oldu mu? acaba satıcı kaç gün süre vermiş bana nerden görebilirim. çok gecikirsek kendi kendine iptal olurmu? adama ne demem gerek? ilk defa alışveriş yaptığımdan prosüdürleri de bilmiyorum. Yardım Lütfen!! Msn adresim: bakimci@msn.com |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
satıcıya mesaj at ödeme yapmakta sorun yaşadığını 3 güne kadar ödeme yapacağını söyle bekler tabi kıl değilse...
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
abi 2 gündür adama anlattım ilk defa alışveriş yapıyorum diye vs. iyi biri olmasa beklemezdi heralde. şimdi de mesaj attım ona bankadan onay bekliyorum dedim 1-2 güne kadar onay gelecek dedim. bakalım ne cevap verecek. bi de bill abi beni msn e eklesene...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
diğer başlıkta da yazdığım gibi ebay hesabını kredi akrtı kullanarak doğrulatman gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
bir de ebaya mynet.com uzantılı mail vermedin değil mi?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
evet vermedim ve onaylattım abi hesabımı.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun keyifli ve karlı alış verişler
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
teşekkürler yardımlarınız için
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|