![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ebayda sahte olur mu ?
arkadaşlar ebaydan gecen abercrombie kışlık ceket aldım 70 dolara ama adam ürünü ems.com.cn diye bir siteden yolladı sahtemi aldom sizce çünkü bu site çin sitesi.ama ürünü aldığım adam power seller
Bu mesaj en son " 08-10-2008 " tarihinde saat 12:26 PM itibariyle gibsonmania tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Ebaydeki satılan urunlerin orjinal olmayanlarıda var elbetteki..O site çinin posta servisine ait buyuk ihtimal size verilen tracking numberı izlemeniz için verilmiştir.
Satıcı çinden mi satış yapıyor ?? yoksa başka bi ulkeden satışı yapıp kargo size çinden mi geldi ? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
http://cgi.ebay.com/New-l-Abercrombi...6.c0.m14.l1318
abi adam hong kong dan satıyor sahte aldım sanırım ?: kargo bana daha gelmedi ama çin sitesi yolladı adam tracking number la birlikte |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Satıcının %100 pozitif feedback'i var.Abercrombie sitesinden ceket fiyatlarına baktım 100-150$ gerçi sitedekiler senin aldığın kadar kışlık gozukmuyo ama fiyat senin aldığının 2 katı kadar...
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Bu mesaj en son " 08-10-2008 " tarihinde saat 02:16 PM itibariyle Epi tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Montun sahtesimi olur?
Markanın sahtesi olur..Ayrıca hong kong lular çok iyi kaliteli taklit yapıyor abecrombie ye yakın en iyi kalite yapılmıştır endişen olmasın,, Önümüz kış güle güle giy arkadaşım hem görüntü olarak gayet iyi sıcak tutar ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
sahte demek abi neyse abi ilk deneyimim oldu bu .aslında adamın yanında sırf powe seller yazıyo diye aldım o adamdan valla.power seller güvenilir olmuyomu ki yaw :S |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Bizim arkadaş çevresinde kullandığımız bir tabir vardır...Öncelikle mal sonuna kadar incelenir varsa orjinaliyle karşılaştırılır ve arada bi fark bulunamıyorsa "boyle sahteye can kurban denilir ve o ürün güle güle kullanılır"
Zaten üretimin hong kong çin thailand gibi ülkelere kaymasıyla sahtesini uretenlerde işin nasıl yapıldığını öğrendiler artık sahteyle gerçek mal birbirinden ayırt edilemiyor çoğu zaman... Birde hong kong'tan gelen mallara direk sahte gozuyle bakılıyor.ebay'ın uk sitesinden bi ayakkabı aldım ve ozellikle hong kong olmamasına dikkat ettim ayakkabı sahte çıktı arkadaşım ayakkabının bir diğer modelini hong kong'tan aldı onunkiler orjinaldi...Nerden anladın diyecekseniz sitenin birinde orjinalle sahte arasındaki farklar belirtilmiş ordan kontrol ettim...Ayrıcada boyle guzel sahte mi yapılır arkadas tadından yenmıyor... :') |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|