Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen

Yanıtla
 
Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-10-2008, 12:24 PM   #1
gibsonmania
Taze Üye
 
Giriş: Jul 2008
Mesaj: 23
Ünü: gibsonmania is on a distinguished road

arkadaşlar ebayda sahte olur mu ?

arkadaşlar ebaydan gecen abercrombie kışlık ceket aldım 70 dolara ama adam ürünü ems.com.cn diye bir siteden yolladı sahtemi aldom sizce çünkü bu site çin sitesi.ama ürünü aldığım adam power seller

Bu mesaj en son " 08-10-2008 " tarihinde saat 12:26 PM itibariyle gibsonmania tarafından düzenlenmiştir....
gibsonmania is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2008, 01:07 PM   #2
Epi
Kallavi Üye
 
Epi kullanıcısının avatarı
 
Giriş: May 2007
Mesaj: 217
Ünü: Epi is on a distinguished road

Ebaydeki satılan urunlerin orjinal olmayanlarıda var elbetteki..O site çinin posta servisine ait buyuk ihtimal size verilen tracking numberı izlemeniz için verilmiştir.
Satıcı çinden mi satış yapıyor ?? yoksa başka bi ulkeden satışı yapıp kargo size çinden mi geldi ?
Epi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2008, 01:12 PM   #3
gibsonmania
Taze Üye
 
Giriş: Jul 2008
Mesaj: 23
Ünü: gibsonmania is on a distinguished road

http://cgi.ebay.com/New-l-Abercrombi...6.c0.m14.l1318

abi adam hong kong dan satıyor sahte aldım sanırım ?:kargo bana daha gelmedi ama çin sitesi yolladı adam tracking number la birlikte
gibsonmania is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2008, 01:26 PM   #4
Epi
Kallavi Üye
 
Epi kullanıcısının avatarı
 
Giriş: May 2007
Mesaj: 217
Ünü: Epi is on a distinguished road

Satıcının %100 pozitif feedback'i var.Abercrombie sitesinden ceket fiyatlarına baktım 100-150$ gerçi sitedekiler senin aldığın kadar kışlık gozukmuyo ama fiyat senin aldığının 2 katı kadar...
Epi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2008, 02:07 PM   #5
gibsonmania
Taze Üye
 
Giriş: Jul 2008
Mesaj: 23
Ünü: gibsonmania is on a distinguished road

Alıntı:
Epi tafarından gönderildi
Satıcının %100 pozitif feedback'i var.Abercrombie sitesinden ceket fiyatlarına baktım 100-150$ gerçi sitedekiler senin aldığın kadar kışlık gozukmuyo ama fiyat senin aldığının 2 katı kadar...
haklısın kardeş ama benim aldığım gecen sezonun ürünü zaten gecen sezon ürünlerinede %50 indirim olur en az ama aklıma çin kargosuyla gelmesi takıldı.ama adam hong kong da abercrombie de hong kong da üretim yapıyor zaten . ama işte kafama takılan neden çin kargosu ?
gibsonmania is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2008, 02:13 PM   #6
Epi
Kallavi Üye
 
Epi kullanıcısının avatarı
 
Giriş: May 2007
Mesaj: 217
Ünü: Epi is on a distinguished road

hong kong zaten çine bağlı benim bildiğim kadarıyla...

Bu mesaj en son " 08-10-2008 " tarihinde saat 02:16 PM itibariyle Epi tarafından düzenlenmiştir....
Epi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2008, 05:18 PM   #7
bills212
Süper Moderatör
 
bills212 kullanıcısının avatarı
 
Giriş: May 2008
Konum: İstanbul
Mesaj: 1,740
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Montun sahtesimi olur?
Markanın sahtesi olur..Ayrıca hong kong lular çok iyi kaliteli taklit yapıyor abecrombie ye yakın en iyi kalite yapılmıştır endişen olmasın,, Önümüz kış güle güle giy arkadaşım hem görüntü olarak gayet iyi sıcak tutar
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2008, 06:24 PM   #8
gibsonmania
Taze Üye
 
Giriş: Jul 2008
Mesaj: 23
Ünü: gibsonmania is on a distinguished road

Alıntı:
bills212 tafarından gönderildi
Montun sahtesimi olur?
Markanın sahtesi olur..Ayrıca hong kong lular çok iyi kaliteli taklit yapıyor abecrombie ye yakın en iyi kalite yapılmıştır endişen olmasın,, Önümüz kış güle güle giy arkadaşım hem görüntü olarak gayet iyi sıcak tutar

sahte demek abi neyse abi ilk deneyimim oldu bu .aslında adamın yanında sırf powe seller yazıyo diye aldım o adamdan valla.power seller güvenilir olmuyomu ki yaw :S
gibsonmania is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2008, 06:44 PM   #9
Epi
Kallavi Üye
 
Epi kullanıcısının avatarı
 
Giriş: May 2007
Mesaj: 217
Ünü: Epi is on a distinguished road

Bizim arkadaş çevresinde kullandığımız bir tabir vardır...Öncelikle mal sonuna kadar incelenir varsa orjinaliyle karşılaştırılır ve arada bi fark bulunamıyorsa "boyle sahteye can kurban denilir ve o ürün güle güle kullanılır"

Zaten üretimin hong kong çin thailand gibi ülkelere kaymasıyla sahtesini uretenlerde işin nasıl yapıldığını öğrendiler artık sahteyle gerçek mal birbirinden ayırt edilemiyor çoğu zaman...

Birde hong kong'tan gelen mallara direk sahte gozuyle bakılıyor.ebay'ın uk sitesinden bi ayakkabı aldım ve ozellikle hong kong olmamasına dikkat ettim ayakkabı sahte çıktı arkadaşım ayakkabının bir diğer modelini hong kong'tan aldı onunkiler orjinaldi...Nerden anladın diyecekseniz sitenin birinde orjinalle sahte arasındaki farklar belirtilmiş ordan kontrol ettim...Ayrıcada boyle guzel sahte mi yapılır arkadas tadından yenmıyor... :')
Epi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2008, 08:04 PM   #10
gibsonmania
Taze Üye
 
Giriş: Jul 2008
Mesaj: 23
Ünü: gibsonmania is on a distinguished road

Alıntı:
Epi tafarından gönderildi
Bizim arkadaş çevresinde kullandığımız bir tabir vardır...Öncelikle mal sonuna kadar incelenir varsa orjinaliyle karşılaştırılır ve arada bi fark bulunamıyorsa "boyle sahteye can kurban denilir ve o ürün güle güle kullanılır"

Zaten üretimin hong kong çin thailand gibi ülkelere kaymasıyla sahtesini uretenlerde işin nasıl yapıldığını öğrendiler artık sahteyle gerçek mal birbirinden ayırt edilemiyor çoğu zaman...

Birde hong kong'tan gelen mallara direk sahte gozuyle bakılıyor.ebay'ın uk sitesinden bi ayakkabı aldım ve ozellikle hong kong olmamasına dikkat ettim ayakkabı sahte çıktı arkadaşım ayakkabının bir diğer modelini hong kong'tan aldı onunkiler orjinaldi...Nerden anladın diyecekseniz sitenin birinde orjinalle sahte arasındaki farklar belirtilmiş ordan kontrol ettim...Ayrıcada boyle guzel sahte mi yapılır arkadas tadından yenmıyor... :')
sende haklısın arkadaşım aldığım ürün orjinale birebir benziyor.çokta kötü çıkarsa 100 ytl mal oldu zaten o kadar da önemli olmaz.ama içimde orjinalmiş gibi bir his var çünkü abim sürekli abercrombiekids.com dan ürün alır bu site abercrombienin resmi sitesidir.oradan nerdeyse her ay bişeyler alır abim ve gelenlerin hepsi ya tayland ya hindistan yada vietnam üretimli . zaten orada üretilen mallarında satheden pek bi farkı olmaz
gibsonmania is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla


Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Hızlı Geçiş


Saat 10:37 AM.


Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
eXTReMe Tracker