![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar param ne zaman hesabıma yatar?
Arkadaşlar geçen gün aldığım cep telefonunun Türkiye'de gümrükten geçiremeyeceğim için nakliyeye verilmeden önce satıcı ile anlaşarak iadesini istedim. Satıcı dün paramı paypal aracılığıyla geri ödedi fakat para henüz kredi kartı hesabıma yatmamış. Açık provizyonda da görünmüyor. Sorularım:
1 - Para kesin kredi kartı hesabıma yatar mı? 2 - Yatarsa ne kadar sürer? 3 - Yatmazsa ne yapmam lazım? ( Paypal'da yattı diye görünüyor) Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Arkadaşlar dün akşam itibarıyle param kredi kartı hesabıma geri yatmış.( Zannedersem dolar kurundan dolayı 6 -7 YTL de fazla yatmış). Sadece 5 gün içinde ürün aldım , iptal ettirdim, paramı geri aldım. Tabi ki bunları sizlerin yardımlarıyla başardım. Hepinize teşekkürler. Bu arada E-Bay in de ne kadar güvenli bir site olduğunu öğrenmiş oldum. Ona da bravo. Bu mesaj en son " 08-30-2008 " tarihinde saat 02:24 PM itibariyle rodora tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
net bilmiyorum yanıltmıyım ama forumdan okuyup anladığıma göre kredi kartına yatırmıyolar.bi sonraki alışverişlerinde o paradan kullanıyosun, o para şayet yetmez ise geri kalan kısım kredi kartından çekiliyor.ama dediğim gibi net olarak bilmiyorum edindiğim fikir bu sadece
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Parayı kredi kartınızdan ödediyseniz iade kredi kartına iade olur. PayPal hesabınızda refund ibaresi varsa mutlaka geri yatar. Ancak bankaya göre bu süre değişiyor. En geç 10 gün içinde kredi kartınızda gözükmesi gerekir. 10 gün içinde kredi kartınızda iade görünmezse bankanızla görüşmeniz iyi olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Teşekkürler egemens. Ben de öyle tahmin etmiştim ama sormakta fayda gördüm (acemilik işte). Sizin gibi bilgili ve deneyimli insanlarla böyle bir forumu paylaşmak gerçekten çok sevindirici ayrıca rahatlatıcı. Hepinize teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
yanlış biliomuşum benim dediğim olay ilk karttan paypalın çektiği 1.95$ için geçerliymiş sadece![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Söz konusu durumun ebay ile alakası yok PAYPAL'ın kalitesi... ![]()
|
|
|
|
#7 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|